ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро.
Интервю с Мустафа ,който говори за Чаатай . Пускам го,понеже е преведено професионално . Но нищо не сме пропуснали от казаното .
https://www.facebook.com/share/XBDf3XnexhqNHhFT/

# 136
Още малко от снощното парти за добро утро😀☕️☕️☕️

Енвер Балтаджъ:
https://twitter.com/wantithatway/status/1791959450883858719?t=BS … h5GDWUvemfRg&s=19

Сумейе. Настанили са да я до Чаатай и не сяда. Поне да го беше вдигнала и него да се разтанцува😆
https://twitter.com/Leylasadece1/status/1791944763253346509?t=H_ … C53fM-DygrOw&s=19

Чачо е ухилен и щастлив. Намери си неговите хора/екип😀
https://twitter.com/e1layc/status/1791959401818947922?t=hfbsP7Ii … j3-LLDyQmH4A&s=19

Обстановката е уникална, а хората истински се забавляват💯💯💯
https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1791957515351060847?t … kJIX5GsCUdQA&s=19

Хубава неделя🎉🎉🎉

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 10:31 от YoanaIv.

# 137
Ето, ви един рошав и много небрежен Чаатай .Определено не му подхожда така ,но какво да го правим 🤷🏻😀

# 138
Още нещо рошаво и не толкова небрежно😀🫢

И за разкош след снощното парти ще има и трей😀🥳🥳

# 139
Здравейте, дами!

Среднощният купон ми подейства толкова ободряващо, че след него изгледах и епизод 17. Не съжалявам, че будувах. Беше истинско удоволствие отново да се насладя на екшъна, но този път "облечен" и в текст, който му придава завършеност.
    Ще коментирам по-късно. Прочетох статията за Чачо, сега продължавам с партито.
    Диди, Йоана, благодаря ви за споделеното!
     Ехааа, в неделя фрагмент? Изненадана съм!

Топла и уютна неделя ви желая!

# 140

Жесток , як купон и фиеста се е вихрило снощи с красива гледка край морето. Heart Eyes ядене , пиене , торти , музика и танцииии ...People Dancers
Чачи си намери истинска приятелска и колегиална атмосфера и му е приятно . Най -добрият отбор - Гаддар.
Енгин бей за сефте го виждам да танцува и усмихва весело .  Сюмие е купонджийка. В реала е естествена , весела , открита , темперамента .   Ще ни липсва всичко това и съм сигурна че и на екипа също след сериала и ще има сълзи на сбогуване . Още ми е кофти и тъжно и ще мине време докато се освестя и свикнем отново със сушата .  След като са приятели ще се виждат и в реала.  Чаатай и Ибо имат общи интереси и хобита може да ги видим лятото по морето на риболов .  Уур Йелдаръм  е същят темерут, като Чачо и не споделя почти нищо .   Желаем  така да празнува и Чаатай РД и да сподели с верните си фенове емоцийте. Само мечтаем затова ,покрива се и дори благодаря не пише за пожеланията.  

Gaddar set 💥

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 13:45 от femmi2

# 141
Едва сега успях да надникна в Twitter и намерих това: Любовта на феновете е огромна! А Чачо в образа на Дахан ги стимулира още повече.
Цитат
Фокусиран, Интелигентен, Мотивиран. О, и ще кажа крал! 😉#ÇağatayUlusoy

# 142
Едва сега успях да надникна в Twitter и намерих това: Любовта на феновете е огромна! А Чачо в образа на Дахан ги стимулира още повече.
Цитат
Фокусиран, Интелигентен, Мотивиран. О, и ще кажа крал! 😉#ÇağatayUlusoy

Това и аз го видях и ме усмихна . Огромна любов и подкрепа в проектите и ролите му . Дахан наистина ги стимулира.  Той отвръща със същото, когато е социален и знаеш нерде да го намериш. Мил , любящ, спокоен, усмихнат и внимателен със феновете си никога не отказва снимка дори и да си поговори .  При него няма маски и фалш . Разбира се понякога е досадно  това е риска на тази професия още повече, когато си красавец с кариера .   Снощи в този ресторант е имало тълпа от хора дори отделни празненства.. Имаше и снимки с хора обикновени , които са го разпознали и са се снимали ..

Емкааа , моля Hands Pray ще ми резнеш ли още от купона... тук е по дълго видеото с танците .. Ех , ако и Чачи се разтанцуваа .  Що не го дръпнаха от столааа ... Може да танци , не е дървен има опит. Стила и дрескода е неглиже не е официален . Нашият не изнервя на черният цвят.. Умопомрачителен !
 https://x.com/masqueloqueseve/status/1791901804982051209
   💃🎶🕺

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 15:43 от femmi2

# 143
Емкааа, моля Hands Pray ще ми резнеш ли още от купона... тук е по дълго видеото с танците .. Ех, ако и Чачи се разтанцуваа.  Що не го дръпнаха от столааа ... Може да танци, не е дървен има опит. Стила и дрескода е неглиже не е официален. Нашият не изнервя на черният цвят.. Умопомрачителен!
https://x.com/masqueloqueseve/status/1791901804982051209

💃🎶🕺

# 144
# 145
 Трей на Гаддар еп 18 - Искам Енвер да умре!

Хорааа , какво е това ??!  Още по объркващо и шокиращо !:scream:Scream Тез сценаристи са луднали тотално.. Дахан стреля по Енвер и изперка .. досега не е наранявал физически близки хора .. Той не харесва Енвер нали са от общ отбор и си помагат .. Дори да го простреля ще се спаси няма да остави сестра си без мъж и баща на детето й . Енвер доказа хиляди пъти любовта си . Знае как да обича не е сухар, като каинчото.
 Дахан се сбива  с некакви в двора ... Това бащата на Куркут ли е нали Бирсен писа, че щеше да се появи и досега нищо.. Явно за погребението му ще дойде Rolling Eyes
 АйДах правят любов:heart_eyes: дойде и акъла най после след глупостите, които му наговори и реакцийте .. Накрая ще е хамиле .. веднага ми светна от кадъра на който и се зави свят и догади, като на повръщане.
Няма равен в любовните интимни сцени  . Огън е отвсякъде ..Nature Fire тук с тая цензура едва ли ще намажем с нещо повече .. С тези действия как ще завърши с 20 епизода повече трябва да са.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 00:00 от femmi2

# 146
Ужас ,какво става ... Защо стреля по Енвер ,дано е постановка . Мисля ,че ще ни спретнат край от който няма да сме доволни . Ще засукат ,ще врътнат в посока ,която няма да ни хареса .

# 147
"Искам Енвер мъртъв!"

Дахан: Не, изморен съм.
Нямам къде да отида. Нараних всички около себе си. Нямам никого.

Лейля: Аз съм тук. Можем да забравим миналото.

Айдан: Тя е змия, ей! Само нейното хссс 🐍 липсва.

Оя: Ох! Надявам се той да се влюби в това момиче, скъпа моя!

Кютюк: Този твой приятел сътвори бъркотия. Опита се да стреля по едно от моите момчета. Сега ще ми кажеш всичко, което знаеш за него.

Дахан мисля: Рюзгяр ли каза? Изгубили са Рюзгяр?
Дахан: Кютюк Ибо?

Кютюк: Кой си ти?

Дахан: Аз съм този, който разби носа на сина ти 2 пъти.

Дахан: Човек, краят ли си жадуваш?

Кютюк: Енвер, ние сме приятели с баща ти.

Енвер: Приятелите на баща ми са мои врагове.

Екбер: Целта е Енвер. Искам го мъртъв, шефе.

Не знам даже как да го коментирам тоя фраг😔😔😔

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 16:26 от YoanaIv.

# 148
 Трей на Гаддар еп 18 - Искам Енвер да умре!

Скрит текст:
Хорааа , какво е това ??!  Още по объркващо и шокиращо !:scream: Тез сценаристи са луднали тотално.. Дахан стрееля по Енвер .. Изперка .. досега не е наранявал физически близки хора .. Той не харесва Енвер нали са от общ отбор и си помагат .. Дори да го просреля ще се спаси няма да остави сестра си без мъж и баща на дето й . Енвер доказа хиляди пъти любовта си . Знае как да обича не е сухар, като каинчото .
 Дахан се сбива  с некакви в двора ... Това бащата на Коркут ли е нали Бирсен писа, че щеше да се появи и досега нищо.. Явно за погребението му ще дойде Rolling Eyes
 АйДах правят любов:heart_eyes: дойде и акула най после след глупостите които му наговори и реакцийте .. Знаех си че няма да го остави и тази луда жестока истинска изпепеляваща изгаряща ревностна любов няма да свърши с раздяла и по този начин ..  Ще намерят пътя и комуникацията ще се излушват и разбират или пак по старо му ще е ..  Ахдан накрая ще е хамиле .. веднага ми светна от кадъра на който и се зави свят и догади като на повръщане
Ехаа.... Чачо няма равен в любовните интимни сцени  . Огън е отвсякъде .. тук с тая цензура едва ли ще намажем с нещо повече ..
С тези действие как ще завърши с 20 епизода повече трябва да са ? Офффф, дано има още един два поне иначе ще е претупано и хората почват да недоволстват и с право .
    В шок съм... Сценаристите тотално ни разбиха! Аплодирам ги! Верни на максимата "Очаквай, неочакваното". До края на сериала ще луднем направо, но тези обрати определено ми харесват. Дахан се изповяда на Лейля, направи го като приятел. Но тя изглежда не разбра, че между тях не може да има нищо друго и взе, че си повярва.
Категорично не вярвам, че Дахан стреля по Енвер.

П.П. Йоана, благодаря за превода. Готова съм с гифките и ако някой ме редува ще пусна пост. Няма да чакам превода на рускините.

# 149
Ужас ,какво става ... Защо стреля по Енвер ,дано е постановка . Мисля ,че ще ни спретнат край от който няма да сме доволни . Ще засукат ,ще врътнат в посока ,която няма да ни хареса .

Не е постановка ..  дори и да го простреля Енвер ще се спаси .. Дахан има  психически проблеми в главата си още от периода в армията и това , което е преживял и видял. Той е ако е  нормален няма да му идва ей така да трепе с лекота хора дори да са насилници и психопати и изверги ..  Въпреки това  е Гаддар с  добро сърце ! Heart
Дахан отива при Лейля само там намира утеха и сяда в скута й както го прави с майка си ..
Тя сега ще реши че и дава надежда и че може да са заедно ..  Айдан е бременна и ще създадът семейство.. Нали това си представяше и иска Дахан и го дършеше жив в ковчега, когато го заровиха. Дано краят е щастлив и няма трагедии .В тоя екшън всичко се преобръща за секунди ..   искам повече епизоди 20 не са достатъчни . От канала да бъдат така добри да отпуснат още. Майната му на рейтингите! Първоначално се писа за 25 , но явно са размислили..

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 00:07 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт