🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 681
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 255
Калеко Алеко лъже майките наред без да му мигне окото. Той трябва да е обект на изследване от ФБР, как може толкова хладнокръвно на всяка майка да говори едни и същи неща.
До момента мислех, че само смехът му е психопатски.

# 256
Я..я..мммм

Алеко тЕъ слуша ингилизкия...

# 257
Бизон ли каза? Joy Joy

# 258
Британецът май е сръбнал малко
Не, те са си такива червендалести. На манчестърски акцент ми звучи.

# 259
Магда ми стана още по-симпатична със семейството си. Майката на Йоана наистина е по-провинциална дама. Не намерих за превзета изобщо майката на Магда.
Но ми стана смешно, че на Магда при комуникацията с родителите й й се върна варненският акцент Simple Smile)))
На мен също ще ми е много жалко, че Алекс няма да я избере, защото той ги хареса. Но се надявам меката, нежната, добра, инфантилна Магда да намери своя принц! Руутвам за нея!

# 260
Ризата на англичанина и рахитичният диван, на който едва се събират, ми вадят очите.

# 261
Майката въобще не го хареса, а той пък й се издразни и почна да й бучи. Но нейното поведение е чисто защитно, не иска детето й да се излага. Алек пък не може да понесе някой да му държи сметка.

# 262
Обаче Маги е наследила хубавата фигура на майка си. Баща й е голям сладур.
По-късно ще гледам, 
Удължения фейс на мама ли е също?

# 263
Майката на Йоана едно правилно структурирано изречение не можа да изрече. И на всяка втора дума запъва…

# 264
Англичанинът се оприличи на бизон щото е як и едър Joy ,ще спраска ризката

# 265
  • тук и там
Опа,майката на Йоана задава точните въпроси.За съжаление,май и стана ясно,че Алеко не  е влюбен в Йоана, и не е "единствената"а само я харесва.Мнителна е жената,и с право.Здраво стъпила на земята,за разлика от "кралицата".

# 266
Алеко защо са го обули в женски панталон? 😂
Стилът на Сашо е много забавен, по-точно липсва на стил ....😂 Майката на Йоана е много умна жена

# 267
  • София
Майката на Йоана адски много прилича на Даян Лейн.

# 268
Като на родителска среща са. Класният ръководител им съобщава как са се държали децата им.

# 269
Майката на Йоана и тя не вярва на дъщерята колко е ФФЛЮБЕНА  Joy

Общи условия

Активация на акаунт