🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 858
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Вестерос
Аз съм в шок... Мама реши края, не хареса нито една и го разубеди. Бил възпитан добре бла бла затова ще ги зареже с обръщение без доблест да се появи пред тях. Смях в залата.

Мама с две деца от преди втория брак е смутена от кандидат снаха с дете...
Мама с три деца на 35 е смутена от кандидат снаха на 36, която може да роди на 37...
Малелей. Сашко Маминия. Мамин Сашко.

# 1 576
Много странно се галкат по ръчичките мама и Алечко.

# 1 577
Връщайте Валерия и да се взимат.

Абсурд да хареса такава инфантилна татуирана моделка

# 1 578
Хайде Алекс , не ме разочаровай. Не случайно тА харесвам Интуицията ми показва , че си пич. Ако се окажеш мамин синковец , щА си плюя на опита

# 1 579
Понеже знаем какъв ще е финалът, не знаехме защо, но сега е ясно, че майка му е причината 😄

# 1 580
Егати позора!

# 1 581
Имайте предвид, че жената е лекар, свръхреалист по дефиниция...

# 1 582
Ако не избере нито една Алеко ще си остане с  мамито и ще си намери една Надя на по-късен етап Grinning
Аз бях за Надежда, но не мисля ,че ще се разберат с тази жена. Тя разказа как е напуснала мъжът си заради свекървата и да я избере ще избяга и няма да просъществуват.

# 1 583
Добре започна това момче, но сега напълно се издъни. Майката е права за себе си, а той не може да отстоява себе си. Харесва ми, че мама изобщо не цепи басма, хич не и пука за политкоректност или за тъпото шоу. Говори си каквото иска.

# 1 584
Аз също не я харесвам Ксения, личи си, че е имала тежък живот, но и че е доктор. Те, докторите, се смятат за богоизбрани още при завършването на Медицинския университет, тя за това въобще не се притеснява и си казва нещата направо, дори цинично. Някак ми е отблъскваща, но като цяло е права за много неща.
Хубавото е, че му каза, че той трябва да си реши и да се разбере със себе си.

# 1 585
Родителското тяло много унижи Алеко, чак го съжалявам… в общи линии с това участие го обрича да бъде стар ерген

# 1 586
Алек понеже е много ориентиран в живота.😀

# 1 587
Обаче, Алек си харесва Надежда повече от Магдалена. Личи си

# 1 588
Ако има все пак избрана, ми звучи като това да е Надежда, по изказването на Алеко

# 1 589
Така, аз съм малко по-малка от Алек и съм от точно тия образовани среди, които мама Ксения иска за сина си... Една тайна: тия разумни, здраво стъпили на земята, слънчеви момичета няма да си паднат по Алек, защото той ще им е твърде странен и вятърничав.

Не съм майка, така че не знам... Но ми се струва, че ако приеме нотката ексцентричност и бунтарството в сина си, ще й стане по-лесно. Тя просто иска да го направи по неин калъп и е гадно и за двамата.

Общи условия

Активация на акаунт