НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 38 866
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
Дами, пак да питам - ние евентуално какво бихме правили на Невски? Аз мисля той да слезе от колата в близост и ние да си тръгнем. Там ходят ли родители евентуално да се снимат с отрочето ThinkingRelaxed
За снимане - ще са непринудени в свои си води, но със спирането е трудно. Доброто е, че са 3 неработни дни, няма зона и много хора са извън града. При всички положения трябва да се отиде по-рано, да се паркира и тогава да се  папарачи. На добър час на всички балуващи днес. Светлината и топлината да са с тях!

# 766
Ох, august74, сега това с Невски за вашия клас ли е, или за цялото училище? СМ е толкова над нещата, че като нищо да е проспал актуализирането на организацията Simple Smile
Май е само за техния клас. Баща му ще го закара някъде в близост и ще го остави, защото предполагам , че там ще е ад с паркирането. Но всичко това ще се състои ако не вали дъжд

# 767
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит празник!

Балони с хелий има и на пазара на Красно село.

# 768
  • София
Ох, august74, сега това с Невски за вашия клас ли е, или за цялото училище? СМ е толкова над нещата, че като нищо да е проспал актуализирането на организацията Simple Smile
Май е само за техния клас. Баща му ще го закара някъде в близост и ще го остави, защото предполагам , че там ще е ад с паркирането. Но всичко това ще се състои ако не вали дъжд
Всъщност, ходенето на Невски с воденето на фотограф са го решили почти всички,  които са на бал днес. Според щерката ще се съберат около 30 випуска от различни училища. Реших, че само ще я оставя на Раковски и ще кръжа наоколо.

# 769
  • София
Честит празник, да пребъде нашето А, Б!

Слънчев ден на днешните абитуриенти!

Повтаряме заглавието, но пък си го обичаме и е точно на място.
Нова тема

Общи условия

Активация на акаунт