Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 41 470
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Е, това е малоумно! При нас след всеки пробен се минава през теста и децата, не само, че си виждат грешките, но и разбират какви са верните отговори. Преразказите се връщат с точкуване по всеки един критерий. Не само пробните, но и всички тестове и контролни се връщат и си остават вкъщи /в случай,че ми ги донесе, де/.

# 721
  • София
Пробните матури които се провеждат в  училище врънати ли се на децата ви след проверка?
При нас не се връщат и нямат право да ги снимат. Не се качи вариант на задачите в Школо , за да могат родителите да ги видят.
При нас беше същото - дали са им ги за 10-15 минути да ги разгледат без възможност да ги снимат.

# 722
  • гр. София
И аз потвърждавам същото - по БЕЛ имам отзив в Школо (под формата на писмо), с общи констатации, няма точки, има оценка?!?
По математика - нищо.
Абсолютно безмислено упражнение.

# 723
И аз се чудя защо се прави това, то в такъв случай пробните са само да отбият номера..
Освен това, като че ли някой беше писал , че има изискване да има определен брой пробни. Е, при нас с това ще си останат, по един на предмет, с никаква обратна връзка

# 724
  • София
И при нас не са им дали пробните от училище, дори не са им разрешили да ги снимат.
Правиха само по един по предмет, не се очертават други.
Добре, че ходи на други пробни, та да видя къде греши, ако разчитам на обратна връзка от училище, никакъв шанс да разбера на какво ниво е.

На други тестове и контролни, поне им разрешават да снимат, но не връщат нищо. Щели да им ги дадат в края на годината ( не че ще ми трябват тогава) ....

# 725
  • European Union
Моята дъщеря досега на пробни НВО не е ходила. В този смисъл пробните в училище са ѝ нужни, за да се ориентира с времето, с бланката, с пликовете...
Аз не държа да видя къде е сгрешила. Има си учители, тяхна работа е да анализират грешките. Имат още три седмици да наблегнат на нещо, ако целият клас не го е усвоил. Единични грешки се допускат от бързане, от напрежение, от невнимание. На мен лично никаква ценна информация не ми носят.

# 726
При нас се пишат оценки на пробните НВО по математика не са качени, но по български госпожата ги изпратила на училищните имейли на децата.

# 727
При нас последните пробни ги правиха в почивни дни. Защо оценки?

# 728
  • София
И при сина ми пишат оценки на всички пробни. Даже скалата е по-режеща от МОН-ската от времето, когато имаше скала. А пробните са значително по-трудни от реалните и по двата предмета.

# 729
Изникна ми въпрос. Ако дете не си вземе дипломата в края на учебната година, може ли да си я вземе, когато си взема документите за да се запише в училището, в което го приемат?
 Всъщност какви документи се вземат тогава, не е ли точно дипломата или има и друго?

# 730
  • София
Може да си я вземе по всяко време след официалното раздаване.

# 731
При подаване на заявлението за участие в първо класиране (реденето на желанията) не се ли носеше и Свидетелството за основно образование?

# 732
  • София
Къде да го носиш? В платформата? Joy
Никакви документи не се прилагат към заявлението, освен евентуално медицинско за професоналните гимназии. Оценките от свидетелството се внасят служебно в платформата в профила на ученика. Свидетелството е необходимо чак за записването.

# 733
  • София
При подаване на заявлението за участие в първо класиране (реденето на желанията) не се ли носеше и Свидетелството за основно образование?
Не, чак след Първо класиране - за записване или заявяване на участие във Второ.

# 734
  • София
За заявяване на участие във второ класиране също не се носи.

Общи условия

Активация на акаунт