🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 865
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 515
Еми нормално...щеше да одобри Йоана, Надя..млади, с професии, наборки...
Тя си го каза....

# 1 516
Чисто фундаментално питане.. защо са пуснали майка му да ги "препитва", а не баща му?

# 1 517
Майка му го отказа да избере някоя. Видимо, тя няма добро мнение за нито едната и явно е той човек, който се съобразява с мнението на майка си. А и директно му заяви, това не е мястото за крайни решения.
Тя иска младо момиче дето е стъпало на краката си, такива няма, на 25-26 години всеки още се лута какво иска точно от живота.

# 1 518
"Амазонката" няма да приеме и Надежда... не сме изненадани...

Действително Надежда се представи по-добре от Магдалена чисто като общуване, но не мисля, че цербера остана доволна от нея. Тя е скептично настроена още преди да е видяла момичетата, нагласата й е такава.

Аз продължавам да се изумявам как Надежда, която е само с 2 години по-малка е наречена дори от майката на Алек "млада", но възрастта на Маги е огромен проблем.

"Отпусни си душата, не му е времето за крайни решения"... как точно да се отпусне с това нещо до себе си... Ужас Ужас Ужас!

# 1 519
Ехеее Нани цяла реч дръпна ,спри се бе жена,поеми въздух Joy
Е как иначе?! И майчиното мляко си показа. Колко време си е репетирала пред огледалото как манипулативно да натърти още от началото, че е избрала ергена пред работата. И с тоя пълен член "СИНЪТ ми", когато синЪТ не е подлог на изречението, направо ме изкарва от кожата....
Много кофти това с пълния член, като някоя баба, дето държи да изглежда образована, пък е напуснала училище в четвърти клас за да бачка на нивата.

# 1 520
В този момент видях как нещо се срути в душата на Алекс. Една пясъчна кула падна. Вълшебното и перфектно семейство , което е имал явно не е било толкова съвършено

# 1 521
“Без багаж!”
От жената с втори брак с мъж с “багаж”….

За никой не е идеалната ситуация избраника/избраницата на детето му да е с партньор с дете, но докато такива изказвания са напълно разбираеми за 20 годишни, то човек с житейски опит трябва да има мъдростта да знае, че в живота има и големи любови в такава конфигурация.
(Не че някой в това предаване е влюбен).
На Алекс не му е потребен този нейния драматичен негативизъм.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 23:55 от Linda*kiss

# 1 522
“Без багаж”, страхотно изказване от жена , язък и за професията , нивото и е доста ниско.

# 1 523
Извинявам се много, гледам малко назад. Майката ме впечатли, не очаквах.Личи образованието и че не е чела само менюта по ресторанти. Думата, с която определи Маги, е перфектна - обиграна. По  отношение на интелекта превъзхожда в пъти всички родители, които видяхме вчера. Съжалявам за всички магини и нанини фенове, но доктор Ксения е умна жена. Дори и да е малко крайна на моменти, трябва да и простим. Жената е в шок от видяното.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 21:50 от NOmerci

# 1 524
Жената говори от личен опит. Истините в живия живот са тежки. То не е като аху-иху във вилата и на морето. Знае през какво минава Надежда и не, не е детето пречката. Вие искате ли Надежда за снаха?

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 21:49 от Iseis

# 1 525
"Без багаж! " В България децата все още се наричат "багаж" от "любащите" мъжки майки.. Отвратена съм!

# 1 526
Жената очакваше да види някое свежо девойче на 20 … а пък то … толкова малко да познава синът си Simple Smile
Той каза, че връзките му са били с по-големи жени от него. Знае си го.
То и това не е случайно от психологическа гледна точка Grinning
Тая жена ме депресира.

# 1 527
Еми майка му си каза истината - слънчево, младо момиче, без багаж, с ясно бъдеще! А не жени на 34 и 36 още търсещи себе си... !

# 1 528
  • София
Връщайте Валерия и да се взимат.

Само си представям реакцията като се яви една нашарена с татуси Simple Smile

# 1 529
Ксения, ако можеше да върне ерата на уредените от родителите бракове за Алек, ехе...

Ми да де, ама и Алек си избра едни финалистки...а можеше да избере Надя и Йо и всички доволни, без зрителите. Ама той за зрителите няма да се жени, я!

Общи условия

Активация на акаунт