Отговори
# 150
Принтерът имаше рожден ден миналата седмица! Сигурно затова! 🤣
Преди половин час!🧿

Сега!🧿

# 151
Добре че е рожденният му ден и той да усети малко внимание 😂😂😂
За разлика от Рамо всяка седмица си е на
1-во място 😜
И как няма.. 😍🔥

# 152
Аз се загледах малко в Червените бутони, честно казано принтера е добър артист, даже доста добър. Това какъв е в личния си живот няма общо с работата му.Просто ние сме пристрастни

# 153
Аз се загледах малко в Червените бутони, честно казано принтера е добър артист, даже доста добър. Това какъв е в личния си живот няма общо с работата му.Просто ние сме пристрастни

Че ние не говорим за това какъв артист е а какъв е в личния му живот😂
+ това има много общо това човек какъв е в работата си и в личния си живот.. би трябвало да са еднакви личности Simple Smile ако са различни много би повлияло на успеха му, кариерата му и феновете му.

# 154
  • София
И аз не съм видяла някой тук да коментира актьорската му игра Simple Smile
Не е само заради рождения ден, имаше цели две нормални интервюта, не като на Рамо.
И друго, таговете на АфРам нон стоп имат проблем в Х от миналата седмица. На Рамо най-вече. При него и инстаграма му пак го докладват нон стоп. Днес май никой не е получил известие за сторито.

# 155
И аз не получих известие и когато видях сторито му започнах да се ровя в настройки на Инстаграм пак! Чак после разбрах, че не е било само при мен! 🙃
Фенове са писали в акаунта на сока в Х, дали ще има снимки и видеа зад камера от снимките за новата реклама и са отговорили, че ще има! 🙌
Скрит текст:
.

# 156
На мен попринцип Рамо ми излиза първи, когато публикува стори 😁😁😁
Днес пак така ми излезе.
Но се убеждавам, че хората са толкова пълни със злоба и завист…
Но пък много се радвам, че Афра и Мерт са толкова земни, истински, спокойни и обичащи феновете си, предвид цялата злоба, която е около тях.

# 157
Ами аз пък да коментирам и играта му на Принтера.
Понеже много хвалеха тези дни изпълнението му в последния епизод, било великолепно, изгледах пак няколко клипа с МЯ. Рецитал на читалищно ниво. На това ли му викат добра игра? Изглежда аз не разбирам никак Head Band
Оставям настрана тематиката на сериала и романтизирането на пeдофилията.

# 158
Май няма да има фраг.

# 159
Аз дори не мога да сравня играта на принтера с тази на Рамо. Разликата е от тук до небето.
То даже няма база за сравнение. 
Рамо играе с цялата си същност, може да те докосне дори само с един поглед.
Принтера много изкуствено ми застава 😂
Нали ми излизат клипчета в тик-ток, опитва се нещо да изиграе ама не става 😁

# 160
  • София
Аз него не смея да го коментирам като актьор, защото съм много предубедена и не го гледам. А и тази история с 14 годишно момиче в сериала не я разбирам.
Но пък му гледам интервюта и изказвания, та от там няма шанс да го харесам.

# 161
Май пак ще е късно вечер тоя фрамаг !!

# 162
# 163
# 164
Май започват да вкарват психолога,да видим

Общи условия

Активация на акаунт