🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 308
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 985
На мен ми стана малко неудобно да гледам Маги в Надкаст. Според мен е от хората, които не си 'вървят с възрастта'. Сега, аз съм имам приятелки на нейните години и по-големи, но те не се държат все едно са на 20 и тепърва им предстои да го преоткриват тоя живот. Все пак, всеки период от живота е хубав, а тя твърде много иска пак да е на акъла на Валерия и Екатерина.

Точно с това поведение не мога да се примиря и аз. Главната причина, за да не я харесвам, е тази. Добър човек е обаче, това е причината заради, която я харесвам пък.

# 2 986
Да беше разказал Алек как минава един работен ден при него, щеше да е по-интересно или поне да се фокусира върху две-три неща максимум, а то тюрлюгювеч. Странно е, че не се е допитал до PR специалист, тате не може да няма поне един такъв. Явно е само за украса в тази фирма. Разпилян човек.

# 2 987
Моята теория на конспирацията след като изгледах финалния надкаст при Туджаров, тези на Нани и Маги, 2 пъти самия финал, интервютата на Алек и разбира се самия сезон:
Продукцията си има подготвена избраница Маги - влиза първа от по-зрелите жени и наистина е неотразима, получава розовата роза, първа индивидуална среща, няколко срещи, които са на по-добрите и скъпи дестинации, дава й се да излезе от имението за среща с Алек след церемония, получава писмо за среща на церемонията, дава последна интервю в бтв все едно е избрана, наивният Туджаров дори я обявява за евентуална такава в надкаста и т.н. и т.н.
Алек участва във всички сценарии на продукцията, но видимо му писват момите и му е приятно най-вече с Нани и Валерия. На финала казва на продукцията, че ще избере Нани или никоя. Продукцията не позволява и той обявява, че ще си тръгне без избор. Да, ама не. Има договор. Натискат го за прощалното видео, защото продуцентите откачат от решението му. Впоследствие правят възможно най-неприятния монтаж на мама Ксения. Не, че не е казала това, което каза, но да оставят заснетото с багажа на момите, задвратника и физиологията на жените не биха си позволили при нормален финал. Това е отмъщението на Тушев.
След излъчването Алек е бесен и това е видимо от интервютата. Не може да го отиграе качествено. Изобщо сезон на надцакването стана.
За мен финалът е най-запомнящ се от трите сезона и тук продукцията спечели дори и неочаквано за самата нея. Стискам палци на Алек да се отърси от тая лудост и да си е научил уроците. Не даслужава чак такъв хейт, при условие, че и той е марионетка на продукцията. Манипулират ни както си искат.
Това е финално от мен. Пожелавам на всички ви да сте здрави и да сме по-толерантни към участниците.

На финалът времето, в което се обръщаше към Магдалена, беше двойно повече от това към Надежда. Беше прекалено маркирано за Нани, за да е искал да избере нея, пък продукцията да не са му дали (това е невъзможно).

Начинът по който се обърна към Магдалена беше по-топъл и с повече чувственост. Ако беше инак, нямаше как да й спести толкова много на Нани, ами щеше да бъде по-чувствен към нея.

Ако трябва да съм честна, ми стана много тъпо за Надежда, точно заради това. Маркира думите към нея по ужасно гаден начин, заслужаваше да чуе малко повече, дори да беше лъжа (а то щеше да е).

# 2 988
  • SF
До колкото помня, първа среща имаше Кати. И баш срещата на Маги ли беше високобюджетна с кокошките?

Аз няма да цитирам мнението, на което отговаряш. То е малко в стил тази, която критикува.
Продукцията не прави предварително предаване или някакво състезание измежду предварителните участнички, в което да си определи победителката, да изрепетира предаването, да го изиграе месец по-рано (или може би година, не знам, вие знаете) и на нас после да ни пускат само пунта-мара епизоди.
Продукцията няма никаква полза от това да си определи ПРЕДВАРИТЕЛНО победителката. Това с предварително избраните победители се твърди за абсолютно всяко едно реалити формати се пише ей така - без никакви аргументи.
KatyaS, може да го направим още по-конспиративно и да бъде още по-интересно на зрителите, които в момента коментират, без това да  носи никакви приходи на продукцията. Продукцията си е избрала предварително Васка за победителка, но Алек си харесва Маги. И се уговарят да изглежда пред зрителите така, че уж Маги е набелязана от продукцията, за да се объркват зрителите и даже някои от тях да спрат да гледат. Накрая Алек се ядосва, че те са му избрали Васка и им заявява, че няма да им бъде марионетка и няма да избере нито една. Какво ще кажеш за моята теория на конспирацията?

Продукцията няма никаква полза от това за скъпо предаване да си определи победителка или победител и останалите участници просто да ги хрантути, да ги води по екскурзии до разни острови и да ги прави зорлем известни. На продукцията не й трябва фабулата на Ергенът, нито да плаща скъпият лиценз, за да го прави. Можеха директно на печалбата да скочат с различна история - как младеж среща по-възрастна дама и нещата между тях не се получават заради младежа, майката и възрастта на дамата.

# 2 989
  • София
Алек трябваше също да си намери агенция като Маги, която да го подготви за интервютата. Статията е някакъв жалък PR опит и Damage Control. По-сериозно трябва да погледне на нещата. Не е вариант да спре да се появява на екран, а точно обратното. Като се е хванал на хорото, трябва да го играе. Препоръчително би било да се срещне с Маги и Нани и да им се извини. И от всичко това ще спечели.

То и да им се извинява вече, никаква полза, защото на всички ще им е ясно, че го прави, за да чисти имидж.

# 2 990
До колкото помня, първа среща имаше Кати. И баш срещата на Маги ли беше високобюджетна с кокошките?

Аз няма да цитирам мнението, на което отговаряш. То е малко в стил тази, която критикува.
Продукцията не прави предварително предаване или някакво състезание измежду предварителните участнички, в което да си определи победителката, да изрепетира предаването, да го изиграе месец по-рано (или може би година, не знам, вие знаете) и на нас после да ни пускат само пунта-мара епизоди.
Продукцията няма никаква полза от това да си определи ПРЕДВАРИТЕЛНО победителката. Това с предварително избраните победители се твърди за абсолютно всяко едно реалити формати се пише ей така - без никакви аргументи.
KatyaS, може да го направим още по-конспиративно и да бъде още по-интересно на зрителите, които в момента коментират, без това да  носи никакви приходи на продукцията. Продукцията си е избрала предварително Васка за победителка, но Алек си харесва Маги. И се уговарят да изглежда пред зрителите така, че уж Маги е набелязана от продукцията, за да се объркват зрителите и даже някои от тях да спрат да гледат. Накрая Алек се ядосва, че те са му избрали Васка и им заявява, че няма да им бъде марионетка и няма да избере нито една. Какво ще кажеш за моята теория на конспирацията?

Продукцията няма никаква полза от това за скъпо предаване да си определи победителка или победител и останалите участници просто да ги хрантути, да ги води по екскурзии до разни острови и да ги прави зорлем известни. На продукцията не й трябва фабулата на Ергенът, нито да плаща скъпият лиценз, за да го прави. Можеха директно на печалбата да скочат с различна история - как младеж среща по-възрастна дама и нещата между тях не се получават заради младежа, майката и възрастта на дамата.

Абсолютно съм съгласна.

Единствената конспирация или по скоро матрица, в която има намеса продукцията, е подборът на участници и сюжетните линии (обществени теми), които искат да има в предаването. Иван от Фермата беше говорил много подробно за това в Надкаст. Беше обяснил, че всеки следващ сезон трябва да е различен от предходния по теми и начин на съпоставяне на героите. Затова може да си прекрасен образ, но ако не фитваш на линията, която трябва да има сезонът, не те взимат.

Та, в този ред на мисли, единственото нещо, с което може да разполага продукцията, е предварителен скелет за това какво би могло да се случи между участниците, на база психологическия им профил. Все пак Ани Владимирова трябва да си свърши работата. Всичко останало са грешки в матрицата или пък положителен резултат от това, което си предвидил да се случи. Пък те вече вътре си ги провокират и т.н.

# 2 991
Добро утро в неделя! Относно теорията на конспирацията - ако Алек беше харесал Надежда, сега щяха да са заедно, но те не са.

# 2 992
Е, тя продукцията няма никакъв интерес да вкарва жени с абсурдна визия, махленски обноски и никакъв интерес към ергена. Явно самоуважаващите се жени не биха се кандидатирали за този формат. Продукцията лавира според сюжетите, които наличните участнички захващат. Такива самородни таланти са, че не подлежат на вкарване в сценарий.

# 2 993

KatyaS, може да го направим още по-конспиративно и да бъде още по-интересно на зрителите, които в момента коментират, без това да  носи никакви приходи на продукцията. Продукцията си е избрала предварително Васка за победителка, но Алек си харесва Маги. И се уговарят да изглежда пред зрителите така, че уж Маги е набелязана от продукцията, за да се объркват зрителите и даже някои от тях да спрат да гледат. Накрая Алек се ядосва, че те са му избрали Васка и им заявява, че няма да им бъде марионетка и няма да избере нито една. Какво ще кажеш за моята теория на конспирацията?

Самият слаб каст на участничките за разлика от предния сезон, така че да изпъкне някоя избрана, която между другото има твърде много познанства в средите на известните вече е достатъчно, за да буди съмнение. Написала съм моята теория. Приемам всяко различно мнение, но някои неща ми се набиват в очите.
А ползата на продукцията е да бутне към по-голяма известност някой свой човек, нищо друго. Видима избраница на продукцията беше и Капитонова.
Дописвам се. Доколкото четох, продукцията взима % от участията на момите в 1-годишен срок след излъчване на формата. По-голяма известност и повече последователи в социалните мрежи, носят и по-големи дивиденти за продукцията. Тъй че, не мисля, че няма ползи.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 12:36 от KatyaS

# 2 994
  • SF
blindStar, да, да, кастът трябва да е интересен!
Но те могат да подбират само измежду тези, които са кандидатствали и искат да участват в предаването. Подбират различни типажи, за да има противопоставяне. Понеже по цял ден са заети със снимки, участниците нямат много време да влизат в различни взаимоотношения и затова продукцията "се намесва" като пуска различни игри, в които да се пораждат приятелства или противопоставяния, но това е по дизайн на формата. Предаването има сценаристи, които обаче не си избират топ любовница предварително.
Сценаристите се намесват до толкова, че да ни се разкрият участничките: измислете имена на магаретата (част от кръстените магаренца бяха мъжки, но по сценарий получиха имена Маргарела, Йони и т.н.) Сценаристите не пишат сценарий: Маги отваря вратата, изненадана вижда Алек, загледан в розите, разхвърляни по масата пред него. Тя стъпва плахо назад, след кратко колебание се затичва и го обръща с ръце. Той нежно я целува по врата, защото така е решила продукцията.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 13:20 от Esmee

# 2 995
Работи се с реални чувства в тези предавания, иначе няма как да се получи нищо.

# 2 996
Възможно е да има хора, подбутвани от продукцията. Забравихте ли регистрацията за гласуване на Валерия миналата година? Но няма как да излъчат предварително победителка, защото още с излизането ергенът ще я зареже и ще се свърже с тази, която той си е харесал. Както се разбра от подкастите, ергенът на 100% решава за финала и този път беше очевидно, че майка му не му даде да се хване с някоя от финалистките.

# 2 997
Възможно е да има хора, подбутвани от продукцията. Забравихте ли регистрацията за гласуване на Валерия миналата година? Но няма как да излъчат предварително победителка, защото още с излизането ергенът ще я зареже и ще се свърже с тази, която той си е харесал. Както се разбра от подкастите, ергенът на 100% решава за финала и този път беше очевидно, че майка му не му даде да се хване с някоя от финалистките.

Миналата година също много се спекулираше, че Елена е човек на продукцията, била познавала Тушев и сие, защото някога била работила в Биг Брадър, пък видяхме какво стана.

# 2 998
Аз още си твърдя, че се познава с хора от екипа му. Елена беше представена в доста по-добра светлина от Надя и Йоана.

# 2 999
Затворени в златна клетка, участничките са леко побутвани в една или друга посока, но да – чувствата са си техни и те са аветнични в представянето си.

Общи условия

Активация на акаунт