🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 356
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 745
Айде пак се почна с предаването "Магдаленът", а толкова хубаво всичко се изсипваше върху Ергенът Мамин😋😋😂.
И малко по-назад се коментираше как може 36 годишна жена да има приятелки на 20?
Вие сериозно ли? Няма нищо по-обогатяващо  от това да имаш приятели на различни възрасти и само някой, който не го е изпитал, може да си вади подобни изводи.

# 2 746
Тук едно по-различно мнение за финала като цяло, за Алек, за майка му (конкретно на русото момиче). На 43 мин. казва, че човек от продукцията ѝ е казал, че на Алек толкова му е писнало от участничките, че е искал да ги зареже с писмо, но Тушев го молил поне да им запише видео.

Абсолютно същото е и моето мнение по въпроса: Алек вече тотално не ги е издържал  и само се е чудил как да се измъкне от тази пародия. Мама Ксения, от един поглед и две разменени приказки, прецени мОмите с хирургическа точност и го е подкрепила в решението му да не прави избор, както трябва да направи всяка майка. Личеше му много още по средата на предаването, че Маги му е досадила с превземките си до краен предел, един път я иронизира директно, но тя надали се е усетила, а Надежда възприема по-скоро  като приятел. И двете не спряха, обаче, да му се натискат и не го оставиха на мира, love-bombing на десета от страна на Магда беше. Видно беше и че не издържа повече при момичетата, като се оттегли без обяснения от барбекюто една вечер.

Алек много добре ги отряза и двете кикимори накрая, евала! Сега от интервютата, по разсъжденията и начина им на живот, на изразяване си личи, че са от различни вселени с него, макар и Нани да е сладкодумна и интелигентна хитруша. Ако трябваше да избира, щеше да избере нея според мен.

# 2 747
Ако е така, за к'во тогава се държеше и той инфантилно?!

# 2 748
Ако е така, за к'во тогава се държеше и той инфантилно?!

Защото е централен актьор в Ергенът. Все пак, както многократно се каза, всеки иска да се покаже по телевизията в най-добрата си светлина. Обаче дали телевизията ще го покаже в добра или лоша светлина е друго нещо.

Така като го гледах в интервюто по БТВ, никак даже не беше инфантилен, а точно обратното - доста студен и пресметлив. Хората сме странни същества, някои са по-комплицирани от други, някои имат повече опит от други, обаче всички сме хора в крайна сметка. От телевизионни изяви не можем съвсем точно да преценим кой какъв е. То за това алиенацията е бич за човечеството, в този смисъл социалните мрежи и медиите са много опасно нещо и се превръщат в оръжие в ръцете на недобросъвестни индивиди.

# 2 749
Това което разбрах от Надкаста с Магдалена е : вътре не е не я е интересувало нито какво ѝ говорят на нея, нито какво са си говорили помежду си останалите за нея. Не я е интересувало/не е забелязала нито какво си говори Алек с останалите, нито как си говорят, нито коя кани за индивидуална среща, нито това че всички разказват как са се целували с него било то на диванчето или на срещи. За нея е съществувала само тя самата. И Алек. Тя е избраната. И затова, финал такъв какъвто стана, за нея е бил съкрушителен. Това е било шок. Разочарование. Но това не е всичко. Минали са 6 месеца от тогава. Тя още живее на Родос в главата ѝ. Нищо че той, чисто човешки, не я е потърсил поне да се извини или да обясни или пък да я пита как е. Обаче сега го вижда на интервю в Преди обед и в 120 минути, където той студено отговаря че всичко е било игра, стратегия...е чак сега пристига истинското разочарование...та той, от Алек става Александър. Розите които е пазила до сега ги изхвърля, магаренцето (ако добро чух, не се сещам за какво магаре говори) е дала на кучетата. Сега и да я потърси не би му отговорила.
Чак сегаааа???!
И все още има хора които казват че тази жена не се превъзнася? Ами да си живееш 2-3 месеца там с главата в облаците и изобщо да не се усъмниш че този човек може и на друга да говори мили думи, може и друга да целува. Може и на всички да говори, но без да го мисли.
Не знам това заблуда ли е или превисока себеоценка.
Обаче... имало е силен психически тормоз върху нея от останалите (предполагам визира Йоана, примерно) 🙄.
Да бе, тя е най обичаната от Алек, тя е най-мразената от всички жени....
Но въпреки това малко ми стана мъчно за нея. Защото ние жените понякога знаем да се заблудим и да замижем преди някакъв огромен червен флаг. Знаем да повярваме на няколко мили думи. Абе има много за дълбаене. А пък и да не забравяме че те са там в една изкуствена среда, където всичко е едновременно и много реално и много нереално.
За мен ще си остане неистинска. Не знам защо. Не мога да си променя мнението.
Бих искала да не е толкова дървена. Да има поне малко самоирония. Иска ѝ се да е над нещата, но не е. Вместо да накара съговорника да млъкне, тя влиза в обяснителен режим но нищо не успява да каже. И примерно сега, ако би пуснала един мърч:ФАЛШИВА, аз първа ще си го купя. Но тя е от други среди, не пуска мърч-ове.
И на нея пожелавам всичко добро.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 10:05 от Glutenfree

# 2 750
В малкото си участия се държи арогантно и говори без да казва нищо.

Той така си говореше по време на цялото шоу. Още от началото с изкуствения смях и повдигането на веждите, през цялото време игаеше роля. Даже синът на Катето Евро, когато се лигави с гостите на разни предавания, изглежда по-откровен и задълбочен от Алек при опознаването на потенциалните му партньорки.

# 2 751
Ама как я похвали Джанаварова? Където влизала Магдалена навсякъде замръзвали от неземната й красота. О,Боже 🤣🤣

Е, те нали са приятелки.

Не мога да си причиня да гледам Маги, толкова ми е неприятна.

Гледах Надежда, много я харесвам, говори умно, обрана е, сладуранка. Мила и нежна, по външен вид също я харесвам.

# 2 752
Изгледах последователно двете интервюта от "Преди обед". Водещата е абсолютното дъно. Летвата е толкова ниско, че не можеш да се спънеш на нея.

Аз съм гледала 2-3 от участничките само там, но и на мен водещата мега странен “вайб” ми остави. Все едно лелята от съседният вход са хванали, всяка може да свърши същата работа като нея. Само с “ергенките” ли работи?

# 2 753
Glutenfree Ергена си изигра много добре ролята и заблуди не само Магдалена, но и доста от пишещите тук.
Не виждам какво толкова чудно има в това, че Магдалена е повярвала, че той има чуства към нея и ще я избере.

# 2 754
Наистина много намила. Никой не ме е задължил да гледам Надкаста, пуснала съм го за фон. Почти не я слушам, но е голямо жалеене. Била казала, че му прощава, ама след като го гледала в Преди обед вече не му прощавала. Ай стига бе… направо не мога да повярвам колко се е филмирала.
Магдалена явно има голямо сърце и може да прощава😉 Щом е простила на Оня човек с 10 годишната връзка, с изневерите и тормоза,  с боя над баща ѝ….щом на него е простила и се е чула, говорила и върнала в заведението му😵💫😵💫!? За какво говори и жали сега??? Това във формАта е невинна детска обида от Алек, на фона на нейното минало преживяване.
В този ред на мисли, считам че Магдалена доста преиграва, взема се прекалена на сериозно. И други неща ми се изясняват от вашите преразкази- със сигурност не е умна, инфантилна е, но главното е че тя продължава в най- любимата си роля- тази на Отражението, да заема като водата- форма според съда, т.е. нагажда поведение и емоции, според нечии други очаквания и нагласи- в случая- тези на обществото.

# 2 755
Не е един и същи мъжа .

# 2 756
Тя толкова месеци пускаше снимки с рози, внушаваше, че са били на едни и същи места, тогава не и беше тежко, сега си прави реклами, изкарва пари, общо взето, каквото каза майката, това стана.
Точно същото ми прави впечатление и на мен. Още повече, че точно преди няколко дни /и съм почти сигурна, че беше след като излезе интервюто на Алеко в "Преди обед"/ си беше качила някакво любовно-лигаво-сантиментално стори с него от предаването и съвсем очевидно не беше обидена, а сега изведнъж стана много засегната какво бил казал. Ако съм в грешка, й се извинявам официално, че не искам да има още една причина да се обиди. Joy
Разбирам, че яко се е филмирала и егото й е силно засегнато, но бива ли да не излезеш от филма половин година? И то след като си потърпевш в такъв ужасен финал?
Започва да ми изглежда като човек с някакви емоционални липси и незрялост и от тази гледна точка Джанаварова й е направила мечешка услуга, записвайки я в точно този формат.
Семпъл ум си е Маги, не бих я заподозряла в никакво хитруване. Тя чува само това, което ѝ харесва, в предаването си е мислила, че градят своята невероятна приказка, със задължителен хепиенд. От видеосбогуването е запомнила само, че има някакъв шанс за продължение навън. И си го е очаквала. Че не ѝ се обажда през тези месеци е отдавала на това, че трябва да са дискретни, докато тече предаването. С публикациите е целяла да му покаже, че ще бъде приет без проблем, че не е обидена. И после като гръм от ясно небе ѝ дойдоха изявленията му и пълното отричане на чувства към нея. Емоционална е и ядосана не със шестмесечна давност, а прясно-прясно, от няма седмица.

# 2 757

В тази статия пише,че заради изтеклата информация още дори преди да започне Ергенът 3,че победителка няма - на Маги са й платили от продукцията за да се прави че са заедно с Алек или по скоро да намеква за това(примерно когато бяха качили снимки от едно и къщо място на една и съща дата). Всичко с цел задържане на интереса на хората
Ха ! И защо трябва да вярваме на кафеникавите сайтове и вестници?А миналия сезон,като  снимачния екип от началото знаеха,че Генчо и Вялка влизат като двойка ,никой не вЕрваше.Двоен аршин?! Или вече някои сметнаха как с 5-те бона Маги си е купила чифт и половина обувки?

# 2 758
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Семпъл ум си е Маги, не бих я заподозряла в никакво хитруване. Тя чува само това, което ѝ харесва, в предаването си е мислила, че градят своята невероятна приказка, със задължителен хепиенд. От видеосбогуването е запомнила само, че има някакъв шанс за продължение навън. И си го е очаквала. Че не ѝ се обажда през тези месеци е отдавала на това, че трябва да са дискретни, докато тече предаването. С публикациите е целяла да му покаже, че ще бъде приет без проблем, че не е обидена. И после като гръм от ясно небе ѝ дойдоха изявленията му и пълното отричане на чувства към нея. Емоционална е и ядосана не със шестмесечна давност, а прясно-прясно, от няма седмица.
О, изобщо не я подозирам в хитрост, нито пък я обвинявам за пожелателното мислене в предаването. Разбира се, намирам за изключително глупаво и неразумно да се съсредоточиш само и единствено върху собствените си възприятия за нещата и да игнорираш напълно случващото се около теб, но всеки действа според собствените си възможности и нагласи.
Това, което казвам е /мислех, че съм го написала разбираемо, но очевидно не е така/, че беше качила романтично стори след интервюто на Алек в "Преди обед", т.е. с нищо не показваше обида, а вчера на интервюто се оказа, че е страшно обидена.
Може и да съм в грешка, но ако аз се чувствам обидена и омерзена от някого, няма да си качвам сантиментално стори с него. Но пък може в нейния свят на еднорози така да се прави, не знам.

# 2 759
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Раздвоена съм за Надкаст-а с Маги. От една страна много ми хареса как го нареди
маминия златен и не беше политкоректна, ама ич! От друга продължава да ми фалшивее,
инфантилно си се държи и явно след "интервютата" на Алеко пак се е вкарала във филма,
ядосана и обидена е определено. Доста от казаните от нея неща сме ги коментирали тук,
а имам чувство, че и думите на продукцията предава. Определено смятам, че мадам Туше
и компания не са очаквали такъв финален развой и сега солят на мама момчето чрез Магда.
Тя пък на няколко пъти потърси сметка на Туджаров защо бил коментирал разни неща, това много ме
издразни. Всеки е свободен да си каже мнението без след това като инспектор да му се търси сметка.
По коментарите под видеото смятам, че доста хора са се разчувствали и припознали с Маги.
Като цяло добре, че най-накрая това фиаско свърши, чакаме следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт