🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 340
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 895
Аз не мога да разбера какво означа, че Маги е фалшива? А коя е истинската Маги? Какво прави или не прави тя за разлика от фалшивата?
фалшива е,защото видимо е супер егоцентрична и превзета, но, когато знае,че е под прожекторите , влиза в образа на много обрана,сериозна и невинна душа. Също така смятам,че е високомерна и че се държи добре само с хора,които и отговарят на хайлайфското същество и се опитва да се хареса на всички и явно 25 други девойки това са го видели от ден 2 там, но тя един път не застана гордо с достойнство да каже - мисля се за по-силна от тях, те ме виждат като по-силна от тях, затова ме нападат , тя се прави на жертва и искрено неразбрала. С две думи -  фалшива е, защото не си признава всички черти на характера. Теа, Вики, Надя,Йоана ,Надя например си показват лошите черти, къде осъзнават,къде не, но ги виждаме или проличават даже и да се опитат да скриват. дори,когато се опитат да скрият нещо,си личи , затова и хората ги виждат като злобни,двулични,егоцентрични,неосъзнати,провокатори , сърдитковци и т.н. Но тя - не- нея я видяхме само в най-добрата и светлина, а останалото просто всеки по-осъзнат и умен човек го прозря в течение на времето. Затова смятам,че е фалшива. Иначе бих казала просто - не харесвам гора като нея и дотук,нямаше да се налага да обяснявам защо,зашито щеше да е ясно

# 2 896
И Магда да не скача по мама Ксения. Никакъв шанс няма да заблуди точно нея.

Мама Ксения, макар че биваше да си спести коментарите по деликатни теми в национален ефир, влезе, запозна се с финалистките и, с рентгенов поглед и безпогрешен майчин инстинкт, прозря как и двете каки играят Алек. Много мъдър и прозорлив човек, дългогодишната практика с хора си казва думата - научила се е да ги “чете” от пръв поглед. Chapeau!
Според мен Маги му е идеална на мамин златен. Хем фалшива, хем мамино детенце, хем нищоправеща в семейния бизнес - точно като Сашко. Двамата випаджии уонаби.

# 2 897
Никога няма да разберем колко ''фалшива'' е или не, точно Магдалена. Имаме прекалено субективни усещания, включително на моменти и моите, пък особено и като чета едни конкретни неща тук, определено липсва всякаква обективност и се опитваме да потвърдим нашето собствено нехаресване спрямо даден човек.

Магдалена далеч не се показа в най-добрата си светлина в шоуто, въпреки, че не спира да се твърди това тук. Както й ще продължа да твърдя, че Магдалена по никакъв начин не беше опазена от продукцията и не й се спести нищо.

Колкото и обигран да е един човек, месеци да те провокират по този начин, няма как да не ти изгорят бушоните. Колкото и да си търпелив, е невъзможно да не се изтървеш, и да не си покажеш демоните в себе си. Аз съм склонна да вярвам, че чувство на злоба и лошотия в Магдалена просто няма, затова я видяхме само в ''добра'' светлина. Тя не е такъв човек.

А, мама Ксения далеч не е такъв стожер на обективността, предвид разбиранията й за живота и това, което чухме. Обикновена соц леличка и нищо повече. И малко ми е смешно твърдението те колко са си играли с Алек, като в същото време виждаме, че той си е играл с тях през цялото време, пък и чак мама Ксения го била забелязала.

Сестра му защо така се разграничи от майка си? Тя защо не даде подобно мнение?

# 2 898
Никога няма да разберем колко ''фалшива'' е или не, точно Магдалена. Имаме прекалено субективни усещания, включително на моменти и моите, пък особено и като чета едни конкретни неща тук, определено липсва всякаква обективност и се опитваме да потвърдим нашето собствено нехаресване спрямо даден човек.

Магдалена далеч не се показа в най-добрата си светлина в шоуто, въпреки, че не спира да се твърди това тук. Както й ще продължа да твърдя, че Магдалена по никакъв начин не беше опазена от продукцията и не й се спести нищо.

Колкото и обигран да е един човек, месеци да те провокират по този начин, няма как да не ти изгорят бушоните. Колкото и да си търпелив, е невъзможно да не се изтървеш, и да не си покажеш демоните в себе си. Аз съм склонна да вярвам, че чувство на злоба и лошотия в Магдалена просто няма, затова я видяхме само в ''добра'' светлина. Тя не е такъв човек.

А, мама Ксения далеч не е такъв стожер на обективността, предвид разбиранията й за живота и това, което чухме. Обикновена соц леличка и нищо повече.
аз съм склонна да вярвам,че Магдалена е скрит провокатор и дразнител,но не мога да го докажа. Така че….. то е доказано,че човек го жегва това,това ,което той сам носи в себе си и не проявява или това,което подтиска да не проявява. По тая логика всички,които са тооолкова възмутени от злобарките в предаването, трябва да се терзаят много точно защото нямат смелост да си изразят мнението или смятат за силно негативно човек да се представя в лоша светлина. За мен лично няма проблем човек да е лош, така го отсявам по-лесно даже. Мен ме дразни егоцентризма и разлигаването поведение ,манията за привличане на внимание и  да се правим на луди като не ни изнася и аз съм си извадила изводите защо е така. Единственото лошо,което видях от майката, беше че публично засрами сина си като излъчваше напрежение и съмнение в началото още и го заплаши с баща
Му, с което му провокира реакцията. Останалото го разбирам и смятам,че се опита да бъде обективна спрямо личните си разбирания за живота. За Алек ми е по-скоро жал, защото е продукт на семейството си,но за разлика от Магдалена , той видимо се тормози , докато тя се възползва

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 11:17 от mimkindy

# 2 899

А, мама Ксения далеч не е такъв стожер на обективността, предвид разбиранията й за живота и това, което чухме. Обикновена соц леличка и нищо повече.
аз съм склонна да вярвам,че Магдалена е скрит провокатор и дразнител,но не мога да го докажа. Така че….. то е доказано,че човек го жегва това,това ,което той сам носи в себе си и не проявява или това,което подтиска да не проявява. По тая логика всички,които са тооолкова възмутени от злобарките в предаването, трябва да се терзаят много точно защото нямат смелост да си изразят мнението или смятат за силно негативно човек да се представя в лоша светлина. За мен лично няма проблем човек да е лош, така го отсявам по-лесно даже. Мен ме дразни егоцентризма и разлигаването поведение ,манията за привличане на внимание и  да се правим на луди като не ни изнася и аз съм си извадила изводите защо е така

Не съм сигурна, че разбрах изобщо какво искахте да кажете.

Аз лично се възмущавах от повтарянето на една и съща теза всеки епизод до такъв откат. Това не е казване на истината, нито е някаква проява на смелост, ами в буквалния смисъл хващане на една вълна, която съм убедена, че втръсна на всички. Реален конфликт в това предаване за мен нямаше. Може би единствения беше между Теа и Виктория.

Другото беше повтаряне на едно и също, без никакво развитие, някаква градация или нещо ''полезно'', което би могло да излезе от един конфликт. Срещала съм се с хора подобни на Виктория, Йоана, Надя и сие, в живота си и това, което мога да кажа, е че такива хора ги ''дразни'' всичко у всеки. Безкрайно конфликтни личности, които държат да казват ''истината'' и да се заяждат с хора за неща, които нито са тяхна работа, нито има защо, нито ще излезе нещо смислено.

Така, че не знам за каква смелост за казване на истината говорите, наистина.

# 2 900
Магито много се вкарва във филма. При Туджаров твърдеше, че била подложена на вербален тормоз. Ами не бих казала.

# 2 901

аз съм склонна да вярвам,че Магдалена е скрит провокатор и дразнител,но не мога да го докажа. Така че….. то е доказано,че човек го жегва това,това ,което той сам носи в себе си и не проявява или това,което подтиска да не проявява. По тая логика всички,които са тооолкова възмутени от злобарките в предаването, трябва да се терзаят много точно защото нямат смелост да си изразят мнението или смятат за силно негативно човек да се представя в лоша светлина. За мен лично няма проблем човек да е лош, така го отсявам по-лесно даже. Мен ме дразни егоцентризма и разлигаването поведение ,манията за привличане на внимание и  да се правим на луди като не ни изнася и аз съм си извадила изводите защо е така

Не съм сигурна, че разбрах изобщо какво искахте да кажете.

Аз лично се възмущавах от повтарянето на една и съща теза всеки епизод до такъв откат. Това не е казване на истината, нито е някаква проява на смелост, ами в буквалния смисъл хващане на една вълна, която съм убедена, че втръсна на всички. Реален конфликт в това предаване за мен нямаше. Може би единствения беше между Теа и Виктория.

Другото беше повтаряне на едно и също, без никакво развитие, някаква градация или нещо ''полезно'', което би могло да излезе от един конфликт. Срещала съм се с хора подобни на Виктория, Йоана, Надя и сие, в живота си и това, което мога да кажа, е че такива хора ги ''дразни'' всичко у всеки. Безкрайно конфликтни личности, които държат да казват ''истината'' и да се заяждат с хора за неща, които нито са тяхна работа, нито има защо, нито ще излезе нещо смислено.

Така, че не знам за каква смелост за казване на истината говорите, наистина.
не съм казвала никъде, че тия провокаторки казват “истината”, а че се представят в лоша светлина и че ясно си развяват мнението. Аз лично,ако бях там, на втората провокация щях да избухна и да се изпокарам с тях и да изхвърча , затова не ме впечатляват по никакъв начин 😂 а кое е най-лошото, което тия хора като Надя могат да направят като цяло с поведението си ?

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 11:40 от mimkindy

# 2 902
Сестра му е дете на мъжа й от друга майка, затова беше по-мека Kissing Heart

# 2 903
Останаха ми само 19 страници да изчета. Няколко неща да кажа във връзка с коментарите, които срещам (до където съм, още не е бил пуснат Надкаст с Маги).
Магдалена много време пускаше тъжни сторита за разбито сърце. За мен тя си е била хлътнала. И думите му във видеото "времето ще покаже", както и инсинуацията, че бил влюбен и в двете, комплиментите му за нея, са ѝ давали надежда, че след всички тези месеци тя му липсва, било е истинско и има шанс да се случи нещо. Затова си е пазила и розите, поканите, всичко. И изведнъж Алек излиза и казва "преструвах се, не изпитвах нищо, не ми пука, че са били наранени, аз съм света вода ненапита, те са си виновни". И това я е ударило адски много. Защото едно, че тя до последно се е надявала. Второ, че вижда, че всичко е било лъжа и е изгубила 8 месеца от живота си за един лъжец.
Надежда още гледайки видеото много по-добре схвана за какво иде реч - че е пълен мухльо и им говори врели - некипели. Затова и по-бързо се е отърсила от станалото. Освен това, Маги сама каза, че се е чудила къде тя е сбъркала. А Надежда от първия момент каза, че Алек е този, който греши и губи. Това за мен обуславя факта, че Маги сега е огорчена и бясна, а Надежда изглежда над нещата.
Преди обед не съм гледала с нито една от двете, само Надкаст мога да коментирам.
Надежда стоеше добре, харесаха ми някои неща, даже като цяло определям интервюто за положително. Но тия дребни послъгвания много дразнят и карат човек да се съмнява в другите неща, които казва.
Маги на моменти водеше монолог и ме подразни как се дразнеше на Туджаров, че не е имал добро мнение за нея. Тя обича да бъде харесвана и не ѝ понася добре критиката, факт. Но наистина мисля, че беше хлътнала. В началото вероятно е било самонавиване, но е станало може би fake it till you make it. А може и наистина да е било любов от пръв поглед за нея. Аз съм го изпитвала и знам какво е.
Не знам защо никой не захвана Алек по темата защо във видеото едва ли не им каза, че се чувства влюбен и в двете и затова не избира, а после каза, че към никоя не бил изпитал нищо и от седмици бил решил да си тръгне така. Защо никой не го захвана кое е истината?
Бях от феновете на Вики в предаването и в началото след излизането ѝ. Обаче вече се държи меко казано жалко и всякаква симпатия към нея отпадна.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 13:21 от holly_mac

# 2 904
Аз пък обръщам внимание на неща като факта, че Маги прегърна Йоана когато тя се разплака. Хайде да речем там пак е била фалшива. Баща й обаче каза нещо от рода, че тя е "човек, който никога няма да те остави, ако ти е зле". Стана ясно, че тя живее под наем и кара обикновена кола, и пак беше нападната, че на тази възраст няма жилище, но ако имаше щеше да се говори, че е от някой любовник. Нека да си носи диамантената гривна за 30 лева и да се радва на живота, то и без туй няма човек, койта се харесва на всички Joy

# 2 905
  • SF
Тези качества не са на фалшива, а на нагаждаща се, гъвкава, адаптивна жена.

# 2 906
Аз пък обръщам внимание на неща като факта, че Маги прегърна Йоана когато тя се разплака. Хайде да речем там пак е била фалшива. Баща й обаче каза нещо от рода, че тя е "човек, който никога няма да те остави, ако ти е зле". Стана ясно, че тя живее под наем и кара обикновена кола, и пак беше нападната, че на тази възраст няма жилище, но ако имаше щеше да се говори, че е от някой любовник. Нека да си носи диамантената гривна за 30 лева и да се радва на живота, то и без туй няма човек, койта се харесва на всички Joy
там идеята според мен е, че визират предпоставката,че човек,колкото повече говори за нещо,значи то му е дефицит. И другото,че когато не цениш нещо,често си го получил наготово. Като скъпите подаръци. Аз например, колкото повече скъпи подаръци получавам,толкова повече не им придавам важност, а преди не е било така.много често може да ме чуе някой да се вълнувам от материалните неща,или супер много да си обичам и да си пазя някое скъпо нещо и да му се кефя, защото полагам усилия за тях в момента, отношението към малките неща си го нося в себе си и така е било цял живот , така е и със състраданието, добронамереността,вярата в хората … като цяло получаването на нещо е свързано със себеоценката. То с две думи не знам дали успях да изразя точно,какво мисля, но иначе трябва да пиша книга, за да стане по-ясно. Също така и мерило за стабилност е думи и действия да си отговарят , както и стандарт на живот и случки в живота. Демек, ако живееш скромно, пък имаш супер луксозни чанти,обувки и пътувания , мерилото е или че те много те вълнуват и си им се кефиш да ги имаш или че не живееш скромно. Демек стабилност срещу противоречие. Не съдя никого, обяснявам си просто някои неща. Там явно всички са видели някакво противоречие , за да се хванат за него да уязвяват иначе щяха да чукат по друго яйце да се пропука . Жалко, че така се изложиха, но това е бил техният урок в живота. Кати и Валерия според мен се стремят към това, което Маги има - публичност,досег до модата, красотата на малките неща в живота, вълненията и емоциите, припознават се в някоя нейна черта като развит потенциал ,другите се плашат, че тя ще им отнеме нещо….Абе като цяло тука няма никакво добро и зло , всичко е само и единствено психология,темпераменти,потребности и всичко си има някакво обяснение.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 12:56 от mimkindy

# 2 907
то е доказано,че човек го жегва това,това ,което той сам носи в себе си и не проявява или това,което подтиска да не проявява. По тая логика всички,които са тооолкова възмутени от злобарките в предаването, трябва да се терзаят много точно защото нямат смелост да си изразят мнението или смятат за силно негативно човек да се представя в лоша светлина.

Чак пък доказано... това е най-голямата простотия, измислена от ню-ейдж мъдреците. Това, че ме жегва насилие, унижение, подмолност означава, че аз ги имам в себе си, ами какво означава, ако с леко сърце ги подминавам и изобщо не ме жегват? Виждам некъв изрод с животинско поведение, ма не се жегвам, защото в себе си нямам такива неща, така ли?
А, и по темата - всички тук сме неосъществени пиянки, защото Християна не ни хареса...

# 2 908
Я някой да каже как мога да се запиша и аз.
Сульо и пульо по телевизии ходят, аз най - тъпата се извъдих да не съм участвала още някъде.

# 2 909
аз съм склонна да вярвам,че Магдалена е скрит провокатор и дразнител,но не мога да го докажа. Така че….. то е доказано,че човек го жегва това,това ,което той сам носи в себе си и не проявява или това,което подтиска да не проявява. По тая логика всички,които са тооолкова възмутени от злобарките в предаването, трябва да се терзаят много точно защото нямат смелост да си изразят мнението или смятат за силно негативно човек да се представя в лоша светлина. За мен лично няма проблем човек да е лош, така го отсявам по-лесно даже. Мен ме дразни егоцентризма и разлигаването поведение ,манията за привличане на внимание и  да се правим на луди като не ни изнася и аз съм си извадила изводите защо е така. Единственото лошо,което видях от майката, беше че публично засрами сина си като излъчваше напрежение и съмнение в началото още и го заплаши с баща
Му, с което му провокира реакцията. Останалото го разбирам и смятам,че се опита да бъде обективна спрямо личните си разбирания за живота. За Алек ми е по-скоро жал, защото е продукт на семейството си,но за разлика от Магдалена , той видимо се тормози , докато тя се възползва
Вече ми се сливат епизодите, но се сещам за поне два момента с Надежда, когато Магдалена под формата на добронамерена загриженост, прояви пасивна агресия. По памет: "каква жертва си направила да оставиш детето си за два месеца, не мога дори да си го представя" и когато омаловажи притеснението на Надежда, че във връзките си има проблем, защото детето ѝ е възприето като усложнение: "не го разбирам - моите приятели с деца нямат такъв проблем" (тук се изкоментира като злоба раздразнението на Надежда от този коментар, но за мен си беше тънка провокация да  откажеш валидиране на чуждо преживяване, за което нямаш ни най-малка представа). Извърташе умело нападките на Йоана, че са за обувки и козметика, докато смисълът им беше съвсем друг. Не просто коментира какво ѝ е било неприятно в коментарите за нея в Надкаст, а натрапчиво му се кара на няколко пъти, вмени му вина и го накара да се оправдава многократно.  И най-вече - никой не е съвършен, не бих я съдила за показани недостатъци, ако не беше неизменната поза на благородна жена, жертва на всички останали лоши хора около нея.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 13:06 от Lemon Verbena

Общи условия

Активация на акаунт