Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 544
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
В ДМ или Лили дали сте виждали парфюм с аромат на липа?

Елизабет Арден 5 Авеню има нотки и на липа. Видях, че е на промо в Лили.

# 286
  • Somewhere far away
аз изобщо не усещам липа в  авенюто.

# 287
Търсих миналото лято по същия критерий, та покрай това отидох да пробвам и 5то авеню, по препоръка. За мен няма нищо общо с липа ароматът му, ама нищичко. Нито сам, нито на кожата ми.
Така и не намерих такъв парфюм, отказах се тогава.

# 288
Не съм доволна от това, изправи ми къдриците и ми сплеска косата, иначе не омазнява, ми даже по-суха от обикновено ми се струва. С тънка, суха, къдрава коса на кичури съм.

# 289
Норагами, ако искаш да използваш течна маска, хубави са тези на Глис.

# 290
  • София
В ДМ или Лили дали сте виждали парфюм с аромат на липа?

Елизабет Арден 5 Авеню има нотки и на липа. Видях, че е на промо в Лили.

На каква промо цена е? Склро не съм влизала в Лили.

# 291
Норагами, ако искаш да използваш течна маска, хубави са тези на Глис.
Благодаря, не държа, експериментирах от любопитство само, иначе на глис харесвам тези без измиване. За балсам съм супер доволна от Джон Фрида за къдрици. Иначе за обикновена маска за суха, къдрава коса приемам препоръки.

# 292
  • Deutschland
Ако има от новите на Пантен, препоръчвам. Deep hidratation, Bond repair и още една имаше за блясък за боядисани коси.
Джон Фрида за блондинки е супер, но не ги срещам вече в ДМ.
Дезодоранта Балеа с кокос дали вече е спрян? У нас се харчи като топъл хляб и последната бутилка е почти празна. В ДМ одеве не го видях, а забравих да питам.,

# 293
Като направя поръчка до магазин, до колко време мога да я взема? В смисъл ей сега да поръчам, но не мога да я взема утре, а в събота, да речем.

# 294
Поръчки съм взимала и след 6-7 дни, не е имало проблем.

Фрау, и аз исках да взема дезодоранта, който показа, но в няколко филиала го нямаше.

Доста инфлуенсъри рекламират нов дезодорант на Дав. Как е възможно да има толкова огромна разлика в цените на дезодорантите на Дав в ДМ и Лили?! При всички дезодоранти на Дав е така, не само при новият. 2-3-4 лева добре, но тук цената е почти двойна, да не говорим, че 11 лева за дезодорант и до 150мл звучи нереално…

# 295
  • Somewhere far away
Препоръчайте  нещо против комари- от тези които се включват в контакт? от кое сте доволни, прелят е пазара  - пълнител течен, спирали или таблетки?

# 296
Майка ми си взе някакво ултразвуково устройство на Чико, доволна е.

# 297
Аз ползвам на Райд с течен пълнител. Доволна съм, добре се справя (дори с тигровите комари в Гърция).

# 298
  • Deutschland
Какво му е специалното на този Дав с праскова, че инфлуенсъри го рекламират? Мисля да го има отдавна тук, но не съм го пробвала.
Тука германките около мен яко са се зарибили с Тесори дОриенте. Купуват всичко що излезе тяхно.

# 299
Майка ми си взе някакво ултразвуково устройство на Чико, доволна е.
Техните са само такива за малка площ обаче, трябва във всяка стая по едно, иначе са добри наистина.
Имат и портативни, закрипват се с клипс на количка, чанта и прочие, но за тях ми казаха че искат много честа смята на батериите и работят добре само съвсем скоро след смяната.
Сега съм поръчала някакви такива китайски, възлагам големи надежди на тях. Дано не си остана само с надеждите че прекалено добре звучи за 1/3 от цената на Чико и се зареждат а не се сменят батерии Grinning

Общи условия

Активация на акаунт