Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 530
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
в младост 4 (бизнес парк) има няколко бройки

# 316
  • Mediterraneo
Дав дезодоранти купувам в промишлени количества, понеже ползваме само такива. Но какви цени! Ей сега гледах в Muller нахвърляни намалени бройки по 2 евро. Нормално купувам от Карфур 3 на цената на два, т.е. за 6 евро имам 3 дезодоранта. А в Бг даже се опитват за тези пари да ти продадат цял един! Недоумявам.

Днес си взех този озарител на Катрис.

# 317
Това нещо, да ти кажа, почти нищо не прави, ама си го мажа. 😂

# 318
Не само на Дав, на много друга такава дрогерийна козметика цените у нас са възмутителни. Те дето поначало за по-ниския стандарт тук идват високи, но дори се оказват по-скъпи отколкото в други държави където стандартът е осезаемо по-висок. Под по-скъпи имам предвид ако преобразувам валутите и сравня крайната цена. Не че това е коректно понеже  една и съща сума не е едно и също тук и в друга страна. Но това само го прави още по-нелепо.

# 319
Бихте ли ми препоръчали ежедневни превръзки? Пробвах every day - ужасно дебели и не ми е комфортно с тях. Последно си взех discreet - допаднаха ми, че са тънки и малки, но пък се разлепят.

# 320
Харесвам тези ежедневни на Либрес
Скрит текст:

# 321
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали ежедневни превръзки? Пробвах every day - ужасно дебели и не ми е комфортно с тях. Последно си взех discreet - допаднаха ми, че са тънки и малки, но пък се разлепят.

Ползвам на Лидълска марка, често пускат големи кутии 80бр за около 4лв, излизат изгодно.

# 322
Не знам защо не се е качила снимката от онзи ден, бях снимала дезодоранта с праскова до тези, които купувам от големите опаковки, а са с лев разлика. Дезодорантите на Дав от 150мл. са в голямата си степен над 5-6 лева, затова купувам от супера до нас 250мл. на цена от 7 и нещо.
Яд ме хваща, че в западна Европа има много по-голям избор и по-ниски цени спрямо тук. Има и много теории, че при нас качеството също е по-ниско.

# 323
  • София
Дезодоранти против изпотяване купувам от Muller или DM в Австрия на цени без аналог в България, за съжаление. Последно в някакъв DM имаше намаление и взех по под 1 евро бройката, а на CD бяха малко по-скъпи по 1,20 евро.

Искам да ви попитам имате ли впечатления от слънцезащита на DM и по-конкретно тази, която е като дезодорант
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-prozrachen-slantsezasht … 066447579758.html и според мен е за дамска чанта с оглед на малкото количество? Предварително благодаря!

# 324
Видяно в dm: Олио за коса Oil Repair Intensive, 100 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-olio-za-kosa-oil-repair-inten … pdsteilen.laufend)

Момичета,омазнява ли косата това олио от дм

# 325
  • Пловдив
Искам да ви попитам имате ли впечатления от слънцезащита на DM и по-конкретно тази, която е като дезодорант
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sundance-prozrachen-slantsezasht … 066447579758.html и според мен е за дамска чанта с оглед на малкото количество?
Има и голям спрей - 200 мл. Аз го харесвам най-вече, защото няма нужда от размазване. Удобен е и предпазва.
Да припомня за лайфа днес, за бебета Simple Smile

# 326
  • Варна
Видях нова заредена колекция на Catrice с жокера и Харли куин.
Хайлайтърът е същия като новия Meta Glow
Голямата лилава палитра има много повтарящи се лилави шимъри
Зелената изглежда по-обещаващо, но са искали да са толкова оригинални, че някои цветове са в оскъдно количество.
Боровинковият руж е страхотен с леки блестящи частици и мокър ефект ( само суочнах, не купих )

От прасковената колекция на Катрис си взех хайлайтъра- мирише божествено на компот от празкови, нежен цвят с лека празковена база

# 327
  • Deutschland
Veka, хубави ли са продуктите на CD? Все ги подминавам.
Дав вече не е толкова евтин и в Западна Европа, за съжаление. Не знам защо така се оляха в цените.

# 328
Преди години се кълнях в тях, само на CD ролоните търсех и бях много доволна. И не само аз, няколко приятелки бяхме, не помня коя на коя ги препоръча първо.
Бяха изчезнали по някое време и нямаха намиране, миналата година попаднах и много си зарадвах. Избързала съм да се радвам обаче... Или те не са същите, или аз не съм, но сега почти нищо не вършат за мен. А от радост и носталгия купих 3-4 бройки, добре че бяха на някаква промоция поне. Дори и на промоция не бяха 1.20 евро де, стана дума вече че тук ни стрижат много с цените. Толкова струваха тук преди има-няма 20тина годинки Grinning

# 329
Видяно в dm: Олио за коса Oil Repair Intensive, 100 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-olio-za-kosa-oil-repair-inten … pdsteilen.laufend)

Момичета,омазнява ли косата това олио от дм

Не омазнява.

Общи условия

Активация на акаунт