🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 421
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 700
Мернах снощи коментар, че Надежда имала много виШи, но не можала да ги изброи. Това е напълно нормално - все пак затова е Вишева Joy
А Магдалина, ако все още не го е направила, и е време да добави едно “Мария-“ отпред Innocent

# 2 701
Маги си послъгва и тя. Не била гледала НадкасТ след първите им коментари за този сезон, сега пък била гледала коментара на Туджаров за маратонките.

Маги, на краставичар краставици ще продаваш...

# 2 702
  • София
Маги се държи нападателно към Туджаров и разговорът съответно не върви леко. Хваща се за всяка дума, разбирам защо се смята за жертва на Алек, но това е подкаст, няма нужда да държиш сметка за всичко.

# 2 703
Маги се държи нападателно към Туджаров и разговорът съответно не върви леко. Хваща се за всяка дума, разбирам защо се смята за жертва на Алек, но това е подкаст, няма нужда да държиш сметка за всичко.

Явно гледаме различни подкасти. Аз не долавям нищо подобно. Съвсем леко си върви разговорът. Това е най-интересният подкаст до момента, лично за мен. Има повечко емоция и това ми харесва.

# 2 704
Маги е по крайностите. Или е влюбена предварително и и спира дъха, или е обвинител и трябва да си виновен пред нея и да се оправдаваш....тя, малката принцеска няма реално себе усещане. По това си приличат с Алек. И двамата са доста заблудени от родителите си. Принцът и принцеската на мама и тате. Хората често са си огледало но е по-лесно да розбиеш огледалото отколкото да осъзнаеш, че ти си това.

# 2 705
Маги си послъгва и тя. Не била гледала НадкасТ след първите им коментари за този сезон, сега пък била гледала коментара на Туджаров за маратонките.

Нямала стратегия, не била чела книгата "Как да спечелиш Ергенът", а съвсем спонтанно в първия епизод налучкала един от триковете, описан в книгата, да го пита какво пие и да му подаде чаша. Явно съм в малцинството, което не ѝ вярва, но напълно ми потвърждава представата от шоуто и приказките ѝ как мечтае за селска къща, зеленчуци и обича да обработва земя.

# 2 706
Стр172

Магдалена е разочароваща в Надкаст...

# 2 707

Нямала стратегия, не била чела книгата "Как да спечелиш Ергенът", а съвсем спонтанно в първия епизод налучкала един от триковете, описан в книгата, да го пита какво пие и да му подаде чаша. Явно съм в малцинството, което не ѝ вярва, но напълно ми потвърждава представата от шоуто и приказките ѝ как мечтае за селска къща, зеленчуци и обича да обработва земя.
  ще си ходи в калта със старите Баленсиаги и ще носи чушките в старите ЛВ Grinning и ще си копа под звездите, после ще утешава работливия си напрегнат съпруг ...жалка историйка е маги...преди да стане родител, да изкара някоя друга консултация с психолог
А отношението и към катето е по-тъпо от това на Вики към Мария. Кате, я провери колко струват, Никой не искаше д ами се навие само Катето Grinning  От самото начало била с Кати..после дошла и Вал..как ги обезценява двете. Вал казва точно обратното.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 13:01 от mimkindy

# 2 708
Голяма мрънкалница е Маги

# 2 709
Ужасно потискаща е Магдалена, влязла е в ролята на жертва и намила ли намила. Не мога да си представя, как са я изтрайвали вътре момичетата и Алек.

# 2 710

То оставаше и управител на заведение да не пита Ергена какво питие пие, за да му подаде чаша Simple Smile

# 2 711
Започвам да си мисля, че Алек си е хванал приятерка след като вече е подписал договора и е бил принуден да влезе,и да не избира никоя. Защото той каза, че това решение го е взел много преди майка му да дойде.

# 2 712
Скрит текст:
Ужасно потискаща е Магдалена, влязла е в ролята на жертва и намила ли намила. Не мога да си представя, как са я изтрайвали вътре момичетата и Алек.

Така е, но ако всички са ненапрягащи и се правят на точни, печени и над нещата през цялото време, предаването ще е голяма скука. Затова и са я подбрали на кастинга - необходими са участнички, които се вземат много насериозно и обикновено те остават най-дълго в предаването (освен ако Ергенът изобщо не е привлечен от тях, какъвто беше случаят с Виктория). Иначе, ако трябва да съм честна, като характер от всички най-приятна и лека ми се видя Теа, която в началото ми се струваше ужасна, но като я поопознахме от екрана, ми стана симпатична.

# 2 713
  • Sofia
И сега идва въпросът – Кое има по-голяма тежест? Неадекватността, изразена в наивност, влюбчивост, желанието да бъде избраната, без да има какво да даде на партньора и т.н. или умението да запази добронамеренето отношение към всички, пълния отказ да падне на нивото на злобарките и умението да се сприятелява.

Няма такова нещо. 36-годишна жена излезе само с две 20-годишни "приятелки" от близо 30 момичета. Това, което ги събра, беше, че Екатерина също е неконфликтна, а Валерия въобще не знам с какво се вписа при тези двечките.
Надежда също изреди интересни "приятелки" - Кристина, Йоана, Барбара и Киара като най-близки.
Много по-нормално е да създадеш само две близки приятелства, отколкото многото на Нанито.

# 2 714
Много наивна и досадна Магдалена. Разбирам я като жена, преживяла раздяла, но малко прекалява все пак не са имали истинска връзка. А и толкова наивно да разсъждаваш и да не познаваш мъжете е прекалено за тази възраст.
Иначе Надежда каза, че най-близка е с Кристина. С другите просто поддържа контакт. И те под подкастите казаха, че просто се чуват. Това не е истинско приятелство.

Общи условия

Активация на акаунт