🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 958
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз като майка на син, я разбирам. Някои неща не звучат добре казани на глас, но всяка майка си ги мисли. 
Мнението ми за Маги е същото - търси известност и да си вдигне  цената.

# 1 246
И какво не ви хареса в майката? Ако синът ви е льольо като Алек, ще го оставите ли да си прави каквото си иска? Жената задава правилните въпроси. Умна е. Харесва ми.

# 1 247
Много ми хареса майката! Точно 5 минути и трябваха, за да види цялата картинка.
Супер точна преценка!

# 1 248
Оооо правилно каза, че Магдалена е там за слава, развитие на проекти и т.н. 😂😂😂 Съгласна съм с всичко дето каза за Магдалена, прецени я много бързо!

# 1 249
Маги или се притеснява много или е фалшива спрямо майка му….ту гледа нагоре, ту надолу, ту настрани. Особено като каза “беше ми приятно”. На кого говореше? Като беше забила поглед в пода

# 1 250
Наистина е излагация, дано детето ми един ден не ме кара да ходя по такива предавания.

И имаше предложение да вкарали мъж на 40г, интелигентен, улегнал... Божее кой ще се навие да влезе, да си зареже за 2м. кариера и бизнес и да се излага по тв?

Много добре усети Ксения, че Маги търси известност само.

# 1 251
Майка му е против жена му да е по-голяма от него, но и двете жени, които той си е избрал, са по-големо от него Grinning
Явно той е на друго мнение Joy

# 1 252
Майката е страхотна! Абсолютно я разгада Магда на минутата. А и сина си познава и си го знае , че е дечко още. Много пряма, умна и земна жена, хареса ми.

# 1 253
Маги беше като на интервю за работа, отговори с клишета. Но все пак с голямо самочувствие и уверено.
Мама-кардиоложка, ги преценява още от пръв поглед. Тя на 35 е имала и 2 деца вече, сравнява със себе си. Правилно позна, че за Маги известността е важна. Майката не си представя как Алек някоя ще го води за носа.

# 1 254
Хора, нахранихме я Ксюша от промото, но излезе пич. Веднага калибрира златотърсачката магда. Майчината интуиция плюс лекарският стаж си казаха думата. Тя веднага прецени че магда ще го купи и продаде без сашо да се усети.

# 1 255
Леле майката е ужасна

# 1 256
  • София
Очакванията ми от промото бяха доста скептични спрямо майката, но всъщност си личи, че е интелигентна и интуитивна жена. Неприятни неща му каза, но всъщност е права ...

# 1 257
Как тънко се карат Алек и мама. 😁

Ксения: Маги не търси любовта, търси известност, помощ за неин бизнес.
Страшна!

# 1 258
Боже, ше зема едно въже да се обеся! Ми тя таз госпожа е вече умряла на 64, щом на 50 жените вече за нищо не стават.
Светле, Светле, на кого ни остави?!

# 1 259
Ситуацията ИЧ не е хумористична.

Маги беше като на рецитал. От една страна я разбирам, чувствала се е доста притеснена и е искала да се представи в добра светлина, искала е да бъде приета.

Алек ми се струва много лесно манипулируем. Веднага щом чу, че според майка му Маги е по-обиграна от него, смени физиономията. Според мен не би позволил околните да си мислят, че жена му е повече от него. Страда от болно его.

Вещицата е много безочлива що се отнася до възрастта на Маги. Чакам да видя какво ще каже за Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт