🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 222
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 045
  • SF
Да, чували сме за интернет влиянието, но тук говорим за конкретни бенефити.
Ютубърите вървят след предаването, а не то се съобразява с тях.
Те коментират това, което са гледали и усетили, но не се бъркат в продукцията.
В Преди обед са поканили коментатори от различни сфери - участнички, влогър, оперна певица, фен, приятел. Туджаров е заради това, че води подкаст, в който коментира предаването, а не защото влияе на обществени мнения. За Туджаров се знае в тази тема и в още 2 специализирани теми от телевизионния подфорум. Излез от него и кажи името Туджаров, да видиш на какъв обществен интерес ще се натъкнеш. Той не е институция и в общи линии всяка една от нас догодина може да е Туджаров. Трябва ни време и мерак, за да се наредим до него с подкаст. Какво носи Туджаров на обществото и продукцията? Някакви ползи за някой или само удовлетворение от ютубърската дейност, която си е избрал да развива.
За обществено мнение ще си говорим на 9 юни, когато са изборите, но ще видиш некви никви 30 процента от обществото с некво никво мнение за политиците. За Ергенът процентът е десетки пъти по-нисък. Нещо като 0,3, сравнено с Изборите за Парламент. Е, кой ще си играе да промени 0,3 процента от общественото мнение и за какво му е да го променя? Това е по-малък процент от статистическата грешка дори.
Нещо много насериозно се взимаме. Това че ние сме зрители на Ергена и продължаваме да го коментираме седмици след края му, не означава, че е проблем, значим за обществото. Засегнати са Маги, Меги и Надежда. Другите само пара вдигат с "доколкото съм чел и чул".

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 07:45 от Esmee

# 3 046
Зависи точно колко безпристрастно ще ги коментираш. Отделно няма равен старт за участниците. Едно е някой да познаваш и дори на подсъзнанието ниво ще си по-благосклонен отколкото към човек, когото не познаваш. И тук говорим за хора, с които сте били в добри отношения.

Да, бяха супер благосклонни към Магдалена, като излъчиха всички гадости, които се говореха за нея. Еми супер, няма лошо. Излезе със спекулативен образ на жена, която прави м*н*ти на 60-годишни господа, за да има работа.
Това няма, как да го знаем, защото нямаме достъп до целия материал с нея. Може това да е най-доброто/приемвливо. Не би ме учудило.
Репликата на Надежда бе пусната, защото тя не каза някаква тайна, т.е. общественото мнение бе вече подготвено и целта бе не злепоставяне на Магдалена, а на Надежда. Както и се случи.

# 3 047
EЛена беше представена в по-добра светлина , защото показа повече от себе си , Йоана и Надя само злословиха .

# 3 048
Не мисля, че сме толкова улави да приемаме финала лично.
Но, да  уточня мама Ксения покрива 90% от личността на свекърва ми.

# 3 049
  • SF
EЛена беше представена в по-добра светлина , защото показа повече от себе си , Йоана и Надя само злословиха .
Това са субективни преценки. Аз не мога да преценя добротата на светлината, в която са представени участнички от различни сезони. Едната е попаднала в ролята на аха да бъде избрана, а другите са в ролята да разобличат тази, която аха да бъде избрана. Но това си е решение на сценаристите. Ако Евгени имаше думата, можеше и да не видим Елена да седи по диваните до самия край на предаването. Евгени си е избрал Валерия и му е било все едно в какъв ред ще гонят останалите претендентки за сърцето му. Оставиха интересните девойчета, които създаваха сценарий и Поли.

# 3 050
Ако случайно не е коментирано и някой се интересува - Елена последно беше на вилата им и съобщи, че смята да се връща да живее в Пловдив съвсем скоро, така че ще видим дали няма да наруши семейната идилия на Евгени и Валерия. Grinning (шегааа)

# 3 051
Ако случайно не е коментирано и някой се интересува - Елена последно беше на вилата им и съобщи, че смята да се връща да живее в Пловдив съвсем скоро, така че ще видим дали няма да наруши семейната идилия на Евгени и Валерия. Grinning (шегааа)
Е, така тръгват слуховете 😂 Вал нали е снимана "сама" на рождения си ден.

# 3 052
Айдееее, да се готви Евгени! Свърши спокойствието!

# 3 053
И понеже Евгени и Валерия също са чули за това, са забегнали в Гърция, за да избегнат или поне отложат срещата с Елена.Simple Smile

# 3 054
  • SF
Измислихме сюжета.

# 3 055
После Нани била груба, злобна и не знам какво си. 😁
И лъже... детето й било при мъжа й, лятна ваканция, ядяло сладоледи, ходело на плаж - през ноември?! Яд ме е много, защото в началото ми беше симпатична, а тя патологичен лъжец. Явно в отговор на детската й травма, всеки реагира по различен начин.
Какъв ноември, те са хванали максимум 4-5 дни от ноември. Снимките започват септември, когато е напълно възможно да е ходило на плаж детето. Септември при таткото, октомври при родителите ѝ - трябва в подкаст час и половина да обяснява логистиката около детето си, за да не е патологична лъжкиня ли?

Относно това дали в договорите им има клауза, да отчитат процент от доходите си след предаването - май тръгна от мен, но го казах по-скоро като пример от американско шоу, не мисля, че е реална практика в България, защото щяха да са се оплакали. И не трябва да бъде не само от морална гледна точка (те не получават същата популярност, каквато има някой, когото излъчват в Нетфликс и го гледат в цял свят), ами и от гледна точка на това, че за телевизията е от полза да влизат вече познати в интернет лица, а те не биха се съгласили, ако после ще трябва почти буквално да си платят за това, че са ги давали по телевизията.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 19:40 от Clouded

# 3 056
  • софия
После Нани била груба, злобна и не знам какво си. 😁
И лъже... детето й било при мъжа й, лятна ваканция, ядяло сладоледи, ходело на плаж - през ноември?! Яд ме е много, защото в началото ми беше симпатична, а тя патологичен лъжец. Явно в отговор на детската й травма, всеки реагира по различен начин.
Какъв ноември, те са хванали максимум 4-5 дни от ноември. Снимките започват септември, когато е напълно възможно да е ходило на плаж детето. Септември при таткото, октомври при родителите ѝ - трябва в подкаст час и половина да обяснява логистиката около детето си, за да не е патологична лъжкиня ли?

Относно това дали в договорите им има клауза, да отчитат процент от доходите си след предаването - май тръгна от мен, но го казах само като пример от американско шоу, не мисля, че е реална практика в България. И не трябва да бъде не само от морална гледна точка, ами и от гледна точка на това, че за телевизията е от полза да влизат вече познати в интернет лица, а те не биха се съгласили, ако после ще трябва почти буквално да си платят за това, че са ги давали по телевизията.
Не, не си виновна ти. В някой от всички подкасти го чух. Не помня от коя ергенка, миналата година. Каза и точните проценти, но не задържам много подобна информация.

# 3 057
Да, и аз съм го чувала по подкасти. Аз тогава бях много изненадана.

# 3 058
  • SF
И какви платени участия е имала тази участничка?

# 3 059
То се има предвид и от рекламните кампании в инстаграм примерно, от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт