🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 633
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 420
Майката на Надежда изглежда с не повече от 10 години по-възрастна. Много странно ми седят двете. Като две сестри да, но не като майка и дъщеря.

И на мен така..

# 421
Голяма красавица е майката на Надежда. Много приятни хора.

# 422
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Майката на Надежда е мила и земна жена, тя е най-позитивно и добре предразположена
към Алеко. Провежда и адекватен разговор, възпитана жена, да се чудиш защо Нанка така мяучи.

# 423
  • тук и там
Надежда е приличала на майка си преди корекциите.Носът включително.

# 424
Да не кажа, че майката изглежда по-добре от дъщерята.
Майката на Нани изглежда като нейната по- голяма сестра

# 425
Алек да не си тръгва с майката на Надежда накрая... 😂

# 426

Днес в епизода "Пощальонът винаги звъни два пъти"  Ергенът раздава на родителите едни колети без всякакво послание.. Няма и едно цвете за майките

# 427
Бащата добре се представя тук, но в живота картинката е съвсем друга, бих казала горката му трета съпруга. Майката изглежда приятна на пръв поглед.

Какво за бащата в живота? Нещо са казали и съм изтървала ли? Grinning

# 428
Добре де,тая втора жена що чини там. Надежда е притеснена . Стана ми мъчно.
Семейството на Йоана ми допадна.
На Маги ми просветна що е такава. Не ме подразниха, но си бяха криндж.

# 429
  • Бургас
Може би и майката е преправяна.

# 430
Не знам защо Надежда си е правила корекции, на мен ми харесва и преди тях.

# 431
М, какви мили междусемейни отношения...

# 432
На мен ми е неестествено как майката на Нани изглежда като да й е набор. Разбирам, че са корекции и то много, ама да си на 55-60 и да застанеш до 35-годишната си дъщеря и хората да си мислят, че сте сестри ми е нелепо. разбирам, че иска да стопира времето и има парите да се подмлади, но за мен е неестествено

# 433
Семейството на Надежда печели битката, личи си и по физиономията на Алеко. 😂 Най-нормални и най-интелигентни са определено. Особенно тъщата си личи, че не е простовата като майката на Магдалена да говорят веднага за пари и сигурност.

# 434
Много приятни родители на Надежда и явно интелигнетни, щом са успели да запазят отношения помежду си. Не изглежда да има напрежение между майка и баща, въпреки че втората съпруга седи между тях.

Общи условия

Активация на акаунт