🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 186
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 075
Да, ама Туджаров пропуска възможността някой от шефовете на btv да е решил да намали стреса на зрителите или с рекламна цел, да изпусне новината, без да уведомява подчинените си. Ефекта, който описа той – паника в телевизията  се получава и в двата случая – случайно изичане или не.Simple Smile

# 3 076
  • София
Гледам над година по-късно, връзката на Евгени и Валерия още предизвиква инквизиция спрямо потребителите, които ги харесват и ни информират за тях Joy Без коментар. Но явно трети сезон наистина е толкова слаб, че се върнахме на старите "звезди". Дано пак не се завихрят старите сплетни.

Едитор, на теб ти благодаря за информацията! Не следя инстаграми и форумът е едно от малкото места, от които получавам информация какво се случва с участничките от минали сезони. Споделяй смело всяка информация, която имаш Hug

# 3 077
Оффф, няколко дни не влизам и какво да видя - Евгени и Валерия пак се коментират, аман бе!

# 3 078
Така и така се върнахме на Елена – милата е родена едни 30 год. по-късно. Щеше да направи забележителна кариера в редиците на Комсомола. Клише след клише. Чужди мисли представя като свои.

Мъжът до нея трябва да е абсолютен чехльо, защото никой мислещ мъж не може да изтърпи тази псевдоинтелектуалност.

# 3 079
Е, тя едва ли говори точно така в ежедневието си. Аз го възприемам по-скоро като артистично амплоа.

# 3 080
Този тип жени не излизат от образ – вЕрвай ми. Имам наблюдения върху такива двойки, точно от времето на соца. От една сртана партийни функционери и от друга амбициозни (без покритие) научни работнички.

Да уточня: познавам много повече жени с кариера, които имат абсолютно покритие от база от знания и умение да мислят.

# 3 081
Абе, Елена се вписва страхотна в артистичните среди на България. То там е една секта с много луди, един псевдоинтелектуалец повече - все тая. Grinning

# 3 082
Editor,
 не приемай нещата лично, ако тук не изпуснем вентила на парата от животите си безобидно уж,  в реала може и експлозия да се случи .
Радвам се, че пишеш, но не с нуждата да черпя информация повече, а защото си интелигентен човек. Форумът има нужда от подобно присъствие. А сагата на Евгени и Валерия как продължава вече не ме интересува, защото минава за мен в графа животът на другите. Има един такъв немски филм. Настроен си срещу някого, пълно анти на историята му, но когато се доближиш до същността на нещата и самия него, с разбирането им ставаш негов защитник.
Аз бях отбор Елена, но нямам нищо против и Валерия да бъде щастлива с Евгени, щом това е техен категоричен и взаимен избор. И може би не съзнават дори, че са още по-щастливи, че имат подобен лоялен приятел и поддръжник  в обкръжението си.
За мен интересно е самото шоу, битките на характери, а ако ми е нужна романтика или драма в развоя му, ще си пусна филм.
С финалните кадри интересът ми към всяка проекто двойка се изчерпва. Защото екранното време ми е дало всичко от тях.
А виж,Танко ми е интересна личност, разгърна неподозирани потенциал, който бих наблюдавала още.
Но в общи линии за мен-  шоу маст гоу,  отвъд привидната му елементарност, заради която доста интелектуалци с погнуса заявяват тържествено и една минута от тая простотия не съм изгледал. Форматът ни дава шанс да отиграем на безопасно разстояние  ситуации, в които  е въвлечено някое наше отражение, и над които бихме поразмишлявали.

С една дума, по моя си начин преизобилно, искам да ти кажа - Пиши!

# 3 083
Така и така се върнахме на Елена – милата е родена едни 30 год. по-късно. Щеше да направи забележителна кариера в редиците на Комсомола. Клише след клише. Чужди мисли представя като свои.

Той и Санчо Панса на пръв поглед изглежда начетен и умен, щото постоянно цитира народни поговорки...но всъщност това е белег на бедна собствена душевност..та затова се прибягва до цитиране на чуждо слово.
Не че прекарвам паралел между Санчо и Елена, ама се сетих за часовете по литература..поздрави на госпожата ми Simple Smile

# 3 084
Editor,
 ...
интелектуалци с погнуса заявяват тържествено и една минута от тая простотия не съм изгледал. Форматът ни дава шанс да отиграем на безопасно разстояние  ситуации, в които  е въвлечено някое наше отражение, и над които бихме поразмишлявали.
...

Това казва и Ани Владимирова в подкаста на Сашко Кадиев – хората гледат такива формати, защото по този начин влизат безопоасно в среди, които по принцип са много далечни на техните. Гледайки стават част от това, но по един безопасен начин. (Няма опастност тези хора да влезнат в обкръжението им).

# 3 085
С ръка на сърцето признавам, че това са мои мисли. Не гледам над,под и прочие касти. Само един единствен с Габриела при Кукушев, защото той е забавен, интелигентен, а тя ми бе страшно интересна с манията си за величие. Оправда абсолютно клишето - Бавният успех изгражда характер, бързият -его.

Просто, забавлявайки се покрай шоуто и темите тук, си размишлявам за нещата.

# 3 086
С ръка на сърцето признавам, че това са мои мисли. Не гледам над,под и прочие касти. Само един единствен с Габриела при Кукушев, защото той е забавен, интелигентен, а тя ми бе страшно интересна с манията си за величие. Оправда абсолютно клишето - Бавният успех изгражда характер, бързият -его.

Просто, забавлявайки се покрай шоуто и темите тук, си размишлявам за нещата.

Нямах предвид, че си повлияна – просто логиката на поведение на мислещите хора е такава.

# 3 087
  • София
Мисля, че присъствието ни във форума е част от развенчаването на мита, че риалити форматите се гледат от глупаци. Това е социология, разрез на обществото, тенденци на мислене и взаимоотношения. Театърът не може да продължи много дълго (изключение правят тези, които не живеят живота си, а са изпълнители на представата за него). Във всички излъчвани формати социалната игра се превръща в основна.
А иначе някак за първи път сама пожелах да вляза в обкръжението на хора, които наистина не бих срещнала в живота си. Реших, че имам достатъчно житейски опит, за да преживея дори разочарованието и страданието от това.

Editor,
 ...
интелектуалци с погнуса заявяват тържествено и една минута от тая простотия не съм изгледал. Форматът ни дава шанс да отиграем на безопасно разстояние  ситуации, в които  е въвлечено някое наше отражение, и над които бихме поразмишлявали.
...

Това казва и Ани Владимирова в подкаста на Сашко Кадиев – хората гледат такива формати, защото по този начин влизат безопоасно в среди, които по принцип са много далечни на техните. Гледайки стават част от това, но по един безопасен начин. (Няма опастност тези хора да влезнат в обкръжението им).

# 3 088
  • София
Вчера си пуснах разговора на Валерия с мама Светла, да си припомня добрите стари времена... Ами, мама Ксения не може да й стъпи на малкия пръст на мама Светла, сори Joy Явно всички сме забравили за какво става дума, иначе хич нямаше да сме впечатлени тази година. Обаче пък, въпреки ужасния старт, явно двете са намерили начин да се спогодят, та си мисля, че ако Сашко не беше такъв шубелия, можеше да се пробва с някоя от двете претендентки. Поне опит щеше да придобие, да не го водят с толкова каките Satisfied

# 3 089
Не случи на продуценти това предаване в Бг. Ще го загробят позорно, а ние ще сме убили милиони мозъчни клетки…

Общи условия

Активация на акаунт