Любители на котки - Тема 195

• 36 426
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм с две, различни като нрав и характер. Той е на 2 -3 години, без зъби, умен, ням (черния). Тя е на 3 - 4 години, страхлива, черно - бяла, гръмогласна. В апартамент сме. И двамата са кастрирани и ваксинирани. В началото си разделиха стаите и хората. Тя избра мен.

Преди около месец се сдобих с ново легло. Тя си имаше навик да ме чака на него да си лягам, да спи върху мен. Една нощ спах в същата стая на дивана. И непознат го прави. Тя се крие от чужди хора. От зор спа в другата стая - неговата. От там нещата се промениха.

Тя е първа дошла но той в началото получаваше повече любов. Сега нещата се промениха:

И двамата лягат по средата на коридора и няма минаване. Знак че къщата е тяхна, чувстват се спокойни.

Тя обаче наглее. Края на дивана си е мое място.

Искаш да се махна от мястото ти? Никога!

# 391
Чака ме да се прибера и почва да лудее😂
По-малък от пантофа е🥰

# 392
Много е сладък Heart Eyes

# 393
  • на брега на морето
Аз залагам на зарязаване в клиниката. Ветове такова нещо никога няма да признаят.
Подкрепям с две ръце. Задължително трябва да се почисти с препарат масата след всяко прегледано животинче. А докторите не го правят. Аз винаги си нося кърпа, която постилам и след това изпирам във вряла вода, изкисвам в белина и изглаждам с гореща ютия.

# 394
  • София
Време е за йога

Papa6ka, бебешорът рошав ще е 😻
Голяма (мъъъничка) красотичка е! 🥰
Пантофът става за легло на бебчо 😹

# 395
Папашка, много сладко негърче!
Как се сдоби с него? В къща или апартамент ще го гледаш?

Аз съм с две - черно момченце и черно  - бяло женско. Много е интересна играта на природата.

Блеки на АниХр е като локум. Разтяга се като Икарус!

# 396
Голям бонбон Хари, а ако се мушне в пантофа, ходи го търси. 😁
Гледам моите бамбини и се чудя кой по - щур. Кака - уж все ѝ е жега обаче спи с дълъг ръкав(пубертетска работа) и Линош върху нея. 😁 Усеща ли я изобщо хихихи, ама пък са тоооолкова сладки! 😻😍 Не мога да се сдържа да не ги фотна - май мама им е най - щура и си нямам друга работа в 5ч.😆

# 397
Пуфи, следобедна лиготия 😀

# 398
Имам въпросче, кога можем да кастрираме майката? Ведната след спиране на кърменето или да трябва да се изчака? Много разнопосочни мнения, а чак другата седмица ще ходим до ветеринаря за ваксини и ми е интересно. Grinning

# 399
  • София
Там където водих по програма селките улични котки ми казаха за последната, която искам да заведа, но вече беше доста бременна, че мога месец след раждането вече да я водя. На тази възраст щели да изкарат за кратко без нея. Аз все пак реших да изчакам още малко, но трябва вече да се заема.
Ако е спряла и да кърми със сигурност би трябвало да може, но ако решиш да изчакаш малко внимавай да не забременее в този период.

# 400
Хари ми го даде една жена,бяха 3 черни и 1 шаренко. Хари беше най-дребния,аз по снимка си го набелязах и после си го взехме.В апартамент го гледаме,скоро на терасата ще.слагам мрежа,за да може да стои на слънцето и да си мърка на воля.Сега се гушка предимно,спи при мен,не иска да спи в къщичката.Ако не намеря кой да го гледа,ще го водя и на моренце август месец 😉

# 401
Ая прави слънчеви бани

А Кари ще ходи на пазар

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 402
  • София
Имам въпросче, кога можем да кастрираме майката? Ведната след спиране на кърменето или да трябва да се изчака? Много разнопосочни мнения, а чак другата седмица ще ходим до ветеринаря за ваксини и ми е интересно. Grinning

Кастрирах кърмеща котка 2,5 месеца след раждането на котетата. Като си я взех вкъщи  24 часа по- късно продължи да кърми бебковците.
Кастрацията се наложи да стане бързо, т.к. се разгони пак и имаше вероятност да е оплодена отново.

# 403
Кой антибиотик пие за гиардията? Опасна ли е за хората?

# 404
Багодаря ви за отговорите! Heart

Тя е апартаментнта котка, свекито я изтърва и от там се сдобихме със сина, който нямаше как да не задържим, като ние сме си виновни. Grinning Сега и двамата ще минат през кастрация, че да нямаме повече новодомци.

Ще гледам в най-скоро време да я заведа!

Също така, последвах съветите ви за тоалетната, ноо малкият сега пък реши да ходи в тоалетната на майка си. Неговата не му харесва. Тя не изглежда много доволна от този факт, чудя се дали с времето ще стане по-раздразнителна, заради това? Чела съм, че е най-добре всяка котка да си има отделна тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт