Лакове за нокти - 169

• 38 428
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Показаният от Пампита син холограм много ми прилича на LED Marquee, поне като нюанс на синьото.
Да, Тина, подобни са, но аз търся заместник на Golden rose holographic, на който пише, че е за изкуствени нокти.

Тези на OPI Celebration 2021 изобщо не могат да направят холо дъга.

# 721
  • Варна
Да, понеже Чери го предложи, а на мен ми се видяха доста близки Grinning На Опи са хубави холограми, но не със силна дъга.
Защо не сравниш състава на твоя ГР с някой друг лак, пак ГР или Флормар примерно? Не виждам логика да не може да се ползва и аз бих се лакирала, но щом се притесняваш, недей.
Иначе холограми със силна дъга има на Борн прити, в Алиекспрес. За други не се сещам, които да се предлагат в момента.

# 722
  • На изток от Ада
Разкошно изглежда, струвало си е нервите с нанасянето. Точни тези не съм ги виждала никъде, текуща серия ли са? Не че на Perfect лаковете ги има навсякъде ама все пак.
ннад 10 г са

# 723
Ясно защо не съм попадала тогава... Поне около мен Пърфект никога не са се намирали масово както другите марки, евентуално само заздравители, топ, разредител от тях но не и нормални лакове.

# 724
Пробвах лакът Aura baby pink shimmer 104, но мисля, че ще стои по-добре ако отдолу има бял цвят един слой или база, която да е поне с лек цвят. В момента съм с базата на Sally Hansen, която е безцветна. Лакът е на 3 слоя.
Цветът е нежен и много подходящ за моя случай на изпочупени нокти, сложих и на краката.
Топ лакът е Aura top coat gel effect, от който нямам впечатления, а с този шимър трудно мога да кажа как е. Ще заложа на някое червено скоро и ще споделя повече впечатления.

# 725
Janice, много нежен лак ❤️

Аз сътворих шаренийка с ваденки и Катрис 109

Май попрекалих, но това ще е за сега 😁😁

# 726
  • София
Ууу, страхотно изглежда, а дори не харесвам лилаво по принцип Grinning
Ей това имах предвид за наситен или ярък лак на къси нокти, за мен това е перфектен вариант.
Компенсирам мекотата на ноктите с относително дълга плочка Kissing Heart

# 727
Е, да, тя ти е такава формата и по принцип. Моите пръсти са като кебапчета, плочките ми са големи - разбирай и широки, съответно нямат този елегантен вид. Даже ми е трудно да ги оформя хубаво, все нещо ми изглежда че не е баш симетрично защото на различните пръсти е с различна форма плочката. Но и на себе си такъв лак бих носила на къси нокти, не на дълги, по-добре ще изглежда.

# 728
  • Варна
Нови Catrice в dm

Добре, че не са мой тип Grinning

# 729
Лаковете се essence gel nail colour 44 grape a coffee, miss sporty et voila french manicure 14, GR extreme glitter shine 203, Bel london 84, GR ice chic 101

Скрит текст:

# 730
  • На изток от Ада
trend it up 735

# 731
  • В полите на Пирин планина
Picture Polish Embrace:

https://www.instagram.com/p/C9pNUCcoPgZ/?igsh=azB0ZW40cXB3dGF0

# 732
Нови придобивки, глезотия OPI (разбирайте намалени в Makeup)

Цветовете са: Dutch Tulips (малина) и It's a girl (бебешкото розово)

И It's a girl на три слоя (остава си прозиращ явно, но е приятно ненатрапчиво розово):

# 733
  • Стара Загора
Включвам се с един летен маникюр, който снощи смених. Оставих си само декорацията, но трябваше да запълня израстналото и запечатам връхчетата. До вчера основния лак беше любимия Пунш на Моделс Оун, сега съм с Хедониста. Жалко че вече ги няма. Pink Punch вече ми е свършил почти, още 1-2 пъти макс и ще трябва да му търся заместител. За утеха съм си поръчала от летните Зои, които отивам да си взема днес зад океана. Обмислям поръчка и на доста ILNP-ита…. Да видим какви ще ги свърша. 😃🫣😃

Педикюра също е с Хедонист, но си е непокътнат и следващия месец може би ще изкарам с него.

Хубав уикенд 😘🌞

# 734
  • София

Catrice 171, brooklin 3 и brooklin 13

Заради жълтия катрис пускам преди завършека.

Impala snow 9. На безименните са лепенки.

Общи условия

Активация на акаунт