🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 219
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 015
  • SF
Употребява ги на макс Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И ти доколкото си чела, това си прочела.
И те го употребяват. Стават известни, изнасят представления, печелят пари.
А на него само някакви проценти му плащат.
Ама не се сигурни. Само си пишем, доколкото можем да пишем.

# 3 016
Естествено, че продукцията ги употребява. Готова е на всичко за рейтинга...потребява ги и още как..нарочно ги противопоставя, зрепоставя и т.н.само и само да има гледаемост. Дреме й за чувствата им...

# 3 017
Толкова мога да чета.
 Известни от ден до пладне. Дори не помним 80% от участничките от предните сезони.

# 3 018
  • софия
Права е KatyaS, в договора имат клауза първата година след излъчването със сигурност, за повече не знам. Но един не малък процент от монетизирането на известността си покрай Ергенът отива за продукцията. От реклами, от инфлуенсване. Въобще не става въпрос за участия в подкасти и тв. Но там, където има как да монетизират, Тушев си взима част от пая. Всяка фраза, която е изречена в предаването и стане култова, също не принадлежи на собственика и, а на продукцията.

# 3 019
В тези среди верно всички се познават. Катето се снимала във видео на РДМК. Отделно през човек се познават с Туджаров и сега са една много голяма обща група. Явно и с Валерия, и с Маги. Да не се чудим на по-позитивните му коментари към Маги.

# 3 020
  • SF
Зависи какъв смисъл влагаме в тази дума. Те са кандидатствали за предаването.
Всеки реалити участник може да се разглежда като "употребен".
Употребяван е дума с грозно, двояко и много широко значение. Ако има данни, някой от участниците в тези формати, може да употреби продукцията.
Всъщност какво толкова им прави продукцията, за да се чувстват "употребени" - кара ги след всеки дъжд да им мият френските прозорци или сега взима процент на Надежда от козметичните продукти, които предлага?
Само непотребните не ги употребяват.

# 3 021
Права е KatyaS, в договора имат клауза първата година след излъчването със сигурност, за повече не знам. Но един не малък процент от монетизирането на известността си покрай Ергенът отива за продукцията. От реклами, от инфлуенсване. Въобще не става въпрос за участия в подкасти и тв. Но там, където има как да монетизират, Тушев си взима част от пая. Всяка фраза, която е изречена в предаването и стане култова, също не принадлежи на собственика и, а на продукцията.

Ехаа, какво излиза, че те им казват – Ще ви скачаме по главите, ще ви бъркаме с кална клечка в раните, а когато Ергена ви изрита като мръсни котета, нямате право да хленчите. Не само това –  когато монетизирате унижението си, ни дължите процент. Е ТАКА СЕ ПРАВИ и така се трупат десетки милиони.

# 3 022
Елена не е ли обвързана вече?

Май вече не е.

# 3 023
А аз абсолютно не вярвам в рекетьорската клауза. Нито са им агенти, нито те им търсят ангажиментите. Останалите, какво плащат, десятък от заплатата?
Клауза за конфиденциалност, ок, авторски права, ок, но до там.

# 3 024
А аз абсолютно не вярвам в рекетьорската клауза. Нито са им агенти, нито те им търсят ангажиментите. Другите, какво плащат, десятък от заплатата?
Клауза за конфиденциалност, ок, авторски права, ок, но до там.

Аз също не вярвам.

Някой казвал ли го е публично, че е така? Изтекъл договор, случайно, в мрежите имало ли е?

Звучи ми абсурдно да е така. Аз имам кого да попитам, принципно, но ще ми бъде много неудобно да задавам подобни въпроси. От този човек не съм чувала нищо подобно, а на тази тема се е говорило.

# 3 025
Не ми звучи абсурдно на мен. Даже напротив.
Па как е реално ми е все тая...

# 3 026
  • SF
А дори и да има изтекъл договор, дори и да се спазва или не, какво от това.
Аз сега мога да сключа договор с тебе, че ще ти давам 90% от ... участията си като актриса. Даже първата година 100% ще ти давам.
За какви ли стотици хиляди в евро хонорари ще се изявяват тези девойки, за да може продукцията да взима процент. Опрял е някой до процент от техните хонорари. Поне да бяха целите им хонорари, а те само процент. Това да не е Лейди Гага, да се точим на хонорарите й.

Въобще не става въпрос за участия в подкасти и тв. Но там, където има как да монетизират, Тушев си взима част от пая. Всяка фраза, която е изречена в предаването и стане култова, също не принадлежи на собственика и, а на продукцията.

Тук малко не е доразбрано това. Какви са тези реплики, които принадлежат на някого?
Може ли някакъв пример да дадеш, защото така написано, нищо не означава.
"Много мило" не принадлежи на Виктор, а на продукцията ли?
И?

# 3 027
Смеят ли да споделят?
Преди години, когато снимаха „Стъклен дом“ по БТВ, се чу, че актьорите нямали право да участват в продукции на конкурентни телевизии в рамките на 1 год. В общи линии това беше политика на телевизиите. След толкова много години на реалити формати договорите са станали непробиваеми.

# 3 028
Аз залагам на Валерия. Той си я харесваше още по време на излъчването. 😏

# 3 029
Хора, на една планета живеем, в една държава също. Има ли значение кой с кого се познава? Ами не винаги.
Аз също познавам много хора, но това не ме прави приятел с тях, не са ми близки, за някой дори мнение нямам, но ако ги видя, ще ги поздравя, ще си кажем две приказки. И какво от това? Наистина не разбирам. Това, че се ''познаваш'' с някого, не означава, че ще бъдеш опазен от собствените ти гафове в някое предаване.

Всеки влиза с риска да му пострада името, имиджа му и т.н. На своя собствена отговорност. Никой не е длъжен да варди и пази никого. А, Туджаров и Неделчо бяха мили с всички. А, самият Туджаров каза, че не мисли нищо лошо за никоя участничка. Това означава ли, че познава всички предварително и им пази името?

Общи условия

Активация на акаунт