Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...
Нова тема Simple Smile

Преведох най-накрая онази песен от фотосесията на Афра за ELLE.

Ah Bu Ben
Ах, това съм аз

Ако кажеш: „Ела веднага!“,
Дори и да е трудно, изглежда при теб ще се върна.
Ако не ме повикаш, докато минаваш
Някъде между земята и небето.

Не ме познаваш ти…
Мога да обичам, но не бих го признал.
Мислиш, че съм далече,
Знам, но не бих те послушал…

Ах, това съм аз, де да можех със себе си накъде да избягам.
Де да можех нейде се скрия и да си поплача тайно …
Ах, това съм аз, де да можех себе си някъде да открия.
Дали да се оттегля на брега и там да помечтая?

# 541
Рени! 🌷
Днес няма сет в Ялъто, няма снимки, няма ПР! Голяма скука! 🙃
Само Нагито се появи днес! 🐾

# 542
Днес са били снимките за рекламата на Рамо ли?
Май ще започват тази нощ или утре?!

Уж щеше да има клипове и снимки

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 19:14 от BELL-

# 543
Бел, днес тръгнали на път за някакво място, близо до морето, за да снимат летния филм /рекламата демек/.
Днес Афра снимала при психотерапевтката, сама е била. С Нагиша де хихихи. Мерт може да е снимал с Вдигащата рейтинги, на някое тайно място, за да не дразнят феновете Grinning

Рени, специално ти благодаря за превода на песента, която и на мен ми е много любима Heart

# 544
Бирсена е писала, че Емре напуска каста ли? И за оная пак какво е споменала?

# 545
Сташе, да, Емре напускал сериала, а Бучето щяла да си направи име в петък с екшън сцени
Пише също, че договора й изтичал в края на сезона, но аз хич не вярвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
А възможно ли е да са я вкарали като последна сцена със Зерин и двете в еп.71 да имат своя момент слава и да си заминават за Лондон. Примерно, съвместно да решат, че е по-добре да си заминат, за да не рискуват здравето и психиката си?🤣

# 547
За поредна седмица Рамо е на върха! 👑

# 548
Замислих се тези мизерии покрай Сейран,да не би да ги прави Невра ли как и беше името там.Smile

# 549
По БТВ стори преведоха думите на Суна към рибата, когато й дърпаше косата, че на рибата, единственият й капитал, е проституцията 😁😁😁

# 550
Дали ще пуснат фраг?

# 551
  • София
По БТВ стори преведоха думите на Суна към рибата, когато й дърпаше косата, че на рибата, единственият й капитал, е проституцията 😁😁😁

Хахаха, яко.
Сега видях статията на Бирсен. Това с цел реклама или антиреклама е написано Joy
Значи ако има хора да гледат екшън сцените на Буче, ще е за да се спукат от смях.
Такааа, Ураз е предложила в знак на протест в петък от 21:00 да се гледа 37-ми епизод. Аз имам серията на компютъра със субтитри и ще я шерна в драйва си утре. До неделя, който иска да я сваля или гледа ще е на разположение.
Нямам намерение да им вдигам бройките в ютуб.

# 552
Аз си мисля, че Халис ще изценира смъртта му. Ще го обяви за мъртъв и ще го  изпрати завинаги в чужбина, както трябваше да се случи преди. Така Орхан ще излезе от сериала. Серията няма да я гледам, защото не мога да понасям, когато се оказва такова внимание, даже може би и съжаление към две........, които не могат и да го изиграят като хората. Отдавна предположих, че Пелин си има взимане-даване (явно поне е добра в други сфери) с някои хора. Да е жива и здрава, със сигурност и тя си го знае, но няма какво да промени, за да тръгне в друга посока.

# 553
За първи път от началото на сериала и аз няма да гледам в петък.Трудно ще се сдържа,но ще си пусна епизод 1,15,34,36,37...само сцените със нашите гълъбчета и времето ще мине...дано рейтинга им е 3

# 554
Аз ако съм ще го гледам , 37еп.пълен бойкот на ония шнур ли е Онур ли е. Потресена съм от всичко последните дни. Подиграха се изцяло с феновете и актьорите,и сериала. Да видим как ще си върнат публиката от раз както викали . Бучето ако има поне малко достойнство не би трябвало да се появи в трети сезон,но заради ей такива като нея да го д***т останалите с ПР-връзката🤦. Жалко и за Гюнгер,дано там нещата се оправят, защото трети сезон ако е без него ще слушаме
-здравей ,как си на фона на( "Дали ще спечелиш или ще загубиш една война, може да разбереш, едва когато си на фронта")например

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 21:55 от Албенаа

Общи условия

Активация на акаунт