🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 851
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 545
Имаше момичета, които щяха да се харесат на мама. Ама, мъжкия поглед е друг. Толкова е елементарен, милия, всяка жена с малко повече опит ще го върти на малкия си пръст. Стига да е руса Joy Ако е с много опит и това не е необходимо.

# 1 546
Сега пък багаж било детето на Нани. Грозна озлобена мъжкадана.

Чуждите деца са багаж, няма какво да се лъжем. На никой на тоя свят не му е било детска мечта да гледа чужди отрочета.

# 1 547
Ксения, ако можеше да върне ерата на уредените от родителите бракове за Алек, ехе...

Ми да де, ама и Алек си избра едни финалистки...а можеше да избере Надя и Йо и всички доволни, без зрителите. Ама той за зрителите няма да се жени, я!
За Йоана знам какво щеше да каже тази свеки - професия не е подходяща, винаги я няма вкъщи, а за Надя не знам каква причина щеше да намери...тя е млада, слънчева, стъпила на крака и без багаж...

# 1 548
Аз сина ѝ не го виждам със стабилна прифесия. Виждам един льольо дето обича палатката, мъчи се да свири и пее, да се хареса на мама преди всичко и не знае с какво точно се занимава, добре че тати има пари.
Хващай пътя Алеко и с мама към БГ.

# 1 549
Ситуацията е "хвани едната,удари в другата".Simple Smile))))))
Д-р Илиева си е напълно права!

П.С. Като лекар е невероятен професионалист и е много мек и благ човек,била  съм на няколко прегледа при нея-ЛИЧЕН опит.

# 1 550
Ако имаш елементарно възпитание няма да се държиш толкова грозно в ефир .

# 1 551
Пък и да си кажем честно и момите не стават за него...
И той не им остава длъжен май - със същото JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 552
Ксения може би щеше да хареса Йоана, тя поне е "без багаж"!
не, Йоана ще пътува много, кой ще готви, пере и глади маминото синче. Алеко трябва да е гледан като писано яйце.
И нали трябвало да почне да ги ражда рано.

Тази жена…. Толкова предразсъдъци - депресия тотална. Интересно как се е взела с мъж за втори брак. Някой като нея е можело много неща да й каже в нейния тон и да я вкара в мрачни мисли, за да я разубеждава. И нея, и бащата на Алеко. 

# 1 553
Ксения може би щеше да хареса Йоана, тя поне е "без багаж"!
не, Йоана ще пътува много, кой ще готви, пере и глади маминото синче. Алеко трябва да е гледан като писано яйце.

Ми тогава Надя. Тя щеше да е супер избор - хем вади добри пари, хем работи ремоут от вкъщи.

# 1 554
Права е жената, надуши отдалеч тези дърти мутреси))

# 1 555
  • тук и там
Щеше ми се Валето  да беше на финал,само за да видя физиономията и реакцията на мама Ксения като и види татусите..Grinning.

# 1 556
  • Paris
Еми жената си каза мнението кратко, точно и ясно. Малко е рязка, но пък приземи сина си. Аз харесвам Маги, но не знам в дългосрочен план наистина дали биха се стиковали. Струва ми се, че майка му може би щеше да хареса Надя или Екатерина.

# 1 557
  • София
Доста беше грозно това за детето на Надежда. Поне от куртоазия можеше да се изрази доста по-деликатно и да прояви разбиране и съпричастност, след като и тя е била в подобна ситуация, че и по-зле. Иначе е ясно, че не й стана приятно при мисълта, че на сина й може да му се наложи да отглежда чуждо дете.
"Нашляпа" набързо Алеко с думи и после: "Не знам, ти си решаваш, ама мисли му и си опичай акъла.". Joy

# 1 558
  • Stockholm
Дали татко Алексей слуша сега жена си, как не и е било леко в техния брак, когато е дошъл той със свои деца... Да не се озовем в "Съдебен спор" както си мечтае мама Ксения за друго предаване?!

Надето си представя мама... (не Надежда) или Силви, това е! Joy Ах, как ми се искаше Валерия да и представи Алеко...
Първо ѝ представя Валерия в паник атака по потник и къси панталонки, за да се видят всички татуировки. .щеше да ѝ скрие шапката Joy И втора дама Силви, която мило предлага да ѝ гледа на карти  Joy

# 1 559
Всъщноат всички спечелиха от това предаване, сега ако си тръгне ще им направи чудесна услуга. Той си лекува травмите, и се въобразяваше на мъж, Ндежда пак повярва, че може да намери любовта, Маги откри широчина в действията си, че и къща на село изкочи, направо чудесийки, но нека свършва вече тая пародия, че да се успокоят нещата, и дано се намери ерген готов за зрели отношения и стабилен, но едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт