🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 324
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 970
Маги е свободна също.
Би била страхотна мома, ще и спира дъха през час!

# 2 971
Странното е юрист да се насочи към доста по-нискоквалифицирана професия. Има хора с талант, за които да кажем, че е разбираемо. Надежда не е от тях. Гримовете ѝ дори средна хубост не са.

# 2 972
Иначе, статията  е в рубриката "Възход и падение". Добро попадение, смятам. 
Обаче Алечко пак че се почувства прецакан.

# 2 973
  • софия
Нани, освен право е завършила и политология. Ей ви тема за двоен хейт. Къ не я срам да стане гримьорка.😁
 Не знам, за мен важното е да обичаш това, което правиш. Работата да ти доставя удоволствие на теб самия. Изобщо не би ми минало през акъла да бачкам нещо, което в очите на някой си било престижно, ако не е моето.
 Тя се е огънала пред мерака на майка си и е завършила двете висши, но в крайна сметка е тръгнала по пътеката, която и сочи сърцето.
 Много хубав финален подкаст на Туджаров. Радвам се, че го направи. С удоволствие го слушам сега, докато пътувам.

# 2 974
Добрютро! Гледам-не спират поплювките по АлеХандро.Ми заслужи си ги,халал да му са! Не знам коя мома ще му се върже от тук нататък,като се разбра какъв е.Малко конско от мама,задвратник от тате и мишокът вече е през девет планини в десета.Маги продължава да си живее в сапунения мехур-дано намери това,което търси и да си пази сърцето.Надежда ми е като прототип на Пинокио,дето му растеше носа при всяка лъжа,само че навремето не е имало пластични хирурзи.Късметлийка е тя.

# 2 975
В НадкасТ Туджаров потвърди, че онези видеа преди финала не са били маркетингова стратегия, а издънка от bTV.

# 2 976
Моята теория на конспирацията след като изгледах финалния надкаст при Туджаров, тези на Нани и Маги, 2 пъти самия финал, интервютата на Алек и разбира се самия сезон:
Продукцията си има подготвена избраница Маги - влиза първа от по-зрелите жени и наистина е неотразима, получава розовата роза, първа индивидуална среща, няколко срещи, които са на по-добрите и скъпи дестинации, дава й се да излезе от имението за среща с Алек след церемония, получава писмо за среща на церемонията, дава последна интервю в бтв все едно е избрана, наивният Туджаров дори я обявява за евентуална такава в надкаста и т.н. и т.н.
Алек участва във всички сценарии на продукцията, но видимо му писват момите и му е приятно най-вече с Нани и Валерия. На финала казва на продукцията, че ще избере Нани или никоя. Продукцията не позволява и той обявява, че ще си тръгне без избор. Да, ама не. Има договор. Натискат го за прощалното видео, защото продуцентите откачат от решението му. Впоследствие правят възможно най-неприятния монтаж на мама Ксения. Не, че не е казала това, което каза, но да оставят заснетото с багажа на момите, задвратника и физиологията на жените не биха си позволили при нормален финал. Това е отмъщението на Тушев.
След излъчването Алек е бесен и това е видимо от интервютата. Не може да го отиграе качествено. Изобщо сезон на надцакването стана.
За мен финалът е най-запомнящ се от трите сезона и тук продукцията спечели дори и неочаквано за самата нея. Стискам палци на Алек да се отърси от тая лудост и да си е научил уроците. Не даслужава чак такъв хейт, при условие, че и той е марионетка на продукцията. Манипулират ни както си искат.
Това е финално от мен. Пожелавам на всички ви да сте здрави и да сме по-толерантни към участниците.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 10:54 от KatyaS

# 2 977
Моята теория на конспирацията след като изгледах финалния надкаст при Туджаров, тези на Нани и Маги, 2 пъти самия финал, интервютата на Алек и разбира се самия сезон:
Продукцията си има подготвена финалиска Маги - влиза първа от по-зрелите жени и наистина е неотразима, получава розовата роза, първа индивидуална среща, няколко срещи, които са на по-добрите и скъпи дестинации, дава й се да излезе от имението за среща с Алек след церемония, получава писмо за среща на церемонията, дава последна интервю в бтв все едно е избрана, наивният Туджаров дори я обявява за евентуална такава в надкаста и т.н. и т.н.
Алек участва във всички сценарии на продукцията, но видимо му писват момите и му е приятно най-вече с Нани и Валерия. На финала казва на продукцията, че ще избере Нани или никоя. Продукцията не позволява и той обявява, че ще си тръгне без избор. Да, ама не. Има договор. Натискат го за прощалното видео, защото продуцентите откачат от решението му. Впоследствие правят възможно най-неприятния монтаж на мама Ксения. Не, че не е казала това, което каза, но да оставят заснетото с багажа на момите, задвратника и физиологията на жените не биха си позволили при нормален финал. Това е отмъщението на Тушев.
След излъчването Алек е бесен и това е видимо от интервютата. Не може да го отиграе качествено. Изобщо сезон на надцакването стана.
За мен финалът е най-запомнящ се от трите сезона и тук продукцията спечели дори и неочаквано за самата нея. Стискам палци на Алек да се отърси от тая лудост и да си е научил уроците. Не даслужава чак такъв хейт, при условие, че и той е марионетка на продукцията. Манипулират ни както си искат.
Това е финално от мен. Пожелавам на всички ви да сте здрави и да сме по-толерантни към участниците.

До колкото помня, първа среща имаше Кати. И баш срещата на Маги ли беше високобюджетна с кокошките?

# 2 978
Алек трябваше също да си намери агенция като Маги, която да го подготви за интервютата. Статията е някакъв жалък PR опит и Damage Control. По-сериозно трябва да погледне на нещата. Не е вариант да спре да се появява на екран, а точно обратното. Като се е хванал на хорото, трябва да го играе. Препоръчително би било да се срещне с Маги и Нани и да им се извини. И от всичко това ще спечели.

# 2 979
Е, това да се хване на хорото и до го изиграе докрай е признак на интелигентност, с други думи играй играта. Не е за всеки.

# 2 980
До колкото помня, първа среща имаше Кати. И баш срещата на Маги ли беше високобюджетна с кокошките?
[/quote]
Тази на Кати направо я забравих, да, но всичко останало е факт. Допълвам се - първа открадната от друг среща с бялата роза, така че да я съжалим. Не бяха само кокошките, а остров с изненади и тест към Магдалена колко се впечатлява от простите неща. Най-интересният подарък с плочката на звуковата диаграма (не знам как се казва) също беше там.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 11:21 от KatyaS

# 2 981
Алек не смятам, че е глупав. Просто изключително недорасъл. Направо ми е чудно как няма грам усет как да се държи.

# 2 982
Чак сега видях статията. Ами, посмях се.

Да си беше замълчал за пътуването, Флора е права, българин да се хвали, че е ходил в Гърция. И на палатка в Кресна. Grinning Аз съм по-приключенка от него, а даже не се старая.

Пак Френската гимназия. Но не става ясно какво друго е учил. Продуцентство, едва ли е в НАТФИЗ. Маркетинг, мениджмън и финанси....ми то това са три предмета във всяка икономическа специалност. Grinning

Не му се получава. Да застане и да си каже всичко както е. С Нани май са един за друг с тия скалъпвания на истината.

# 2 983
В случая всичко може да се напише за Нани. Но тя се държа като човек, за когото участието в дадено предаване е приключило. Каквото било, било. Вижда си грешките, извинява се за тях и иска да си продължава с другите неща. За разлика от нея - Маги все едно все още в в предаването (минали са 6 месеца от края му), а Алек все едно не е участвал - за нищо не се извини, нищо не призна.

# 2 984
На мен ми стана малко неудобно да гледам Маги в Надкаст. Според мен е от хората, които не си 'вървят с възрастта'. Сега, аз също имам приятелки на нейните години и по-големи, но те не се държат все едно са на 20 и тепърва им предстои да го преоткриват тоя живот. Все пак, всеки период от живота е хубав, а тя твърде много иска пак да е на акъла на Валерия и Екатерина.

Общи условия

Активация на акаунт