Отговори
# 135

Цвети, и на мен ми е много любопитно какво е направила този път Лейля, като чета ето това:
Междувременно Коркут иска да се свърже отново с Лейля, но все пак не може да й вярва напълно.
Вечерта, която ще прекарат заедно, ще оправдае подозренията на Коркут, в резултат на хода на Лейля.

# 136
Нези, то останалото е доста добре описано в озета, а това, което не е, го дадоха във фраговете. Единствено момента Коркут - Лейля остана забулен в тайна. Е ако ни дадат днес още един фраг и това може да разкрият, но засега е най-неизвестно.
Затова и точно този момент е любопитен и с възможност да си развихрим въображението с предположения.

# 137
Това, което може да подразни Коркут е нещо свързано с Дахан и Лейля, така че очаквам, че тя отново е била до него и му е помагала и Коркут е разбрал за това.
Ти какво предполагаш?

# 138
Не съм Цвети, но за мен Лейля хич не е последователна в действията си. Ако обичаше толкова много Дахан, нямаше да помага на Коркут.  Ако не харесваше Коркут поне малко, нямаше да се среща с него. Мисля, че той ѝ е симпатичен по един или друг начин. Има привличане и от нейна страна.

# 139
Наистина единственото което може да подразни Коркут е ако разбере за нещо свързано с Дахан и Лейля или тя сама да се издаде, че не е престанала да проявява интерес към него, което може би е станало. А Коркут е доста наблюдателен и умее да я слуша внимателно, отчита и най-малката промяна в нея.
Да, Гери, права си, усещането е, че Лейля харесва в някаква степен Коркут. Обаче пък помогна на Коркут с парите чак, когато той й написа, че му трябват, за да се махне и да не се появява повече. И за мен има нещо, което я обърква и не знае още точно на коя страна да застане и това в някаква степен идва от смесените сигнали от страна на Дахан. Дори последния път на пейката тя го попита за сватбата, той й каза, че сватба няма да има, но само след секунди показа много ясно, че реално няма раздяла с Айдан.
Може вечерта да е казала нещо уж безобидно, но на Коркут да му е светнала червената лампичка или да се е опитала/пратила СМС на Дахан или някой друг, за да предупреди.

# 140
Цвети, не забравяй,че условието на Лейля, за да помогне на Коркут, беше той да не нарани Дахан. И тогава той и написа,че ако му изпрати   парите, той няма да нарани Дахан, ще изчезне завинаги и ще го остави на мира.
За мен водещото при Лейля беше да помогне на Дахан, не толкова на Коркут.
Колкото и да е объркана,  тя всъщност доста ясно показва предпочитанията си.
Лейля се страхува от Коркут.
А не можеш да харесваш човек, от когото се страхуваш.
Докато при Дахан, въпреки че той не отговаря на чувствата и, тя винаги е усищала добрите му намерения и подкрепата му към нея.
Дори и в последната мисия, той беше против тя да участва, мислейки за нея. Страхуваше се, че е опасно и тя може да пострада.
Това може би и дава някакви, дори и много малки надежди.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 11:16 от NeZ_9

# 141
А на всичкото отгоре, Коркут я излъга и няма да изчезне, а ще се завърне. Сега въпроса е дали умишлено я излъга или нещо го е провокирало да се върне. Лейля, предполагам, че ще му поиска сметка, най-малко затова ще отиде на тая среща.

# 142
А може и Коркут да е разбрал, че тя помага на Дахан и това да го е накарало да се върне...

# 143
А може и Коркут да е разбрал, че тя помага на Дахан и това да го е накарало да се върне...
Възможно и това да е...има логика. Утре вечер ще разберем.
Днес трябва да ни пуснат и сцена от епизода, да видим каква ще е.

# 144
Според мен Екбер може да го е осведомил за много от ситуациите, за да може да го върне пак в играта. А и на Екбер му трябва съюзник за идеята му с отвличането на Лотоса и "разрешаване" на конфликта му с Мюдюра и Курт.

Интересно ми е и кой е дал противоотрова на Коркут.

# 145
Цитат
Интересно ми е и кой е дал противоотрова на Коркут.
И на мен.
Както и кой ще даде на Дахан. Wink

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 11:41 от NeZ_9

# 146
Според мен това с отравянето на Дахан ще е и финала на епизода.
Не мисля, че ще е Лейля, много патетично ще стане да спаси първо Айдан, сега и Дахан.

# 147
Ще е страхотно, ако е така! Напоследък има раздвижване и всеки епизод ни оставя в очакване и любопитство за следващия!
Усеща се участието на втория сценарист.
Първия много беше  зациклил.

# 148
А, той първия цикли почти от серия едно. Имаше хубав замисъл и зле написан сценарий. Спускаха се много сцени и неща ей така от нищото. Сега се усеща и вижда подредеността и смисъла, ама вече е късно, зрителите избягаха.
Съжалявам, че за толкова много епизоди не развиха образа на Рюзгярчето, имаше потенциал, а сега вече не им е приоритет, май така ще си остане не използван потенциала на героя.

Интересно ще ми е развитието в тези отношения Коркут - Лейля и Айдан -Дахан. Лейля е намесена и при двамата, интересно ще ми е да видя ако Коркут й предложи да заминат заедно и той така да остави враждата си с Дахан, от любов към Дахан, Лейля дали ще се съгласи. Мисля, че тя напълно осъзнава, че Дахан и Айдан се обичат и искат да са заедно, както и осъзнава, че тя е една, а може би и основната причина Коркут да преследва така яростно Дахан.

Не знам обаче дали се изразих така, че да ме разберете, ама аз си се разбирам де.

# 149
Аз те разбрах, но не мисля, че Лейля би направила нещо такова, колкото и да обича Дахан.
И аз се ядосвам, защото сериала можеше да е много по- интересен от самото начало! Neutral Face

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 13:01 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт