JYSK тема 3

• 43 704
  • 591
  •   1
Отговори
# 570
Разбирам. Май и аз ще трябва да им звъня да се разправям с тях, тъй като вчера направиш поръчка и то за не малка сума. И днес какво да видя, емайл че плащането не е било успешно и че поръчката е отказана. За жалост нямаше опция с наложен платеж. Frowning1

Здравейте, някой има ли ваучер който няма да ползва или отстъпка? Благодаря предварително.
Ваучерът важи единствено при предоставяне на доказателство за покупка в периода до 30.11. Т.е. само с касовата бележка. Аз имам един свободен, но не е баркод за преотстъпване, а си е с лично предаване, ако ме разбрахте.

Пак се разправях с тях в събота.
Скрит текст:
Поръчах кошници с взимане от магазинът им в дъ Мол (и-да, на място на каса се плаща поръчката от резервацията), вземам  кошниците и си тръгвам. Всичко точно. Имахме ходене с ММ до банката и аз сядам, да си го чакам. Гледам по едно време кошницата и си викам, а бе аз не бях ли поръчала по големи... Гледам етикета, ами- дали са ми по малкият размер, от поръчаният!. Айде, пак се връщах, да се разправям с тях.! А тъкмо ни дадоха ваучер извинителен, защото поръчахме маса, забравили бяха да ни дадат краката и. Връщахме се за тях отделно с колата до склада им, на гърба на дъ Мол! Купуваме стол, пак краката забравени! Пак се връщахме. Та тъкмо ни се "извиниха" за тия 2 гафа и -ето- отново!
Вече като ме видят в магазина да влизам и лошичко им става...Smiling Imp.

# 571
  • София
Е, аз да ги похваля, че моята поръчка мина много гладко. Магазина в Хаджи Димитър. Само това, че нямаше плащане по банка и не можех да платя при поръчката, а чак след като събраха нещата ми в техния магазин. И трябваше да се разкарвам още един път само да платя. Иначе бяха много точни и доставката също.

# 572
Аз съм страшно доволна от юск като обслужване,за съжаление ги преоткрих чак към края на ремонта и обзавеждането вкъщи. Миналия месец си поръчах маса и столове ,но нямаше налични в магазина и трябваше да изчакаме около 20 дни. При поръчката ми дадоха докумен с цените на артикулите към момента за да няма промяна в цените докато дойдат,  тъй като столовете бяха намалени. Преди десетина дни като те обадиха,че стоката е пристигнала и отидох да ги платя в магазина се оказа че в тази момент и масата е намалена . Съответно въпреки по-високата сума написана на протокола за поръчка ,платих по-малка сума и за масата . След двете намаления си стана цифра над 500лв и изобщо не очаквах ,че ще "хвана" старата промоция на столовете и новата на масата,но така ме спечелиха че веднага спестените пари бяха вложени в разни декорации,килим ,шкаф за обувки и т.н. пак от тях.
Освен фирмената им политика ме спечелиха и с отношението на касата. Обслужва ме младо и много мило момиче,което няколко пъти се извини ,че работи бавно ,но още се обучава. А като знам как съм чакала в други магазини изобщо не беше бавно,просто докато уточним транспорта  да е от тях, да платя и него,та стана леко струпване на касата.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 12:51 от Leona_

# 573
При положение, че стоките им се връщат в неограничен период от време, реално няма шанс да Ви убедят да платите масата на по-висока цена, защото ще поискате сторниране на поръчката и да Ви я таксуват на намалената цена в момента в новата поръчка. От друга страна, щом сте поръчали столове с намаление на 3-то число да речем, няма как на 20 - то число да искат повече пари за вече направена поръчка дори по нея да не е имало плащане ( в случая при тях то не е задължително!).
Харесвам политиката на магазина много и ме е яд, че Икеа не процедира така. Дори при нас няма 1 година право на връщане каквато има на запад.

# 574
Чакам промоция с безплатна доставка, че нямаме в града си

# 575
  • Варна
Имам два ваучера за 10% отстъпка, валидни само във физически магазини до 10.12. Пише, че важат и за вече намалени артикули, но не могат да се ползват в комбинация с други ваучери. Ако някой от Варна има нужда, мога да му ги дам.

# 576
Имам два ваучера за 10% отстъпка, валидни само във физически магазини до 10.12. Пише, че важат и за вече намалени артикули, но не могат да се ползват в комбинация с други ваучери. Ако някой от Варна има нужда, мога да му ги дам.

Здравейте, само за град Варна ли?

# 577
  • Варна
Ами да май, аз съм във Варна, а ваучерът е хартиен и трябва да се представи на каса във физически магазин. Не е с код. А да го пращам по Еконт вече няма за кога.

# 578
  • Пазарджик
Ами да май, аз съм във Варна, а ваучерът е хартиен и трябва да се представи на каса във физически магазин. Не е с код. А да го пращам по Еконт вече няма за кога.
Трябва да се предстатави и касовата бележка заедно с талона.

# 579
  • Варна
Тя си е прикрепена към талона с телбод.

# 580
  • Sofia
Дали някой има отизи за този диван? https://jysk.bg/dnevna/raztegatelni-divani/raztegatelen-divan-nejede-svetlosiv
Стабилен ли е, удобен ли е за инцидентно спане? И какъв му е цветът точно - светло-сив или някакъв меланж?

Търся неголямо диванче за ваканционен апартамент, който се ползва рядко (да става за спане на един човек).

# 581
Дали някой има отизи за този диван? https://jysk.bg/dnevna/raztegatelni-divani/raztegatelen-divan-nejede-svetlosiv
Стабилен ли е, удобен ли е за инцидентно спане? И какъв му е цветът точно - светло-сив или някакъв меланж?

Търся неголямо диванче за ваканционен апартамент, който се ползва рядко (да става за спане на един човек).
Моите деца спаха на подобни в Аирбнб. Не мога да дам мнение за този, но мога да посъветвам да го тествате по възможност достатъчно ли е тежък. Техните направо понечваха да се преобърнат. Дължината от 190 см не им беше достатъчна. Другото е, колко ще е удобен за спане като не е гладка седалката, а така на тези вафлички?

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 06:21 от drago_2008

# 582
Нямам диван от юск, но всичко което съм виждала в магазините им, за мен става за сядане, не и за полягане и спане.

Има ли някой ползвал маслото им за дърво? След колко време изсъхва?

# 583
Здравейте!
От кои възглавници сте доволни?

# 584
Нашето семейство харесва Wellpur.

Общи условия

Активация на акаунт