ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Привет 👋🌹
Снощи съм отнесла и даже не можа  да ви благодаря за "живото студио"😀 Та благодаря, беше ми приятно да обсъждаме онлайн отново.

По отношение на рейтингите, не разбирам спада от миналата седмица, тъй като тази за мен лично епизодът беше по-интересен.

Малко дълъг пост ще напиша, но ще си споделя размисли и страсти за някои неща.
По отношение на Айдан-Дахан и неговата изповед. Аз не мисля, че Айдан не се трогна от думите на Дахан. Аз лично видях болката в очите й от неговите думи. Но и едно объркване, защото Дахан за първи път от началото изобщо нещо споделя с нея или, с когото и да е. За първи път се отваря и говори за чувствата си. И това жалване, че никой не го разбира, за мен не е обосновано именно поради тази причина. Няма как хората да го разберат, ако той не говори с тях. Те няма как да правят догадки той как се чувства. Майка му, брат му, сестра му...не го разбирали? Ами аз него не го видях да се прибере вкъщи да ги види тези хора, да поговори с тях. Жената се скъса да му звъни, да го моли да се прибере, да го види. Той винаги с неговият си подход "сега нямам време, ще говорим по-късно". Ами как искаш разбиране, като ти не даваш нищо в замяна, като не правиш нищо хората да те разберат? В тоя ред на мисли, Айдан нямаше как да му се метне на врата да го утешава, усети болката му, но и тя не намира път към него. Та тя довчера не знаеше кой изобщо е Мюдюр? Няма как да търси човек разбиране, ако никога няма време за най-близките си. Дори и с Мюдюр не беше отворен. Какво му каза? За мен е по-лесно да съм Гаддар или нещо такова беше? Той не иска да избяга от този живот. Мисля, че той сам себе си не разбира, не знае какво иска, за това не знам как търси разбиране от всички останали. Айдан го съжали, погледна го с други очи, но, като човешко същество, тя също е объркана и не може да преодолее стените, които Дахан сам постави пред себе си. Аз лично не бих приела такъв тип човек като него, освен ако той не се казва Чаатай Улусой😀 Него го приемам всякакъв😆 Но се опитвам да се абстрахирам от това кой е той и да гледам само образите.

Куркут- ами за мен, ако има да се търси някакъв смисъл в завръщането му, той дойде именно за това- да умре. Не да нарани някого, а да приключи със себе си, защото действително нищо не му остана. Спази обещанието си към Лейля, да не наранява Дахан и Айдан, но голямата любов към Лейля го уби, де факто. Не куршума. Тук това са само предположения, защото в действителност аз тази голяма негова любов към нея така и не я усетих. Някак не достигна до мен взаимодействието между тях двамата. Но щом той каза, че 2 сини очи са го погубили, го приемам.
Ако пък не задълбаваме да търсим смисъл в неговото завръщане и неговия край: зрителите просто искаха Ибо и от продукцията решиха да го върнат за още една серия, което явно е било неговият лимит и трябваше да го довършат по някакъв начин. Като че ли той сам да се погуби в тази игра с Дахан, беше достоен завършек.

Момичета, аз мисля, че сериалът ще приключи на 7ми юни, когато завършват и другите сериали. Чапкъна слага край на сезона на 7ми и есента минава в 3ти сезон. Предполагам и Гаддар ще го приключат по същото време. Също мисля и, че доста неща ще останат неразкрити и недовършени. Аз още чакам Салих Балтаджъ. Хората винят главно сценаристите за тези рейтинги. Защото доста неща изглеждаха аматьорски измислени.

Мисля, че за сега е това, което ми се върти като мисли. Като видя цялата серия с превод, може и още неща да излязат. Съжалявам за дългия пост. Надявам се не ви е досадил, но исках да споделя и моето мнение. Благодаря, ако сте имали търпение да го изчетете всичко това🫢

Слагам долу и рейтингите на останалите сериали от вчера. Като цяло всички са надолу⬇️⬇️⬇️

Скрит текст:

# 106
Йоана , Flowers BouquetБлагодаря за размислите и споделеното .
 Надявам се и след края на сериала да се отбиваш и ти и Пипи в темичката ни нашият виртуален дом с когото споделяме обща страст.  Тук ни е приятно , готино и без излишнно напрежение..

Имам излизане и немога да пиша много засега само ще сложа снимки и видеа

Спираща дъха руска рулетка.. Nature Boom Дахан е равностоен враг на Коркут и той го разбра от действията му и интелекта . Още веднъж аплодисменти за Чаатай и Ибо . Раздават се докрай като за последно ..  Ибо изгради жесток образ на психо луд но и той показа че има сърце и че иска да бъде обичан и да изпита душевна болка и рана . Ипзита я и умря заради това . Лейля го предаде много пъти заради любовта си към Дахан - Гаддара , който уби баща й.  

# 107
Цитат
Icons 🫶🏻👑
#CagatayUlusoy #IbrahimÇelikkol

Цитат
Тази сцена ще остане запечатана в съзнанието ни. Краят на героя Коркут е плашещ и смел, а силата и настойчивостта на Дахан да прекрати битката са неизчерпаеми, въпреки че в оръжието му няма куршуми.
Творчество от легенди! 🤍👑
#CagatayUlusoy #gaddar

# 108
Йоана , Flowers BouquetБлагодаря за размислите и споделеното .
 Надявам се и след края на сериала да се отбиваш и ти и Пипи в темичката ни нашият виртуален дом с когото споделяме обща страст.  Тук ни е приятно , готино и без излишнно напрежение..
Ее как, разбира се. Предстоят проекти, предстои Кюбра 2. Също и филм. А може и отново да го видим и в Тв проект, кой знае? Макар че аз лично предпочитам платформите, но пък няма толкова социални контакти, когато снима на платформа.
Все още хубави неща предстоят за Чаатай, така че ще ги обсъждаме. Не знам дали всички сте изгледали Кюбра 1, но може преди да излезе 2ри сезон да го пообсъдим и първия. Защото има какво да се обсъжда и там, много дълбоки теми са засегнати относно вяра, религия, технология и манипулацията на населението, което безрезервно вярва.

Нещо от социалките:

Съпоставка с Батман 🦹‍♂️ и Жокера 🤡

Курт/Уур

Сумейе/Айдан

Момчетата

От Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/sorgu-odasi-dizisinin-cekiml … ri-basladi/44106/

# 109
# 110
😀Ако не сте виждали скоро Чаатай по червени шорти.

# 111
😀Ако не сте виждали скоро Чаатай по червени шорти.

Диди, ти усмихна вечерта ми! Цял ден съм навън, а в главата ми е екшън. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Два екшън сериали гледам с двама от любимците ми. Напрежението при мен е на макс, удоволствието от видяното също. Чудя се на кого първо да се възхищавам. Преразказвам единия сериал, режа гифки за другия и се притеснявам да не започна и темите да бъркам.
    Но... червените шорти са балсам за релакс и отмора. Да пусна и аз нещичко, че да качим градуса на настроението още малко!

# 112
Гаддар сет

От гримьора

Момичета, носят се някакви слухове в Туитър, дето се чудех дали да ви ги препращам, защото хич не вярвам в тях, ама все пак....

https://twitter.com/retrrouvailles/status/1791856495681778071?t= … s6ZBb5ne3DqQ&s=19

Пак казвам, аз не вярвам в това. Не го взимайте за чиста монета.
Плюс да си кажа, изобщо не харесвам Неслихан🙄

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 20:19 от YoanaIv.

# 113
Не мога да се съглася с Аталай ,обаче. Харизма =Чаатай 😊👑

# 114
Опааа партиии🎉🎉🎉

Гримьора, Енгин, Чачо и Сумейе разпознавам.
Прощално парти??😳😳😳

https://www.instagram.com/stories/ergungezerr/337084711702016445 … rNmJwczdiYWpvYQ==

https://twitter.com/forcagatayy/status/1791897110134075769?t=geH … i87EX7e61NwQ&s=19

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 21:40 от YoanaIv.

# 115
Привет! Hug Току що изгледах епизода с превод. Хареса ми, дори играта 4 на 4. Опасна беше , но нашите се справиха. Просто ми се видя странно, защо 2 от отвлечените не бяха близки на някого от спасителите. Просто някои на ,които Дахан е помогнал. Може би, защото Енвер няма по близък от Ямур и за да не се повтарят, а пък за Курт нищо не се знае. Коркут така и не каза как се е спасил. Или и той е бил инжектиран с временно парализиращ препарат?  Трябваше ли да го връщат само за един епизод?  Може би, за да се увери, че с Лейла няма шанс и да и позволи да го убие. Защото в действителност тя го уби. Както предположих снощи, доктора му каза, че има вътрешно кръвотечение и ако не отиде в болница ще умре. Той отговори - "Късмет!" и явно затова се самоуби. Беше и въпрос на чест, когато Дахан рискува с предпоследния патрон и му каза, че когато започне игра не я оставя до края, това бяха и последните думи на Коркут. Нямам представа какво ще дават нататък. Какво ще стане с Рузгяр, дали ще замине за Америка, или ще има някаква завръзка с посещението му в онзи блок?(нищо не дадоха) Трябва и да се справят с Екбер, хич не ми се вижда да миряса и да стане дядо за пример, той си го и каза де - без Мюдюра и Курт, което няма как да стане. Айдан или Лейла? Знаете мнението ми, но каквото решат сценаристите, това ще е., само Дахан да не пипат(занулят)! Joy  Heart

# 116
NERON ANGELOV /NOV/
Angelov Neron  · 5 мин  ·
БЕЗПОЩАДЕН, ЕПИЗОД 17 /С АВТOМАТИЧЕН ПРЕВОД/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/01/blog-post_20.html

# 117
Забавляват се . Всички са в добро настроение. В синьо е Ибрахим ,друг не разпознах. Но няма да е последното видео за вечерта .

# 118
Всички са там😍 Знаят как да се забавляват момичетата. И Ямур е там (забравих името на актрисата).

https://www.instagram.com/stories/ergungezerr/337086745853049078 … 2ZnIydXhsb2pkOQ==

Оо дааа, като се загледах, наистина е Ибо.

Много ме радват, че са на парти всички заедно. Много са готини и явно им е забавно😀🎉

Нещо няма логика да е парти за края, щото те още снимат 18ти епизод. Може пък да са организирали нещо за изпращане на Ибо?😆

# 119
Супер са ! С усмивка ги гледам и се радвам заедно с тях . Най-вероятно изпращане на Ибрахим  или предварително прощално парти 🙄😀

Общи условия

Активация на акаунт