🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 464
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 595
Надежда прекалява с филтрите на снимките си. Студиото на бтв е отвратително, сами видяхте и Магдалена как изглежда. В Надкаст Надежда изглеждаше абсолютно нормално, почти като в предаването, просто е прекалила много с устните.

# 2 596
Едва ли някой го бърка. Коментираме си...
Ааа, мен ме бърка, искам да знам кой антибиотик и к/стероид , и по колко, че филърите за джуки са бая по-скъпи.
Чукай на дърво, че не знаеш от кой кортикостероид се подува лице!
Няма място за сарказъм, когато става дума за тези лекарства.

# 2 597
в инстаграм Нани от месеци е подута в лицето и устните. Много преди хоспитализирането й преди финала. Явно си се харесва така, няма лошо.

Преди да я видя в преди обед и надкаст си мислих, че прекалява с инстаграм филтрите, но наистина устните й са така издути, овалът на лицето също е доста променен.

# 2 598
  • София
Надежда в Преди обед я питаха изрично и тя каза - постоянни корекции - гърди и нос, иначе имам и филър в устните. Водещата попита - а скули, тя отговори - Не. Аз ѝ вярвам, още повече, че преди това каза, че не крие корекциите си и не се притеснява от тях.

# 2 599
  • софия
Догледах със зор Надкаст с Надежда.
Не и бях фен в предаването, явно и сега няма да стана Confused Общото ми впечатление е за голяма бяла птица. Confused
Имала няколко виШи, но не ги запомних.
Била широкоскроен човек, както и "типичния човек-творец".
Нареждам си я редом с Горджи по таланти и умозаключения. Joy
Изглеждаше добре, спокойна и със самочувствие. Hands V
Но пък  има хъс в нея и сякаш не си слага на сърце ядовете - не лоши качества за успех мисля. Пожелавам и го и любим мъж да я цени също.

Харесвам Маги и в предаването, изгледах я и  в Преди обед - брей, ти да видиш, ще излезе по- интересен Надкаст с нея май.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 23:22 от freespirit

# 2 600
Надежда е със сменено лице, не са само устни, нос и гърди. Според мен има лифтинг с липофилинг

# 2 601
Тя Нанка послъгва съвсем невинно, казва само за очевидните операциики. Нослето и двете топки дето са й монтирали под мишниците не може да ги скрие и си ги обявява. Един вид, тя е откровена🙂

# 2 602
Надежда е със сменено лице, не са само устни, нос и гърди. Според мен има лифтинг с липофилинг
.   
И според мен излъга ясно се вида, че не са само устните и носа в лицето има си и скули, много ми е интересно защо излъга и категорично не са кортикостероидите.

# 2 603
  • София
От кортико стероидите лицето се окръгля, става като питка (moon face на английски), защото тялото започва да складира мазнини на необичайни места. Не мога да кажа дали при нея е това, ако е, би трябвало да се отрегулира след спирането. Устните не се надуват от кортико стероидите, тя си призна за филъра там. Между другото, взимането на КС върви с много и ужасни странични ефекти, включително качване на много килограми. Определено никой не трябва да си мисли, че ще има добър ефект да ги взема. Лицето не става опънато, а губи форма и "пълнее".

Иначе, въпреки че ми хареса как запази поведение в преди обед, определено има усещам някакъв неприятен вайб от Надежда. Вероятно и многото уж малки и разбираеми, но все пак лъжи, си казват думата. Не бих могла да имам доверие на такъв човек.

# 2 604
  • Варна
Ей, много комплексирани жени има на тоя свят. 🤣

# 2 605
Връщам малко мама Ксения, ама ми стана интересно какво ли ще е момичето, което един ден ще одобри за Алек...
Чудя се защо старото поколение са такива цветни образи. Един татко Танко, мама Светла и Ксения влязоха за две минути и незабравими образи;))), а повечето моми от три сезона сме ги забравили.. едно реалити с намесени родители може би няма да е лоша идея...

# 2 606
 Връщам си лентата назад и си спомням как този ерген рязко смени отношението си към Мария,  с която  до преди това: лигавене, целуване и т.н, последвано от безмълвно изгонване със студен поглед.
Та още тогава си помислих че има нещо сбъркано с този тип, а финалът и най-вече интервюто след него го потвърди.

# 2 607
Досега следд гостуването на отпадналите участнички по бтв излизаше и Надкаста с тях.
Надкаст с Магдалена още няма, да почвам да се чудя да не би да е е отказала да ходи.
В преди обед на Магдалена и беше видимо трудно да говори по темата, даже когато и пуснаха кадри от сезона не искаше да гледа.
Може наистина да е много наранена и да не може да проведе двучасов разговор по темата.
Вие какво мислите, дали ще се появи при Туджаров?

# 2 608
Защо не погледнете инстаграма на Туджаров - качил е стори с Маги и е написал, че предстои да го качи. Ако мислите, че ще пропусне медийна изява, значи не си познавате добре любимката.

# 2 609
Защо не погледнете инстаграма на Туджаров - качил е стори с Маги и е написал, че предстои да го качи. Ако мислите, че ще пропусне медийна изява, значи не си познавате добре любимката.
А ок, мерси, на мен Маги никога не ми е била любимка да си кажа-този сезон нямах, но просто след гостуването й вчера по бтв и повярвах поне лично за себи си ,че е имала чувства, незнам как някой може да изиграе така добре такава роля.
Лично мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт