🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 324
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 910
Наистина много намила. Никой не ме е задължил да гледам Надкаста, пуснала съм го за фон. Почти не я слушам, но е голямо жалеене. Била казала, че му прощава, ама след като го гледала в Преди обед вече не му прощавала. Ай стига бе… направо не мога да повярвам колко се е филмирала.
Магдалена явно има голямо сърце и може да прощава😉 Щом е простила на Оня човек с 10 годишната връзка, с изневерите и тормоза,  с боя над баща ѝ….щом на него е простила и се е чула, говорила и върнала в заведението му😵💫😵💫!? За какво говори и жали сега??? Това във формАта е невинна детска обида от Алек, на фона на нейното минало преживяване.
В този ред на мисли, считам че Магдалена доста преиграва, взема се прекалена на сериозно. И други неща ми се изясняват от вашите преразкази- със сигурност не е умна, инфантилна е, но главното е че тя продължава в най- любимата си роля- тази на Отражението, да заема като водата- форма според съда, т.е. нагажда поведение и емоции, според нечии други очаквания и нагласи- в случая- тези на обществото.
Тормозът над баща ѝ не е от същия човек. Каза си, че е имала 2 сериозни връзки. Едната е била като е била съвсем млада, онзи е започнал да тормози баща ѝ и заради него се е преместила в София. Там е имала 10 годишната връзка с друг човек, този с изневерите и с който се е обезличила, на чието заведение в последствие е станала управител.
После спомена още една връзка около година, като с този мъж просто са се разминали.
Спекулираше се, че последният е Любо Захаринов.

# 2 911
Семпъл ум си е Маги, не бих я заподозряла в никакво хитруване. Тя чува само това, което ѝ харесва, в предаването си е мислила, че градят своята невероятна приказка, със задължителен хепиенд. От видеосбогуването е запомнила само, че има някакъв шанс за продължение навън. И си го е очаквала. Че не ѝ се обажда през тези месеци е отдавала на това, че трябва да са дискретни, докато тече предаването. С публикациите е целяла да му покаже, че ще бъде приет без проблем, че не е обидена. И после като гръм от ясно небе ѝ дойдоха изявленията му и пълното отричане на чувства към нея. Емоционална е и ядосана не със шестмесечна давност, а прясно-прясно, от няма седмица.
О, изобщо не я подозирам в хитрост, нито пък я обвинявам за пожелателното мислене в предаването. Разбира се, намирам за изключително глупаво и неразумно да се съсредоточиш само и единствено върху собствените си възприятия за нещата и да игнорираш напълно случващото се около теб, но всеки действа според собствените си възможности и нагласи.
Това, което казвам е /мислех, че съм го написала разбираемо, но очевидно не е така/, че беше качила романтично стори след интервюто на Алек в "Преди обед", т.е. с нищо не показваше обида, а вчера на интервюто се оказа, че е страшно обидена.
Може и да съм в грешка, но ако аз се чувствам обидена и омерзена от някого, няма да си качвам сантиментално стори с него. Но пък може в нейния свят на еднорози така да се прави, не знам.

Не беше романтично, а с песен с текст, чието послание беше "аз го направих за любов, а ти заради играта" - извинявам се, че не помня коя беше песента и точните думи, знам, че беше на Дара.

# 2 912
Аз не мога да разбера какво означа, че Маги е фалшива? А коя е истинската Маги? Какво прави или не прави тя за разлика от фалшивата?

Дефиницията на това да се държиш фалшиво и вие можете да си я намерите. Това което видях от Маги е, че тя разбира какво му харесва на човек в случая Алек и изведнъж заговори за ходене на палатки, къщички на село, простичък живот и какво ли още не да се нагоди към интересите му. Това е фалшиво държание и доста манипулативно също така. Маги не е лош човек, но си губи времето да се харесва на всички и да се опитва винаги да се показва в определена светлина.
всичките момичета са така. Надежда и тя заговори веднага как по цяла нощ играела игрички, ама в надкаст се оказа, че не цъка игрички, не е геймър, за какъвто се изкара. Йоана и Надя също супер случайно любимият десерт на Алек се оказа и техен любим. Даже Алек каза иронично на Йоана, че имали прекалено много съвпадения.

Съвсем нормално е ако харесваш някого да искаш да имате споделени интереси или поне да имаш желание да пробваш неговия начин на живот. В това няма нищо манипулативно. Аз лично не познавам жена или мъж, които да не са имали желание да пробват интересите на половинките си.

# 2 913
Представяте ли си сега уж да тече кастинг за Ергенът4, а всъщност да си търсят перфектната мацка за "Момата". За мен това ще им е най-печелившият ход.

# 2 914
За Момата ще вкарат бивша участничка според мен.

# 2 915
И Магда да не скача по мама Ксения. Никакъв шанс няма да заблуди точно нея.

Мама Ксения, макар че биваше да си спести коментарите по деликатни теми в национален ефир, влезе, запозна се с финалистките и, с рентгенов поглед и безпогрешен майчин инстинкт, прозря как и двете каки играят Алек. Много мъдър и прозорлив човек, дългогодишната практика с хора си казва думата - научила се е да ги “чете” от пръв поглед. Chapeau!
Според мен Маги му е идеална на мамин златен. Хем фалшива, хем мамино детенце, хем нищоправеща в семейния бизнес - точно като Сашко. Двамата випаджии уонаби.

И при него е малко тъмна Индия с какво точно се занимава в семейния бизнес, но, съдейки по медийните му изяви по време на предаването (несъществуващи) и поведението му в предаванията след приключването, Алек не ми прави впечатление на човек, който има нужда от обществено одобрение за бъдещи публични изяви и професионална реализация. В такъв случай, много лесно, с едно PR-съобразено поведение из медиите можеше да ограничи щетите, а и да спечели точки симпатия, защото.. всички видяхме каста този сезон и какво се случи.

Не така стоят нещата при Магдалена и Надежда, обаче, които в момента стартират свой бизнес и зависят от клиенти или от брой последователи за инфлуенсърски цели, в което само по себе си няма лошо - търсят начини да се реализират самостоятелно.

Мога само да спекулирам, но изобщо не ми се вярва да са били чак толкова влюбени в Алек. Мисля, че при Маги в момента всичко е поза (тя има актьорски опит, нали?), за да се изживява като страдаща влюбена и жертва, защото видя миналата година Елена колко много симпатии спечели след финала и се опитва да копира.

# 2 916
Тези качества не са на фалшива, а на нагаждаща се, гъвкава, адаптивна жена.

Психолозите тук могат да се изкажат повече. Но от моята работа с терапевт разбрах, че има хора, които са склонни да се свръх адаптират към околните - близки, партньор и т.н. И тогава адаптивността от помощно средство се превръща в нещо, което вреди. Обичайно е свързано с някакви травми. На мен тази склонност на Маги да се свръх адаптира и да се губи много ми се връзва с това как обясняваше, видимо разстроена, че винаги е искала родителите ѝ да се гордеят с нея, но рядко го е чувала и не го е вярвала.

И при него е малко тъмна Индия с какво точно се занимава в семейния бизнес

Някоя от дамите беше изровила, че е търговски директор.

# 2 917
Какъв бизнес стартира Магдалена?

# 2 918
Май си е модел и инфлуенсър.

# 2 919
  • София
Скрит текст:
И още нещо, върху което е добре да помислим. Каква е вероятността Маги Джанаварова, която е популярна личност в България, обвързана, тя познава много хора, мъжът й познава хора, приятели, партньори, колеги. Нейната най-добра приятелка е страшно пиче, всички я обожават. Двете пътуват, ходят по събития, срещат се с хора. И в окръжението й, в обкръжението на близките й, няма нито един подходящ мъж, с който да се среща Маги Томова. Нито един. И тя решава да й търси жених чрез риалити предаването "Ергенът". Сериозно ли?
Легенда за наивни мили хорица! Но тази PR агенция, не е взела под внимание факта, че става въпрос за 36-37 г. жена, а не за невинна девойка от строг швейцарски пансион, израснала в Алпите. Странно е, след дългогодишен мутренски бекграунд, да ти дават ролята на инфантилна простодушна старлетка?! Магдалена може и да се е вписала в тази роля, предвид и нововъзникналите приятелства с Валерия и Катя, но дали ще е успешна в дългосрочен план? И за финал- на годините на Магдалена имах 12 г. дете, две магистратури зад гърба си, работех на две места и ходех на език и балет….о, и всички заедно с мъжа ми, който правеше собствен бизнес , намирахме време и да пътуваме. Това за тези, които считат Магдалена за невинна подведена млада девойка, в началото на житейския път.

И на база подчертаното, няма абсолютно никаква база за сравнение. Ти си вложила години в учене и труд, за да постигнеш мечтите си. Да учиш, да се развиваш, да градиш това, което искаш от живота. Тя какво е направила и изградила през тези години? Убедена съм, че няма образование. Дори и да твърди, че има съм сигурна, че или лъже, или някой спонсор просто й е купил дипломата. А се държи така, сякаш е минимум доцент по финанси. Много си е повярвала, че е умна и интелигентна, а е тъпа, като гъдулка. Обаче го прикрива много добре  с високомерно поведение на някаква супер успешна и високообразована бизнес дама, защото за тези години единственото, което се е научила е как да се държи и как да говори, за да изглежда интелигентна. А реално не е. Общата й култура не е 0, а е направо -10. Смята, че й се полага да живее хубав живот и че някой друг е длъжен да й го осигури. Затова се е превърнала в абсолютен паразит и е готова да приеме перфектния образ за всеки мъж с пари, който се появи в живота й. И понеже е лепкава и обсебваща, много бързо навлиза в живота му.

# 2 920
Да си кажа и аз за Надкаста с Магдалена, въпреки че съм на средата. Страшно натоварваща, обсебваща, самовлюбена и егоцентрична персона, изключително много ме изтощи това интервю. Остави ме с впечатление, че всички са й длъжни и всички трябва да се съобразяват с нея. Да, чела е коментари и се опитва да свири на нежната струна на зрителите, но за мен продължава да е все така неприятна и изпиваща енергията. И нищо чудно, че Алеко избяга с писъци, ситуацията изобщо не беше хумористична, въпреки че никак не одобрявам начина, по който избра да си тръгне.
Не знам какво й се е случило на тази женица в живота, но ментално е заседнала на 16, като започнеш от смехотворните пресилени жестове - кокоренето, зяпането с широко отворена уста и покриването на устата с ръце за щяло и нещяло, и завършиш с инфантилното пренебрежение на случващото се около нея и съсредоточаването единствено върху значимостта на собствения си Аз.

Скрит текст:
"Аз, аз, аз"... същата егоцентрична, обсесивна и мрънкаща личност като в предаването. Не даваше на Туджаров да се изкаже изобщо, не допусна той да изрази мнение, обсебена от собствения си глас. Голямо славославене! Трябваше да кръстят предаването "Магдалена - култът към себе си". Направо го съжалих човека за тегавото интервю.
Глупостите, които каза:
- Това нещо, което чувствала, било много силно като усещане и се развило много бързо, така че нямало как да е едностранно, щом тя го усещала толкова силно.
- Изобщо не е предполагала, че е имало толкова целувки, въпреки че нито една не пропусна да се похвали след това.
- Те с Алеко си имали специални знакови погледи помежду си, каквито той не е имал с останалите, въпреки че в същото време всички момичета говорели за погледи с него.
Ужасена била, че мама Ксения й се усмихвала и провели приятен разговор, а на синхроните казала съвсем друго. Ми тя какво е очаквала, да я нахейти открито в лицето ли? Всеки средноинтелигентен човек винаги може да проведе small talk, без да покаже, че не харесва събеседника си.

От лъжите, които каза:
- Била убедена, че Алеко е влюбен в нея, но мислела, че Йоана ще спечели. Rolling Eyes
- Излъга, че не е разбрала защо Надежда я избягва и не иска да комуникира с нея.
- Излъга отново и че не е разбрала условието на играта, когато Катето и Надежда си спечелиха срещи. Дори и Катето зад кадър се чу как казва "Измисляш си.".
Не харесвам Надежда и смятам, че Сашко е инфантил, а майка му е ограничена и комплексирана, но съм съгласна за тази част от характера на Маги. Да, тя никого не обиди директно, но имаше няколко момента, в които каза за различни хора от предаването колко била разочарована с тон на даскалица. Познавам такива жени - всичко е наред, докато играеш по техните очаквания. Иначе са напрягащи морализаторки - възмутени и потресени, че излизаш извън “правилата”.

# 2 921

всичките момичета са така. Надежда и тя заговори веднага как по цяла нощ играела игрички, ама в надкаст се оказа, че не цъка игрички, не е геймър, за какъвто се изкара. Йоана и Надя също супер случайно любимият десерт на Алек се оказа и техен любим. Даже Алек каза иронично на Йоана, че имали прекалено много съвпадения.
Не е вярно. Алек обича не особено сладки десерти, а пък Йоана прекалено сладки (баклава примерно). Това го знам точно от техен разговор.

# 2 922
Ако още един път прочета, че някой е "фалшив/а" направо ще се хвърля от някъде.
За манипулирането е горе - долу същата работа. Всички ние сме манипулатори, дори децата са такива, за да постигаме каквото искаме. Зависи от ситуацията, обстоятелствата и много фактори.

В Ауткаста се каза нещо, което  ме впечатли и не бях се замисляла : продукцията, която сега Сашко мрази, му изгради страхотен образ на идеалния ерген, а накрая той сам срути този образ. Напълно съм съгласна.

# 2 923

Не е вярно. Алек обича не особено сладки десерти, а пък Йоана прекалено сладки (баклава примерно). Това го знам точно от техен разговор.
Изгледай пак, забравила си Simple Smile Алек каза любимия си десерт, Йоана ентусиазирано каза " и на мен", а едва след това допълни, че обича сладки десерти и изреди няколко турски.

# 2 924
Каквото и да говорим за Магдалена, няма абсолютно никакво значение, защото отдавна прекалихме с анализите, включително и аз. Започваме да се повтаряме и ние, което неминуемо води до пренавиване и изпадане в дребнавост, търсене на кусури там, където действително ги няма.

В другите социални мрежи, особено в ютуб, Магдалена се радва на всеобщо одобрение. Което говори само по себе си. Не смятам хората за по-малко интелигентни от нас тук, защото не са я хванали, че е ''фалшива'', ами точно обратното - тя показа едни добродетели, които съм сигурна, че ги притежава и това е достатъчно хората да й се радват.

Магдалена ще си остане най-положителният образ в това предаване, защото по-големият процент от публиката, вече го е решила. Пък нека е фалшива. Тя си взе, каквото трябваше от това шоу.

Общи условия

Активация на акаунт