Лакове за нокти - 169

• 38 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Номер 37

# 706
Ууу, страхотно изглежда, а дори не харесвам лилаво по принцип Grinning
Ей това имах предвид за наситен или ярък лак на къси нокти, за мен това е перфектен вариант.

# 707
Bonbonche добре дошла в темата 🤗! Много весел маникюр 💕. Смело показвай нокти, само не забравяй да напишеш в поста кой е лака.
От мен един тъжен пост. Ще се сбогувам с един от любимите ми лакове. Сали Хенсън 406 Purple Heart. Това беше обрано от дъното  му 💜🩷.

Благодаря ти olgarita HugJoyHug
Ще показвам обещавам и ще споделям кои са лаковете....Flowers Hibiscus
Обожавам да се лакирам и съм зарината в лакове .....маниачка - също като вас Satisfied купувам ли купувам ....нямам спирачки Relaxed

# 708
  • На изток от Ада
Dice  и тук ги има тези лакове quiz

# 709
Искам хубаво ярко холо, като това на Golden rose, последните дни пробвах какво ли не и нищо не ми харесва.
Скрит текст:

[/spoiler]

Пробвайте  Opi Led Marquee - реалният му цвят е като каталожната снимка от ибей - https://www.ebay.com.au/itm/126155043514
както и Opi Ready Fete Go / в зелено/ -
https://gingerlypolished.com/2021/11/01/opi-celebration-winter-h … -swatches-review/

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 07:36 от chery_k

# 710
  • София
Dice  и тук ги има тези лакове quiz
В София не съм виждала.
Ако имаш предвид София, кажи къде Heart .

# 711
  • На изток от Ада
В Ст Загора съм.

Последно

# 712
Наси, чудесни са двата неона в дясно на Wibo. Heart Eyes

# 713
  • На изток от Ада
Оранжевото пак е от фирма на вибо, lovely. Последните два са брокати

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 14:28 от nasito8988

# 714
  • София
Здравейте,
Влизам в темата, за да ви попитам освен Шанел и Чайна Глейз, кои други марки лакове от наличните в България имат тънка четка? Обикновен лак слагам само на краката и със стандартните четки ми е трудно да съм прецизна.

# 715
  • Sofia
От евтините се сещам за flormar в конусовидните шишенца.

# 716
  • София

Perfect holographic H2, нанасянето не беше много лесно. Бързо засъхва и е много гъст.

# 717
Разкошно изглежда, струвало си е нервите с нанасянето. Точни тези не съм ги виждала никъде, текуща серия ли са? Не че на Perfect лаковете ги има навсякъде ама все пак.

# 718
  • София
От доста отдавна са, не съм ги виждала наскоро.

# 719
  • Варна
Показаният от Пампита син холограм много ми прилича на LED Marquee, поне като нюанс на синьото.
За широките четки съм чела съвети да се завъртат на тясната стана и така да се нанася лака при малки нокти, но не съм пробвала.
Тези neon fetti ги виждам като желета с бледи брокати, защо са ги кръстили така?!

Общи условия

Активация на акаунт