🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 251
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 060
Ако случайно не е коментирано и някой се интересува - Елена последно беше на вилата им и съобщи, че смята да се връща да живее в Пловдив съвсем скоро, така че ще видим дали няма да наруши семейната идилия на Евгени и Валерия. Grinning (шегааа)
Поправете ме ако греша, но точно на концерта на Генчо и Виктория в Пловдив, Валерия имаше сторита от пътуване и прекарване на някакви вили в планината. Също обясняваше и как са тръгнали от Плевен. Тук периодично и много упорито се натяква, че двойката живее заедно в Пловдив, но на мен тяхното поведение ми е странно, наистина.

# 3 061
  • SF
Абе това е несериозно.
Всъщност, ако разработят рекламна кампания за милиони, може и някой да се поблазни за процент, но остава в сферата на "една участничка го каза в някакъв подкаст, но не помня коя и кой е подкаста."
Съгласна съм, че ако някоя от тях се прочуе и започне да заработва хонорари, ще плаща процент на продуцента, ако Тушев подпише с нея продуцентски договор и тя е в ролята на изпълнител, а той на продуциращ.
Участниците в предаванията на Слави, включително и Мюзик айдъл, който той правеше, а след това Иван и Андрей, Х-фактор, други разни музикални формати, сключват продуцентски договори.
Участничките в Ергенът имат договор за конфиденциалност и между телевизиите - до една година не може да се появява в риалити на конкурентна телевизия.
Ако Маги се появи в Мастершеф и спечели голямата парична награда, няма да дължи нищо на Продукцията, която прави Ергенът. Ама нищо, нищичко! Ако я наемат да менажира заведение, защото е известна и ще привлече платежоспособни клиенти, също няма да дължи нищо на продукцията. Ако продукцията й намери работа като менажер, за да идват големите риби в заведението, тогава продукцията може да има претенции, но към работодателя, а не към Маги. Ако Маги подпише някакъв друг договор с тях, значи е луда.

# 3 062
  • софия
Аз не знам как да го обясня по ясно. За годината след участието им в ергенът, продукцията им  взима процент от дохода, който имат от реклами. Реклами, които са им дадени въз основа на това, че са били в предаването. Не проценти от заплатата не, ако отидат на нова работа.
 И да, може да са смешни пари, което е още по отчайващо, защото за продукцията са капка в морето и чиста гавра с ергенките. Точно, защото са малки суми, а в предаването не са били на заплата.
 Есме, ще те помоля малко да смекчиш тона. Не сме ученички пред "моля, другарката" . Ако искаш диалог, спри да го размахваш това пръстче и да обясняваш, колко нищо не разбираме. Малко уважение между нас си, никога не е излишно. Благодаря!

# 3 063
  • SF
Аз въобще не пиша с тон. И въпреки троснатото благодарене в края, твоето ми звучи като тон и не ми харесва. Не знам за какво говориш, но и аз ти благодаря, ако не се държиш като с "моля редакторката" и не ми правиш забележки за написаното.
Който успее да натрупа доходи от реклами, и това се докаже, че е  благодарение на продукцията, може би дължи проценти, но само си пишем разни предположения и си гадаем. Няма да видим договорите им, а и не е редно.  Но ти колко от 80-те участнички до момента видя да продават от реклами? В крайна сметка, рекламодателите ще ги търсят, само ако са си разработили инстаграмите и тик-тоците, както беше този на Капитанова. Рекламодател няма да се огледа в инстаграм с малко  последователи. Благодаря и аз, за да не ти изглежда като написано с тон.

# 3 064
Ако случайно не е коментирано и някой се интересува - Елена последно беше на вилата им и съобщи, че смята да се връща да живее в Пловдив съвсем скоро, така че ще видим дали няма да наруши семейната идилия на Евгени и Валерия. Grinning (шегааа)
Поправете ме ако греша, но точно на концерта на Генчо и Виктория в Пловдив, Валерия имаше сторита от пътуване и прекарване на някакви вили в планината. Също обясняваше и как са тръгнали от Плевен. Тук периодично и много упорито се натяква, че двойката живее заедно в Пловдив, но на мен тяхното поведение ми е странно, наистина.
Не, не грешите, наистина Валерия е била на планина с най-близката си приятелка, тази, която нарича сестра. Момичето живее и учи в чужбина, върнала се е тук за рождения си ден, били са заедно на вила по времето на концерта на Евгени.
Обаче сега, за своя рожден ден, Валерия е в Гърция с Евгени. И не, не е натякване, наистина си живеят заедно в Пловдив. Според Вас/ теб, и това е по договор ли, доживотен сигурно?

# 3 065
  • София
Валерия беше половин час преди концерта да даде роза на Евгени. Много хора бяхме там. На другата сутрин Евгени отиде при тях в комплекса.
Не, не грешите, наистина Валерия е била на планина с най-близката си приятелка, тази, която нарича сестра. Момичето живее и учи в чужбина, върнала се е тук за рождения си ден, били са заедно на вила по времето на концерта на Евгени.
Обаче сега, за своя рожден ден, Валерия е в Гърция с Евгени. И не, не е натякване, наистина си живеят заедно в Пловдив. Според Вас/ теб, и това е по договор ли, доживотен сигурно?

# 3 066
Аз си пуснах сега обзора на Надкаст с Флора. Тя е една от малкото този сезон, която е дошла подготвена като коментатор, личи си, че всичко е изгледала, изчела, звучи ми като зарибена като нас. Каза, че много би й било интересно, ако след някоя друга година, екипът имат издание, с което разкриват неща, които са се случвали "зад кулисите". Примерно "тази като дойде на кастинга си помислихме еди-какво си, пък то се оказа...", или "мислихме, че тази ще е голяма скандалджийка, а нищо не излезе." Grinning

# 3 067
Някой ден, когато Тушев издаде мемоарите си ще разберем.

# 3 068
Едитор, давай сведения за тях отвреме-навреме, не чакай хейтърите им да ги подхванат. 😃
Между два сезона можем да си пишем за всички моми и ергени, според мен.
На мен често ми излиза Александра с едни дълбокомислени разсъждения и съвети, изказани с менторски тон от последна инстанция ... Беше и си остана гоооляма досада.

# 3 069
Сезираха СЕМ за възрастова дискриминация в "Ергенът" https://fakti.bg/life/883342-seziraha-sem-za-vazrastova-diskriminacia-v-ergenat

# 3 070
  • Варна

Ами, хайде! Като е стояла в кухнята да навива сармиЧКИ, поне да се беше научила да им придава някаква форма, добре, че е била снахата - ксено, иначе да е изхвърчала от задния вход на някоя темпераментна гъркиня. То и грима й така, и рекламата на салона, и рисуването, та до носа с форма на бумеранг. Посредствена ОБИКНОВЕНА работа.
Да разбирам, че в хотела не са ти дали желаната стая. 😁

Не, ама ноктопластиката ми падна 2 часа по-късно, хаха
[/quote]

Това вече се изтърка, Валерия.

# 3 071
Що се занимаваме с минали ергени, Генчо не ми е интересен.
Алек да  ингнорира хейта и да си продължи живота, ни статии му трябват, нито ПР.
Пародията на Валерия е супер грозна и пошла, точно колкото е тя душевно.

# 3 072
Най -интерестното в последния Надкаст беше признанието на Туджаров, че изтичането на финала беше грашка на БТВ.

# 3 073
Най -интерестното в последния Надкаст беше признанието на Туджаров, че изтичането на финала беше грашка на БТВ.

И като научихме финала предварително, даже не се и зачудихме защо Маги и Нани нямаха лично време с Алек без камери във вилата му, а показаха как ги изпраща да си ходят веднага след като изгледаха видеата си.

# 3 074
  • София
Едитор, давай сведения за тях отвреме-навреме, не чакай хейтърите им да ги подхванат. 😃
Между два сезона можем да си пишем за всички моми и ергени, според мен.
На мен често ми излиза Александра с едни дълбокомислени разсъждения и съвети, изказани с менторски тон от последна инстанция ... Беше и си остана гоооляма досада.

Добро утро и спорна седмица на всички.

Включих се във форума след края на сезон 2, защото исках да защитя правото на едни млади хора да се влюбят и да бъдат заедно. Новият сезон ме огорчи, но защитих и правото на Алек на избор (не начина, по който се случи). Какъвто и да е финалът, негово величество зрителят знae повече, по-добре и е недоволен, че животът отказва да сбъдне неговите виждания.
Пиша това, за да ти обясня, че не между два, а между 202 сезона да сме, нещата не се променят. Затова не пиша за Валерия и Евгени, защото всяко хубаво нещо в живота им бива сграбчвано с мръсни мазни пръсти, смачквано и раздърдахерцвано (благодаря за думичката Проксима, защото в нея можеш да имаш предвид хиляди неща). Щастието обича тишината е клише, защото е вярно.

Извини ме, но ще ползвам твоето пространство и за друг отговор.
Misi_36, за пореден, но последен (обещавам) път ти отговарям. Обичам Евгени и Валерия още преди да ги познавам, защото са на възрастта на моите деца. Контактувам с тях от около 6 месеца и се радвам, че без да съм изяла паничка сол с тях, ме уважават и може би харесват точно защото мога да им бъда родител. Не ти отговорих аз, а AlexaSun неслучайно. Писаното слово наистина остава и ако някой има желание, може да види нашите спорове и кой е бил прав вече от гледна точка на времето. Не ми е нужен софтуер, защото си циклично предвидима. Отговарям само когато се пишат неистини или невинни, добре подбрани внушения, почерпани от жълто-кафявите офицеози, от типа "Поправете ме, ако греша..."  И три дни в Гърция бяха, въпреки концерта и необходимостта да репетира Евгени я зарадва.
Е, поправихме те. Но ще е за малко, до следващата щастлива възможност вече да не са заедно.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 09:34 от Editor.

Общи условия

Активация на акаунт