Отговори
# 120
# 121
# 122
Благодаря за темата!
Благодаря за цялата информация, която носите насам.

Като слънца са на тази снимка, как греят само, усмихнати. Пу-пу.

# 123
  • София
Днес е вторник, може. Четвъртък вечер раздяла и до събота скарани. После пак заедно. Да си знаете. Не се радвайте много. Нося ви новините по-рано, за да се подготвите. Sunglasses

# 124
  • София
В четвъртък има награди, поръчала съм си да отидат заедно, като колеги де Stuck Out Tongue Winking Eye

Някой да е виждал при рускините подобен на този клип, трябва ми от същия момент с по-добро качество
https://twitter.com/Migibenn/status/1790471057318588550?t=EH7BUX … NKtRhxiQa_hQ&s=19

# 125
  • София
В четвъртък има награди, поръчала съм си да отидат заедно, като колеги де Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Някой да е виждал при рускините подобен на този клип, трябва ми от същия момент с по-добро качество
https://twitter.com/Migibenn/status/1790471057318588550?t=EH7BUX … NKtRhxiQa_hQ&s=19
Затова четвъртък вечер, демек след наградите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 126
# 127
Вал  да ти е живо ,здраво и много щастливо момичето.  Flowers Four Leaf Clover
Мнооооого готини АфРам днес  в добавка и сладката Наги  и феновете сме във възторг. Heart Simple Smile
КайСун и те с много добро включване . Simple Smile Ще им очкавам фотосесията с интерес.
След толкова много АфРам днес очаквам в утрешния фраг да има и много СейФер. Simple Smile

# 128
Добро утро, момичета! 🫶
🧿🤍👑

# 129
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Много информация, много снимки и клипове от хубави по-хубави не мога да им се нагледам.
Нашите АфРам са уникално красиви и талантливи.
Благодаря за всичко, което споделяте и днес чакаме фраг, нали?
Хубав и успешен ден!

# 130
  • Яко в Матрицата...
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Не знам колко бонджуци трябват, за да опазят Афра и Мерт от като се започне със злобата, която се лее от турските жълтури, които не могат да преглътнат, че Мерт не говори с тях (защо ли?), но пък печелят пари на негов гръб като го плюят, та се стигне до “загрижените им фенове”, които не могат да отделят сериал от реал. Ултрасите на Афра и Мерт са достатъчни, не им трябват врагове 🤦 И изобщо не става въпрос тези двамата двойка ли са в живота или не. Афра го каза в интервюто си - каквото има между тях, в момента си е между тях. ПР било, не знам какво си. Е и?

# 131
  • София
Рени, те хората мислят, че снимката с Наги е от сцена, какво да коментираме JoyJoyJoy
Еййй, няма да го изяде Афра JoyJoyJoy

# 132
  • Яко в Матрицата...
Ааа, Мистери, не се знае. Може да го изхруска, както обича да му мачка бузите, ще си остане без тях момчето 🤣

# 133
То ако се помисли малко, в тази сцена Феро със сигурност ще е в настроение да подарява кученца на Сейран Joy Кукувици Smiling Imp

Днес чакаме втори фрагман, белки видим Нагиша в кадър Smirk

# 134
И те така... Joy
 "Беше добре. Тогава изведнъж станах лош... Искам да кажа, че всички бяхме изненадани, образът се промени много. Бях много добър, бях много полезен; станах лош герой."
https://twitter.com/huyde12/status/1790602522949746804

Чак да е бил много полезен..., но не беше психопатът, в който го превърнаха Smirk
После се чудим, какво не харесва на зрителите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт