Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 555
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Видяно в dm: Олио за коса Oil Repair Intensive, 100 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-olio-za-kosa-oil-repair-inten … pdsteilen.laufend)

Момичета,омазнява ли косата това олио от дм

Не омазнява.

Благодаря

# 331
  • Варна
Нали този дезодорант с кокос хвалехте? Взех за проба.

А от тези кои са хубави?

# 332
  • Deutschland
Този е с кокоса. Всички са хубави.
 Софт флауърс имам още в старата опаковка, в новата не знам как е. Този с животинчето го хвалят много.

# 333
Момичета, можете ли да ми препоръчате продукт за контуриране, който е подходящ за начинаеща?

# 334
  • София
Veka, хубави ли са продуктите на CD? Все ги подминавам.
Дав вече не е толкова евтин и в Западна Европа, за съжаление. Не знам защо така се оляха в цените.

Да си призная, че не съм стигнала до тях. Вчера отворих един Балеа, който много ми харесва /не откривам друга картинка https://www.glownshinelb.com/products/balea-deodorant-body-spray … fairytale-150-ml/ и тогава купих на тези евроценти, за които написах.

# 335
Видяно в dm: Олио за коса Oil Repair Intensive, 100 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-olio-za-kosa-oil-repair-inten … pdsteilen.laufend)

Момичета,омазнява ли косата това олио от дм

Не омазнява.

Благодаря
И на мен не ми омазнява, доволна съм.

# 336
Фрау, понеже си споменавала, че си в Германия, този дезодорант на Дав виждала ли си го скоро?
Скрит текст:
Миналата година си накупих доста бройки от ДМ с код, но сега не го намирам, понеже пак има код и исках да си взема. Трябва да погледна и в Росман и супермаркетите. Дали не са го спрели в Германия?

# 337
А имате ли препоръки за някакъв сух (стик) дезодорант? Ползвам на Дав по принцип, но вчера в Билла бяха 11 и нещо Rolling Eyes За две години тези цени скокнаха няколкократно...

# 338
Сега взех олиото на Белея Дм , сложих по дължината на косата, добре се държи

# 339
А имате ли препоръки за някакъв сух (стик) дезодорант? Ползвам на Дав по принцип, но вчера в Билла бяха 11 и нещо Rolling Eyes За две години тези цени скокнаха няколкократно...
Мисля, че в Lilly в момента са намалени стиковете на Dove. Погледнете там. Между 5 и 6 лв. беше цената им по спомен.

# 340
Момичета, моля ви предложете ми маска за много сухи краища на косата. Може и балсам. Въбоще нещо, скоето да съживя тези краища.

# 341
  • София
Минавам са похваля този дезедорант:

Може да ви е смешно, но купих миналата година заради много добри отзиви за него. Едва сега му дойде реда. Simple Smile В тези горещи дни се справя много добре. Днес, след 13 ч. имах излизане по работа - няма лоша миризма, няма опитни мишниците. Мирише свежо, приятно. Сега се прибрах. Още усещам аромата. Препоръчвам го!

# 342
Доколкото разбрах са го спрели и на мен ми е любим този стик на рексона..

# 343
А аз пък да похваля този рол он. По принцип използвам рол он само след баня вечер, защото през деня не вършат никаква работа при мен, но този е страхотен! Не се потя с него, подмишниците ми са сухи в тези жеги, мирише силно и дълготрайно. Така че го препоръчвам. Напоследък не съм доволна от дезодорантите на Dove. На втората минута след като съм се напръскала и съм потна..

# 344
Аз досега нормален дезодорант който да ми спира потенето не съм открила (знам за Одорекс, затова написах нормален, от него не искам). Дори и такива които съм виждала да хвалят че го постигат това. Въпросът е да не допуска неприятна миризма, те и да са ми сухи подмишниците като ми е топло и съм потна навсякъде другаде, все тая откъм комфорт Grinning
В това отношение най-добра работа ми върши део кристал, от време на време вземам нещо друго че ми омръзва, малко ми е досаден за нанасяне. Като ефект обаче не съм открила друго като него за когато е много горещо. Най-често се връщам към кристала в рамките на дни, поне за мен по-добро няма, не помня вече преди колко години си взех такъв за пръв път. А в жеги като сегашните изобщо не си правя експерименти, те са за по-хладно време или за дни в които съм си вкъщи. Но все се подлъгвам да пробвам по нещо ново, де.

Общи условия

Активация на акаунт