JYSK тема 3

• 46 869
  • 692
  •   2
Отговори
# 675
Момичета, много ви благодаря ❤️
Драго, и аз харесах първо тази с дебелата основа, но я няма налична някъде и не мога да преценя дали няма да остава малко място за краката и да е неудобно. А, и не съм сигурно дали няма да си затворя цялата кухня централно с тези 120 см. + още място за столовете (тип кресла са и няма да могат да се мушкат отдолу).
За 4 крака на кръгла съм с лош личен опит и затова искам да го избегна като неудобство - холната е пак Юск-ова, кръгла, с 4 крака и стои накриво заради нивелацията на пода. Много ме дразни. Ако завъртим краката да са в синхрон с меката мебел и удобно за сядащите, се клати. 😃 Дано ме разбрахте.
В кухнята също има денивелация и подозирам, че пак ще е така - столовете ще стоят накриво.
Хареса ми тази Мастард, но много скъпа. 😲 На колко пада при намаление?
Много добре стои черната, но наистина леко ми малее.

# 676
Дали някой ползва такава и има ли мнение? Няма я никъде налична или като мостра, за да видя наживо как е.
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenska-masa-ringsted-o100-byala
Приемам и други предложения. Държа да е бяла или някакво много светло/може бежово.

Имаме я. Много е удобна. Няма синини по краката, няма бутане при сядане и съобразяване на столовете с краката на масата.

До колко най-ниско е падала тази маса?

# 677
Papi6, за 4 човека достатъчно удобна ли е или малее? Може ли снимка с вашите столове? Може и на ЛС. Благодаря ти!
Тежка ли е? Стабилна е? Плотът дебел ли е? Пише до 20 кг отгоре. На другата пишеше до 100 🤔

# 678
За четирима за ежедневно хранене е удобна. И повече сме били, на всеки с комплекта му чинии, не слагам отделни плата на самата маса като има много народ. Долният кръг е тежък, някаква тежест каменна май имаше вътре.
Стабилна е, но става само за хранене и месене на козунаци, за друго едва ли Relaxed.
Столовете ни са почти като на снимката, само не са им толкова назад краката. За да не се спъне някой в тях. Всичките ни мебели са без остри ръбове, леглото и то е заъглено, с място отдолу - хем да минава робота, хем да минават краката и то без насинени пръсти.

# 679
Ако може питане: Матраците на Юск добри ли са ? Ако да по точно, виждам 15год. гаранция дават..ама то на какво ..
Аз самият съм пред същият избор в момента. Да купя или да не купя.
Понастоящем е на промоция най-скъпата им серия с 25 години гаранция и 100дни пробен период.
За това и реших да дам тези 830лв ( по старата цена) и да видя за какво става дума...
Съветвам ви, да изберете вашият размер и цена и да гледате нещо от сериите Gold. Те са със 100 дневен тестов период. Поне така ми обясниха в магазина Simple Smile

# 680
Тъй де..ама си прочети какво значи тестов период !! Wink
Пари не връщат, да знаеш... Grinning

# 681
Ако не връщат то тогава какво му е тестовото?

# 682
  • София
Можеш да го замениш за друг gold матрак и трябва да е ползван с протектор за матрак, т. е. Закупен на една бележка с такъв.

# 683
Прочетете си условията на тест периода.
Това казвам. Е, ако искате де...не е задължително. Но да няма изненадани накрая ...

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 11:06 от teta75

# 684
Papi6, направо се навих да я взема. 4-те ви стола напълно ли се мушкат под масата или не могат? Опитвам се да си представя колко място има отдолу...
И как краката са им по-навътре?!? Показаните на снимката въобще не ми се струват назад, за мен са си нормални.

Дописвам, че се сетих нещо много важно - това металното отдолу драска ли плочките или има някаква изолация? На другата им маса е дърво, като на краката съм сложила силиконови подложки.
Но кръглата е с голяма стойка и не се сещам какво бих могла да измисля.

И пак дописвам 😄 - Драго, всъщност и теб питам, сега се сетих, че имаш черната 😊
Благодаря ви предварително!

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:37 от aDream

# 685
Прочетете си условията на тест периода.
Това казвам. Е, ако искате де...не е задължително. Но да няма изненадани накрая ...

Винаги, винаги, абсолютно винаги чета "ситният" шрифт и правя проучване за всичко което купувам.
Така че, да, преди да купя нещо за близо 500 евро, ще проверя за какво иде реч Simple Smile
За това и питах тук.
Но реално, дори да не връщат пари и да правят замяна, пак е нещо.
Да не забравяме че има и законов 14 дневен тестов прериод, в който може да провериш и върнеш продукта.
И все пак, отиваш, питаш, четеш и решаваш Simple Smile

# 686
Е ти не си прочел и питал, явно...

Няма 14 дн.тестов период по закон.
Това е право на отказ от договор, сключен от разстояние. И не е тест период. И в юск за този отказ си има също условия...

# 687
Тоя 14-дневен период важи само за стоки, закупени онлайн, при това - върнати в първоначалния им вид, със запазена опаковка и неизползвани. Т.е. по принцип не може да върнеш матрак, нс който си спал, и си решил, че не ти е удобен.
Всичко друго е добра търговска практика, но не и задължение на търговеца.

# 688
https://jysk.bg/uslovia-za-prodajba-i-dostavka#6
Имат и връщане без ограничение във времето..но не трябва да е ползвано нещото.

Иначе аз съм връщала матрак в юск но по старите им правила. После ги промениха и вече не може. Вкараха условие да не е ползван/разопакован.

Да чете..в сайта всичко го има като информация.

# 689
По казуса вчера купих матрак от Юск.
Изключително попитах управителката и после складажията, какво означава гаранцията 15г. и 100 дни.
Казвам аз трябва да го разопаковам той е вакумиран на руло! Няма как да ви го върна ако го отворя -вече не е във вида му.
Казаха матрака много ясно , че ще го ползвате и ако не сте доволни, /не ви е удобен, все пак матрак е ! Имате 100 дни, да ни го върнете. За да е спазена гаранцията, не трябва да има петна по него и да е мръсен. Затова обезателно си купете и използвайте протектор. Казвам Й знам, имам протектори на всички матраци в нас. А тя добавя, ако знаете какви матраци са ми връщали в 100 дневния тестови период.. Ужас с петна лекета от сокове и..т.н.
Питам я "Ами взимате ли ги, тя казва да, по реклама 100дни, но...е разправия. Относно 15 год. питам, какво що, е тя вика ако , "се степа"/ Смачка/ пружини омекнат и т.н. негоден за нормално спане. Складажията отзад дето изнася на рампата стоката, същото каза относно пробен период и гаранция.

Та толкоз по спора по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт