🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 374
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 610
Да, разбирам. Аз просто за нея никога не бих предположила, че е толкова разстроена, че да не иде на интервю, още повече при Туджаров, при който атмосферата е супер различна, неконфликтна, спокойна, лежерна. Даже доста често засягат съвсем различни теми извън шоуто - професионалния им живот, пътувания и т.н.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 06:45 от Meddyy

# 2 611
Да, разбирам. Аз просто за нея никога не бих предположила, че е толкова разстроена, че да не иде на интервю, още повече при Туджаров, при който атмосферата е супер различна, неконфликтна, спокойна, лежерна. Даже доста често засягат съвсем различни теми извън шоуто - професионалния им живот, пътувания и т.н.
Така е, просто досега епизодите бяха качвания в деня на гостуването им и се учудих.
Магдалено определено не се засяга от публичния интерес към нея и аз така мисля.
Може би вчера й беше трудно наистина обаче да говори, предвид публичното унижение, което им причини Алеко и не визирам тръгването му с писмо, а това което наговори след това.

# 2 612
Досега следд гостуването на отпадналите участнички по бтв излизаше и Надкаста с тях.
Надкаст с Магдалена още няма, да почвам да се чудя да не би да е е отказала да ходи.
В преди обед на Магдалена и беше видимо трудно да говори по темата, даже когато и пуснаха кадри от сезона не искаше да гледа.
Може наистина да е много наранена и да не може да проведе двучасов разговор по темата.
Вие какво мислите, дали ще се появи при Туджаров?
 И аз съм на нейната възраст горе/долу. Реагирах така до 25г МАКС, после порасваш. Тя затова се е сдружила с двете 20годишни, защото развитието и е спряло горе-долу там и има да си преживява. Всички жени, които познавам и се занимават с възрастни мъже, се държат като нея - обрани, кротки , удобни , имат си една женска компания или най-добра приятелка, с която да си запълват времето. Тя очакваше след финала ергенът да я потърси явно и той като я резна публично - вдигаме главата, вирваме нос и айде всички пак да се занимават с нея.
Обзалагам се, че Туджаров ще води Надкаста с чат бот Grinning и наистина ще му отговаря като изкуствен интелект. Тя толкова месеци пускаше снимки с рози, внушаваше, че са били на едни и същи места, тогава не и беше тежко, сега си прави реклами, изкарва пари, общо взето, каквото каза майката, това стана. Как от 26 момичета 25 намериха сили да продължат, да анализират, тя, завалийката, още само за чувствата си върти плочата, тя това си може само. А тази в Преди обед как и се подмазваше, в Надкаста ще са обективни според мен , той задава трудните въпроси уважително  Sad  това и е последния шанс да ме докосне, давам и го искрено !

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 08:56 от mimkindy

# 2 613
Май съм изпуснала някой от епизодите на Надкаст и не зная защо Неделчо го няма там. Обясниха ли изобщо какво се случва?

# 2 614
Май съм изпуснала някой от епизодите на Надкаст и не зная защо Неделчо го няма там. Обясниха ли изобщо какво се случва?

Неделчо вече снима надкастърското шоу "Диви и красиви" и затова Туджаров довършва кастовете за "Ергенът" сам. Не са се разделили, ако това Ви озадачава

# 2 615
Досега следд гостуването на отпадналите участнички по бтв излизаше и Надкаста с тях.
Надкаст с Магдалена още няма, да почвам да се чудя да не би да е е отказала да ходи.
В преди обед на Магдалена и беше видимо трудно да говори по темата, даже когато и пуснаха кадри от сезона не искаше да гледа.
Може наистина да е много наранена и да не може да проведе двучасов разговор по темата.
Ама Туджаров тийзна със снимка на камерата и кадър от НадкасТ с Маги.

# 2 616
  И аз съм на нейната възраст горе/долу. Реагирах така до 25г МАКС, после порасваш. Тя затова се е сдружила с двете 20годишни, защото развитието и е спряло горе-долу там и има да си преживява. Всички жени, които познавам и се занимават с възрастни мъже, се държат като нея - обрани, кротки , удобни , имат си една женска компания или най-добра приятелка, с която да си запълват времето. Тя очакваше след финала ергенът да я потърси явно и той като я резна публично - вдигаме главата, вирваме нос и айде всички пак да се занимават с нея.
Обзалагам се, че Туджаров ще води Надкаста с чат бот Grinning и наистина ще му отговаря като изкуствен интелект. Тя толкова месеци пускаше снимки с рози, внушаваше, че са били на едни и същи места, тогава не и беше тежко, сега си прави реклами, изкарва пари, общо взето, каквото каза майката, това стана. Как от 26 момичета 25 намериха сили да продължат, да анализират, тя, завалийката, още само за чувствата си върти плочата, тя това си може само. А тази в Преди обед как и се подмазваше, в Надкаста ще са обективни според мен , той задава трудните въпроси уважително  Sad  това и е последния шанс да ме докосне, давам и го искрено !
Ами тепърва ще се види дали Маги ще отговаря като чат бот. Иначе тя явно си е била модел и преди, а и Алек също си осребрява славата от Ергенът чрез участие в реклами, така че мама Ксения първо да пита синчето си с каква цел е бил в предаването.

# 2 617
Обзалагам се, че Туджаров ще води Надкаста с чат бот Grinning и наистина ще му отговаря като изкуствен интелект. Тя толкова месеци пускаше снимки с рози, внушаваше, че са били на едни и същи места, тогава не и беше тежко, сега си прави реклами, изкарва пари, общо взето, каквото каза майката, това стана. Как от 26 момичета 25 намериха сили да продължат, да анализират, тя, завалийката, още само за чувствата си върти плочата, тя това си може само. А тази в Преди обед как и се подмазваше, в Надкаста ще са обективни според мен , той задава трудните въпроси уважително  Sad  това и е последния шанс да ме докосне, давам и го искрено !
На същото мнение съм, според мен Маги наситина е очаквала да се случи нещо след финала.
Той като я отряза публично и тя се нахъса срещу него.
Лично за мен тя имаше чувства и наситина се почуства изоставена и отхвърлена.
Надявам се и аз на Надкаст да бъде себи си и да каже какво наистина мисли.
Не мисля, че след гостуването й в преди обед ще бъде на друго мнение в Надкаста, ще си го храни според мен.

# 2 618
Сега и изгледах гостуването в “Преди обед”. Не видях нещо кой знае какво УАУ. Смисъл, дори да не е имала чувства или просто да са отминали е нормално да не се почувства ОК от думите му. Той го изкара все едно нулев интерес е имал, по този начин им дискредитира чувствата и изживяванията вътре.
Истината е, че хората рядко сме обективни. Ако Маги не ми е харесвала вътре, най-вероятно няма да ми харесва и в интервютата си и все ще намеря за какво да се захвана, за да си потвърдя “негативизма”. В случая примерно с Надя - вътре не ми беше изобщо приятна, в интервютата си ми изглеждаше фалшива, дори хубавите неща, които каза пак ми се сториха фалшиви, а може да не са били. На мен Магдалена ми се стори искрена, а дали е наистина си знае само тя.
Аз ако бях също нямаше да се изкефя на интервюто на ЕргенИНО. 😀

# 2 619
Сега и изгледах гостуването в “Преди обед”. Не видях нещо кой знае какво УАУ. Смисъл, дори да не е имала чувства или просто да са отминали е нормално да не се почувства ОК от думите му. Той го изкара все едно нулев интерес е имал, по този начин им дискредитира чувствата и изживяванията вътре.
Истината е, че хората рядко сме обективни. Ако Маги не ми е харесвала вътре, най-вероятно няма да ми харесва и в интервютата си и все ще намеря за какво да се захвана, за да си потвърдя “негативизма”. В случая примерно с Надя - вътре не ми беше изобщо приятна, в интервютата си ми изглеждаше фалшива, дори хубавите неща, които каза пак ми се сториха фалшиви, а може да не са били. На мен Магдалена ми се стори искрена, а дали е наистина си знае само тя.
За разлика от нея обаче на Надежда видимо не й пукаше какво толкова е говорил, даже го защити и каза, че съжалява за целя хейт , който се изсипва по него.
Поведението й е беше на жена на която или не й е пукало грам или го е преживяла отдавна.
Маги излъчваше съвсем друго нещо.

# 2 620
Ами все пак финалът е бил преди половин година. Нормално е да преживееш разочарованието.

# 2 621
За разлика от нея обаче на Надежда видимо не й пукаше какво толкова е говорил, даже го защити и каза, че съжалява за целя хейт , който се изсипва по него.
Поведението й е беше на жена на която или не й е пукало грам или го е преживяла отдавна.
Маги излъчваше съвсем друго нещо.

С Нани честно казано гледах 1-2 минути, от коментарите във форума само си изградих представя. Иначе според мен Маги наистина е имала нещо към него вътре.

# 2 622
Изгледах последователно двете интервюта от "Преди обед". Водещата е абсолютното дъно. Летвата е толкова ниско, че не можеш да се спънеш на нея. Прекалено много си показва симпатиите, прекалено е невъзпитана в изказа си, абееее.. идеална приятелка ще е на Алековата майка. И двете са изкарани от някой соц гардероб, само дето едната поне борави с таблет.
Иначе момичетата имат право да се изразят така както се чувстват. Маги е по-засегната, то не е като да няма за какво, даже да не е била влюбена. Надежда малко с насмешка гледа вече на нещата, по-добре така, пък и след сериозната раздяла, която е преживяла, тая бутафория няма как да я бутне.

# 2 623
  • Варна
Ама как я похвали Джанаварова? Където влизала Магдалена навсякъде замръзвали от неземната й красота. О,Боже 🤣🤣

# 2 624
Човек най-бързо преживява разочарования и болки, когато е ангажиран и умът му е зает. Жена, която е заета с детето си и се опитва да развива бизнес, едва ли има много време да се самосъжалява.

Общи условия

Активация на акаунт