🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 400
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 715
Започвам да си мисля, че Алек си е хванал приятерка след като вече е подписал договора и е бил принуден да влезе,и да не избира никоя. Защото той каза, че това решение го е взел много преди майка му да дойде.

И как тази приятелка ще прости доволно обмененото количество слюнка и трепетите на Александър?
Първия ерген имаше приятелка, но той беше далеч по-обран.

# 2 716
Започвам да си мисля, че Алек си е хванал приятерка след като вече е подписал договора и е бил принуден да влезе,и да не избира никоя. Защото той каза, че това решение го е взел много преди майка му да дойде.
Алеко е известен със своята честност. Joy

# 2 717
Скрит текст:
И сега идва въпросът – Кое има по-голяма тежест? Неадекватността, изразена в наивност, влюбчивост, желанието да бъде избраната, без да има какво да даде на партньора и т.н. или умението да запази добронамеренето отношение към всички, пълния отказ да падне на нивото на злобарките и умението да се сприятелява.

Няма такова нещо. 36-годишна жена излезе само с две 20-годишни "приятелки" от близо 30 момичета. Това, което ги събра, беше, че Екатерина също е неконфликтна, а Валерия въобще не знам с какво се вписа при тези двечките.
Надежда също изреди интересни "приятелки" - Кристина, Йоана, Барбара и Киара като най-близки.
Много по-нормално е да създадеш само две близки приятелства, отколкото многото на Нанито.
Не е вярно това. Зависи от човека. Аз съм като Маги, но имам една приятелка, която е точно като Нани. Има широк кръг от приятели и си поддържа всички приятелства.

# 2 718
Наистина много намила. Никой не ме е задължил да гледам Надкаста, пуснала съм го за фон. Почти не я слушам, но е голямо жалеене. Била казала, че му прощава, ама след като го гледала в Преди обед вече не му прощавала. Ай стига бе… направо не мога да повярвам колко се е филмирала.

# 2 719
Това е ролята на живота ѝ все пак. Дава всичко от себе си.

# 2 720
  • тук и там
На мен пък Магда ми хареса в Надкаст. Като изключим онази част, в която се жалва че била тормозена и изолирана. Не ми харесва как се изкарва жертва, а реално-имаше други момичета, които отнесоха най-големите обиди там, да не говорим,че и излезе прякор  за вечни времена на една от участничките-"цър-пър". Та само заради това дори Тея и другите шушита са си за съд направо, но минаха някак между капките. Та  "Тейчета", 'Габита" и подобни си бяха тормозителите, и на тях Магда не е била жертва определено. Между другото, смятам,че агенцията с която работи има пръст в доброто представяне на Маги също.Ако не тя-то те са чели тук и Маги ни каза това, което искахме да чуем или поне това, което тук сме си коментирали за Алеко и т.н.

# 2 721
И не е като да е първият участник от реалити, който чете тук и си изгражда какво да говори в участия.
От Фермата имах един любимец и той буквално цитираше наши коментари. Даже и една моя теория си я разви в участието си в bTV. 😂

# 2 722
Магдалена е идеална за детска учителка. По ниво на инфантилност ще им е тамън на 5-6 годишните.

# 2 723

И как тази приятелка ще прости доволно обмененото количество слюнка и трепетите на Александър?
Първия ерген имаше приятелка, но той беше далеч по-обран.
Е може вече да не са заедно

# 2 724
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тя толкова месеци пускаше снимки с рози, внушаваше, че са били на едни и същи места, тогава не и беше тежко, сега си прави реклами, изкарва пари, общо взето, каквото каза майката, това стана.
Точно същото ми прави впечатление и на мен. Още повече, че точно преди няколко дни /и съм почти сигурна, че беше след като излезе интервюто на Алеко в "Преди обед"/ си беше качила някакво любовно-лигаво-сантиментално стори с него от предаването и съвсем очевидно не беше обидена, а сега изведнъж стана много засегната какво бил казал. Ако съм в грешка, й се извинявам официално, че не искам да има още една причина да се обиди. Joy
Разбирам, че яко се е филмирала и егото й е силно засегнато, но бива ли да не излезеш от филма половин година? И то след като си потърпевш в такъв ужасен финал?
Започва да ми изглежда като човек с някакви емоционални липси и незрялост и от тази гледна точка Джанаварова й е направила мечешка услуга, записвайки я в точно този формат.

# 2 725
Изгледах го Надкаста Grinning Излизам с две неща. 1. Към Магдалена изпитвам вече основно снизхождение за това колко е зле и приключвам с психологическите си терзания защо ме дразни.
2. Давам 100 лв да разбера истинското мнение на Туджаров след като над 2 часа изкара в тази "аура" . на Криси Горджъса съм сигурна, че наистина и се кефеше Simple Smile

# 2 726
След като другата Маги я няма, сега тази Маги сама си прави комплименти

# 2 727
  • тук и там
За мен Алеко послуша майка си. Той си поигра малко, понатрупа опит с телевизията и реалити формати, мислейки  че ще са му от само  полза в бъдеще, майка му дойде и го свали малко на земята, каза му какво мисли за момите, каза му и  на баща му какво ще е мнението му за неговите изпълнения. Много лошо отиграна ситуация от страна на Алеко обаче ..
От най-харесваният ерген, стана най-антипатичният и нехаресван. Мисля ,че и той самият не е очаквал такъв отзвук и че ще  бъде толкова мразен. Излезе с изцяло негативин образ, вместо да се въползва от медийното внимание и слава след това, той трябва да се крие като мишка. В малкото си участия се държи арогантно и говори без да казва нищо.Но той каквото и да каже ,все няма да е окей вече. Или ще изглежда като мамино синче и страхливец, или като мерзавец- актьор, подиграл се с чувствта на момичетата, или като пълен социопат..
И все пак -едно мога да му призная-успя да превърне момичетата в положителни герои..А до самият край беше  точно обратното.Еваларка, Алеко!

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 13:56 от Кайсия

# 2 728
След като другата Маги я няма, сега тази Маги сама си прави комплименти
Тя не пада по гръб за нищо на света..и тя била във водата до кръста...това с Алек и Вал не било нищо, не спирайте да ми пишете...работя с агенция еди коя си...целувки за всички от екипа Grinning Чакайте ме навсякъде вече, че откачам за известност и внимание ...ама да харесвате най много мен, не мойте притурки - другите моделки

# 2 729
Не знам, не знам...не успях да изгледам целия надкаст само началото, оставих го за после. Туджарката беше малко  в небрано лозе, като го започна първо с някаква снимка, след това премина в отричане на каквито и да е сюжетни роли на момичетата, но накрая се съгласи с нейната на"положителния герой". Имам чувството, че си живее в някакъв нейн свят - розов балон. Според Маги сценарий нямало, той бил само в главата на Алек и майка му, а неговото семейство един вид се съгласило Алек да влезе, но с презумпцията, че той няма да избере никоя/добре, интересно/. Обаче след тази нейна теория казва, че е бясна/на него, което е разбираемо/, но също така и на хората, които са позволили да се случи този сезон, чудейки се как не са разбрали какъв актьор е бил Александър - братът близнак, който не познавала до вчера.🤔 Това май е в градината на продукцията. Оставам с впечатлението, че наистина е очаквала някакъв развой с тази илюзорна любов до интервюто му в "Преди обед", което изобщо не изглежда добре.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 22:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт