🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 219
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 030
Зависи точно колко безпристрастно ще ги коментираш. Отделно няма равен старт за участниците. Едно е някой да познаваш и дори на подсъзнанието ниво ще си по-благосклонен отколкото към човек, когото не познаваш. И тук говорим за хора, с които сте били в добри отношения.

# 3 031
Зависи точно колко безпристрастно ще ги коментираш. Отделно няма равен старт за участниците. Едно е някой да познаваш и дори на подсъзнанието ниво ще си по-благосклонен отколкото към човек, когото не познаваш. И тук говорим за хора, с които сте били в добри отношения.

Да, бяха супер благосклонни към Магдалена, като излъчиха всички гадости, които се говореха за нея. Еми супер, няма лошо. Излезе със спекулативен образ на жена, която прави м*н*ти на 60-годишни господа, за да има работа.

# 3 032
Скрит текст:
А аз абсолютно не вярвам в рекетьорската клауза. Нито са им агенти, нито те им търсят ангажиментите. Другите, какво плащат, десятък от заплатата?
Клауза за конфиденциалност, ок, авторски права, ок, но до там.

Аз също не вярвам.

Някой казвал ли го е публично, че е така? Изтекъл договор, случайно, в мрежите имало ли е?

Звучи ми абсурдно да е така. Аз имам кого да попитам, принципно, но ще ми бъде много неудобно да задавам подобни въпроси. От този човек не съм чувала нищо подобно, а на тази тема се е говорило.

Единственото, което съм чула е това, което Елена каза в някакъв онлайн с Камелия, че й се наложило да звъни до продуцентите, защото /перифразирам/ "не знам, дали знаете, но договорът ни продължава  и една година, след излъчването". После я видях да коментира в БТВ.
Освен това, Маги каза в надкаста, че си е наела агенти. Е щом имаш агенти, значи те се занимават с ангажиментите и процента отива при тях.

# 3 033
Нали Магдалена обясни, че няма никой на 60? Grinning

# 3 034
  • SF
Как да няма равен старт? Какво дава предимство на едните и отнема на други от шанса Алек да ги хареса?
Нали всички ядат от един кетъринг и спят в спални с бани в имение в Родос?
Може ли да изброите (вероятно не) предимствата на тези с неравния старт, както и някои от имената, защото аз въобще не мога да се ориентирам кои са девойките, лишени от шанс по предварителни уговорки и как точно ги ощетиха на старта?

# 3 035
Туджаров е политкоректен, защото с тези хора ще се среща и в бъдеще. Както се казва София е малка и всеки познава всеки. Фактът, че с Неделчо правят някакъв техен си формат подсказва, че ще бъдат много мили с потенциалните участници в този формат.

# 3 036
  • SF
Не е достатъчно да си някой ютубър с ютубър публика, за да повлияеш на общественото мнение.
Няма сформирано обществено мнение по тези въпроси.
Огромната част от зрителите на Ергенът не са и чули, че има нещо като ютубър, който може да промени мнението им за предаването, момите и ергена. А ако чуят, че има такава възможност, няма и да го помиришат, защото мнението им си е меродавно, собствено и прекалено ценно, за да му го предадат без бой.

# 3 037

Ами, хайде! Като е стояла в кухнята да навива сармиЧКИ, поне да се беше научила да им придава някаква форма, добре, че е била снахата - ксено, иначе да е изхвърчала от задния вход на някоя темпераментна гъркиня. То и грима й така, и рекламата на салона, и рисуването, та до носа с форма на бумеранг. Посредствена ОБИКНОВЕНА работа.
[/quote]
Да разбирам, че в хотела не са ти дали желаната стая. 😁

Не, ама ноктопластиката ми падна 2 часа по-късно, хаха

# 3 038

Нека се подиграваме на обикновените РАБОТЕЩИ хора. 😁
Ами, хайде! Като е стояла в кухнята да навива сармиЧКИ, поне да се беше научила да им придава някаква форма, добре, че е била снахата - ксено, иначе да е изхвърчала от задния вход на някоя темпераментна гъркиня. То и грима й така, и рекламата на салона, и рисуването, та до носа с форма на бумеранг. Посредствена ОБИКНОВЕНА работа.
Да разбирам, че в хотела не са ти дали желаната стая. 😁
[/quote]

Споко, единствените потърпевши са бившия и детето.

# 3 039
После Нани била груба, злобна и не знам какво си. 😁

# 3 040
Не знам, дали следите влоговете на Туджаров в канала му. Та в Шри Ланка, в джунглата, на някакъв мост - засечка с кой мислите, Поли, Поли-ергенката.
Поредното доказателство, че светът е малък, защото, представяте ли си, каква е вероятността, да срещнеш българин на такова място, по едно и също време с теб. Този българин да ти е познат. Пък и този познат да е ергенка.
И той някакъв такъв - и тукА ме преследват ергенките SmileySmileySmiley

# 3 041
  • SF
Иска му се да го преследват на моста в джунглата.

# 3 042
После Нани била груба, злобна и не знам какво си. 😁
И лъже... детето й било при мъжа й, лятна ваканция, ядяло сладоледи, ходело на плаж - през ноември?! Яд ме е много, защото в началото ми беше симпатична, а тя патологичен лъжец. Явно в отговор на детската й травма, всеки реагира по различен начин.

# 3 043
  • София
Последното, което знаем за Елена, че се е разделила с този от Брюксел. На срещата с Алек в сутрешния блок изплака, че зарязването ѝ е болна тема заради последната ѝ връзка. Не съм чула за нов.

Ясно, благодаря! Пропуснала съм го това, но сега си обяснявам реакциите на Пам и другите жени в студиото.

Иначе работата с продукцията е като с казината - банката винаги печели, по един или друг начин.

# 3 044
Не е достатъчно да си някой ютубър с ютубър публика, за да повлияеш на общественото мнение.
Няма сформирано обществено мнение по тези въпроси.
Огромната част от зрителите на Ергенът не са и чули, че има нещо като ютубър, който може да промени мнението им за предаването, момите и ергена. А ако чуят, че има такава възможност, няма и да го помиришат, защото мнението им си е меродавно, собствено и прекалено ценно, за да му го предадат без бой.

Ютюб и другите социални мрежи са много важни за продукцията и ютъбърите със сигурност влияят на общественото мнение, а това се използва от продуцентите. Слагам по-долу цитат  от статия, че Ергенът и Сървайвър са изградени около концепцията да бъдат гледани и коментирани, включително на живо, в мрежите. Ние като общност в бг мама сме доказателство за това. Не случайно Надкаст има явни връзки с бтв и продукцията - Туджаров е коментатор в Преди обед и всички участнички минават през подкаста. Неведнъж сме засичали, че нашият форум не само се следи от продукцията, но и се опитват да му влияят.  

"Viewed from a marketing perspective, ‘While all shows continue to erode due to increased fragmentation,“The Bachelor,” like “Survivor,” has been able to remain viable in a cluttered landscape thanks to the fact that these shows are built for real-time conversation and social media, which certainly help nourish the brand’" Ако на някой му се чете, може да намери пълния текст  на статията в google scholar "The making of the Bachelor Nation: reality TV and layered identification".

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 16:38 от Lemon Verbena

Общи условия

Активация на акаунт