НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 38 880
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Едва сега успях да ви прочета.Тези дни нямам никакво време.Изпуснах девойката на Боел,но съм сигурна,че е била много хубава.
Вилиан поздравления за твоя младеж!
Не се бях замисляла за сумата за абитуриентската вечер.Моята щерка май са дали 60 лв. за дискотека,което вероятно е някакво капаро.Не знам колко да и дам.Ще бъдат в Студентски град.
Прогнозата за дъжд се сменя по два пъти дневно.Дано имат късмет младите ни птици да полетят при ясно и слънчево време!

# 736
  • София
И ние сме утре. Правя молебени против дъжд от няколко дни, че нашето събиране ще е в градина. Уж всичко е готово, но все имам чувството, че нещо сме забравили.  Толкова ми е напрегнато с балове, 12 класни матури, 7 класни и университети, че не мога да се отпусна, че да ми стане тъжно за “ полета на младите птици”. Хем искам всичката галимация да минава бързо, хем не искам. Дано са щастливи децата ни и намерят своето си място. А краткосрочно им желая хубави и слънчеви абитуриентски балове, с които да създадат прекрасни спомени.

# 737
Jenap, отдавна не си писала … да пуснеш снимка в групата на твоята красавица! Утре май има много наборни балове заради датата… Хубави преживявания на всички!

# 738
  • Sofia
Хайде, дами, слънчево да е днес в душите и в небето! Да ни е честит и празникът на българската писменост и култура!
Ние нямаме празненство днес и до следобед ще ни е лежерно. Освобождавам място в телефона за снимки. Имат някакъв фотограф от Невски до полунощ. В дискотеката след ресторанта са платили и количества алкохол и безалкохолно.

# 739
Честит празник на славянската писменост и култура!
Честит празник и на днешните празнуващи абитуриенти!
Дано и времето е с тях- топло и слънчево

# 740
  • София
Честит празник!!!!🌹🌹🌹🌹
Присъединявам се с молебен против дъжд ...станала съм в 6ч🥺( ако ще вали позволявам му от 14 до 16ч 👃👃👃🍀)
Весел празник на всички....и дано днешните снимки на абитуриенти са слънчеви и усмихнати.....дано успея да ги видя
🍀🌹🍀🎈🍀🌷🍀🌹🍀

# 741
Честит празник!
Според прогнозата на моя телефон днес има 50% вероятност да вали между 15 и 18 ч. А дано да пропусне и всички партита се случат с хубаво време! Ние сме утре Simple Smile

# 742
  • Варна, България
Вчера бяхме на първия от поредицата балове - 4 поред - ние финишираме на 26.05
Ами да ви кажа не е толкова страшно, бяхме около 35 човека, никакво напрежение. Спокойно хапване, пийване, снимки (без фотограф) - аз го раздавах папарак Simple Smile
Стана ми малко носталгично в началото като видях абитуриента, че ни е дете от компанията. Но след първата наздравица ми мина Simple Smile

Синът ми е купонджия Simple Smile Излиза 1-2-3 пъти месечно на дискотека, но е до сутринта. Черпят се. Така чеееее ще коментираме колко пари ще иска.
Нямат резервация в дискотеката, т.е. не сме давали пари за там.

Слънце за всички абитуриенти днес!

# 743
  • София
Честит празник! Пожелавам страхотни преживявания и купон на баловете днес и в следващите дни! И широки, светли и вълнуващи пътища пред децата ни след тях Simple Smile
И ние уж с всичко сме готови и нямаме днес ангажименти, освен да доставим набора в Милениум, но сега се чудя дали още му става костюмът🧐. Последно го пробва преди месец, пък предобри с фитнеса след матурите, а имаме опит с отеснели ризи за дни 🤣

# 744
  • На планетата земя
Честит празник!
Ние сме днес абитуриенти. От 5.00 съм станала и след малко отиваме на фризьор с дъщерята. После обяд в заведение, ще заведем абитуриента в 16.00 за снимки за Пантеона и после ще го караме към Златни пясъци.
Весело да е на всички абитуриенти и да няма дъжд. Simple Smile

# 745
Честит най-хубав български празник! Днес пожелавам да валят само прекрасни снимки на щастливи абитуриенти и никакъв дъжд!
СМ както нямаше да ходи на Ал. Невски, снощи сервира, че в 16:30 се събирали там и после на Милениум. А аз отивам да търся по София балони с хелий , някой скоро да е купувал да сподели, да не обикаля като луда😂
Слънце и усмихнати деца днес🍀

# 746
  • София
Ох, august74, сега това с Невски за вашия клас ли е, или за цялото училище? СМ е толкова над нещата, че като нищо да е проспал актуализирането на организацията Simple Smile

# 747
  • София
Честит празник!
На днешните абитуриенти пожелавам да им е много слънчево, денят им да е изпълнен с много усмивки и щастливи мигове. На добър час, мили деца!
На вас, момичета, по - малко притеснения и повече положителни емоции.
Нашият бал е утре и днес ще ни е по - леко. Някои ще спят до обяд, а аз след малко започвам тортата за утрешния празник 🙂

# 748
На днешната прекрасна дата е балът на дъщеря ми. Simple Smile Успех на всички абитуриенти!
И весел празник!

# 749
Честит празник!
Ние сме днес абитуриенти. От 5.00 съм станала и след малко отиваме на фризьор с дъщерята. После обяд в заведение, ще заведем абитуриента в 16.00 за снимки за Пантеона и после ще го караме към Златни пясъци.
Весело да е на всички абитуриенти и да няма дъжд. Simple Smile
Буба, не го дават дъжд за Варна днес Kissing Heart
И топличко го дават да е, и нашите, и хАмериканците, и руснаците.....следя ги всичките ха-ха-ха
Весел празник на всички празнуващи днес!
Ние сме утре. И  в къщи набора ще спи до обяд, а аз имам финални приготовления Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама да ви кажа ми е носталгично и емоционално.

Общи условия

Активация на акаунт