Отговори
# 705
# 706
От Х:
Косата, слънчевите очила, сладката усмивка, разкопчаната риза... 👑💚🧿🔥🔥🔥🔥🔥🔥

# 707
  • София
Който има идея за анкета за следващата тема да пише Simple Smile

# 708
Как ще завърши сезона според вас,не помня дали имаше такава анкета ,на мен това ми хрумва или в кой сезон ще разбере за болестта Феро. Приятно гледане на всички тази вечер

# 709
# 710
Сега драмата е заради това стори, което Гюгер е качил и изтрил. В края на поредния епизод Сейран казва "Много съм болна, умирам", а в епизода сега беше на обратно "умирам, болна съм". Затова и Ферит чу, само че е болна, а не че умирала. 😃

Та това навежда на мисълта, че е имало промяна в сценария. 😃

# 711
Майкоооо ще полудееяя !! Ферит прегръща гадната, долна рибаа ...
Не разбирам, защо е нужно това ??
Нямам думи, тотално си играят с нервите на хората, колкото и добра душа да е Ферит не го разбирам .. Та то на нея само това и трябва !

# 712
Ферит прати Пелин да се лекува ,сега я прегръща да я успокоява ,затова ли промениха сценария...мале , наистина ли...

# 713
  • Яко в Матрицата...
Не е вярно, и двата пъти каза: "Много съм болна... умирам..." Но в сценария е на обратно и сега Гюнтер се оправдава, че това е инцидент, защото Феро чу само частта, че е болна...

# 714
Много гадно чувство оставя това, да видим Ферит да прегръща и утешава тая. Този, който е написал тази сцена, хич не харесва образът на Ферит.
Големи мафиоти изкараха всички. Нали уж психологическа драма гледаме.

# 715
Здравейте,момичета?
Гледахте ли днес 71 епизод,никъде не го намирам Sad
Така чаках петък 🥲

# 716
Епизода ми е скучен и без да има по динамично развитие.
Излишна беше тази прегръдка, а дори и много интимна и продължителна. Ето за това жадува Animal Fish гадно и ненужно беше това. А, тя доволно разголена идва уж угрижена за майка си в болницата.

# 717
  • Яко в Матрицата...
Здравейте,момичета?
Гледахте ли днес 71 епизод,никъде не го намирам Sad
Така чаках петък 🥲
https://www.youtube.com/watch?v=82O6yOy_XwE

Излъчва се в момента.

# 718
Такаа, прегърнахме Пелин , върнахме  Ифа  в имението , това е най-важното. Сейран да си плаче сама и да мисли как да каже на Феро.  Велик сценарий !

# 719
Много ти благодаря! Ама явно ще чакам някъде с превод 🥲😁

Общи условия

Активация на акаунт