🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 260
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 000
Е, разбира се, как да представиш злите сестри на Пепеляшка като нормални хора. В корпоративните среди има такива амбициозни и много глупави ку.ки, които залагат на евтини американски внушения. Обикновено са доста напред в позициите.
За Нанежда и гримирането - то по-добре, че се е ориентирала към което я влече - безвкусен грим, клюки, интриги и сервиране на кафета, без да ги изплиска, което си е предизвикателство за нея явно.

# 3 001
Честно казано дотук не разбрах каква е далаверата на Надя да участва в този формат. Нали е IT – защо ѝ е да се вкарва в това приключение?

# 3 002
  • София
Никак не му хванах вяра аз на Сашко, че той ехее, откога бил решил, че няма да избере нито една. Баш се чудеше между двете, с уклон към Надежда; ентусиазирано ги представи на мама, но тя рязко му пресече мераците. Крайният резултат за мен си е точно следствие от нейния натиск и неговата мишкарска същност.

# 3 003
Аз още си твърдя, че се познава с хора от екипа му. Елена беше представена в доста по-добра светлина от Надя и Йоана.

Моля те, недей. Grinning Елена няма нищо общо с тези двете. Нали не ги отъждествяваш като прототипове? Надя и Йоана са най-обикновена китайска капка от която после имаш главоболие. Виктория също. Цял сезон слушахме едно и също, като някакви дебили. Аз гледах предаването главно на запис и в по-голямата част от времето ги превъртах, защото имах чувството, че затъпявам страшно, само като ги слушам. Не ги е представила продукцията в лоша светлина, ами те самите.

# 3 004
Елена поне имаше амбицията да чете и да цитира чужди мисли. Тези двете бяха много семпли по отношение на разкрепостено поведение.

# 3 005
Честно казано дотук не разбрах каква е далаверата на Надя да участва в този формат. Нали е IT – защо ѝ е да се вкарва в това приключение?
Аз мисля,че в кастингите винаги има и такива хора, "полезни идиоти", хора, които са влязли без някаква кой знае каква задна мисъл.
Но болшинството са за популярност.
Дори Валерия (татуираната) го е казвала това на "злите сестри", преди да се изпокарат.
Габриела със сигурност също е била за последователи, защото е влязла обвързана и на всеослушание е споделяла,че не мисли да стои много.
Сигурно по-малко от 1% наистина са влезли "за любовта".
Дори обичаната от публиката Милена според мен е влязла с цел да си пребори някакви травми,не конкретно за Алек.

Маги и Надежда категорично не мисля,че са влезли за любовта, по-скоро да станат разпознаваеми, а с популярността все ще се намери и партньор. Simple Smile
Като цяло концепцията на шоуто ми е малко глупава, ти се записваш за предаване и дори не знаеш кой ще е Ергенът? Тъпичко

# 3 006
  • SF
Аз още си твърдя, че се познава с хора от екипа му. Елена беше представена в доста по-добра светлина от Надя и Йоана.

А защо сравняваме Елена с Надя и Йоана?
Защо не я сравняваме със Силви и в такъв случай Елена е по-добре представената.
Но коя ми харесва повече как са я представили, си е моето мнение. Някои ще си харесват Силви.

Представени са така, както са се представили. Ако Маги беше показала знания в игрите за знания, щеше да е представена като професорка.
Иначе тази година, плюс миналата година - от 50 участнички, все някоя ще е представена по-добре от останалите 30, но по-зле от други 20. Не мога да направя такива сравнения - Елена представена по-добре от Йоана, но по-зле от Киара (например). Както си се е представила, така ни е представена и така сме я харесали или не.
А какво като познаваш хора от продукцията? Освен, ако не си изключително близък с някой важен човек, който държи ваучера с парите, не знам какво може да ти донесе това като полза? Щом познава някой от продукцията - гримьор, фризьор, шофьор, редактор, главен редактор, баш стилист, шефа на кетъринг компанията...., значи Евгени ще му направи услугата и ще се влюби в тази, която "познава някой от продукцията"? Кой постъпва така???

Плюс това никой не може да докаже, че Елена е познавала някой от продукцията. Само се дрънка.
Аз пък знам, че Валерия е познавала не един, а трима от продукцията. Имат кучета и са се свързали с нея за дребни кучешки услуги.

# 3 007
Надя, доколкото разбрахме, е карала курсовете на Капитонова. Значи лампи за инфлеунсърска кариера, а не за IT.

# 3 008
  • София
Елена не е ли обвързана вече?

# 3 009
Е, разбира се, как да представиш злите сестри на Пепеляшка като нормални хора. В корпоративните среди има такива амбициозни и много глупави ку.ки, които залагат на евтини американски внушения. Обикновено са доста напред в позициите.
За Нанежда и гримирането - то по-добре, че се е ориентирала към което я влече - безвкусен грим, клюки, интриги и сервиране на кафета, без да ги изплиска, което си е предизвикателство за нея явно.
А, здравей, радвам се, че поне не ме спасиш на лични съобщения.😁

# 3 010
Последното, което знаем за Елена, че се е разделила с този от Брюксел. На срещата с Алек в сутрешния блок изплака, че зарязването ѝ е болна тема заради последната ѝ връзка. Не съм чула за нов.

# 3 011
Елена не е ли обвързана вече?
Беше. Разделиха се с последния.

# 3 012
  • SF
Самият слаб каст на участничките за разлика от предния сезон, така че да изпъкне някоя избрана, която между другото има твърде много познанства в средите на известните вече е достатъчно, за да буди съмнение. Написала съм моята теория. Приемам всяко различно мнение, но някои неща ми се набиват в очите.
А ползата на продукцията е да бутне към по-голяма известност някой свой човек, нищо друго. Видима избраница на продукцията беше и Капитонова.
Дописвам се. Доколкото четох, продукцията взима % от участията на момите в 1-годишен срок след излъчване на формата. По-голяма известност и повече последователи в социалните мрежи, носят и по-големи дивиденти за продукцията. Тъй че, не мисля, че няма ползи.

По какви критерии определяте каста като слаб или силен? - повече скандали, повече приятелства, по-голямо разнообразие като професии, възраст, раса...?
Избирани са измежду всички кандидатствали. Но ние не знаем какво представляват тези, които не са избрани за участие.
Доколкото чете..., къде го чете това? Май никъде.
Процент от какви участия им взима? - те нито са балерини, нито певици... Къде ходят на участие и кой им плаща за тези участия, за да дават парса на продукцията?
С "доколкото четох" започват всички слухове. Доколкото аз пък четох, момичетата не участват в нито едно представление срещу хонорар и доколкото четох, продукцията остава без проценти. Може би е трябвало повечко да почета, не само дотолкова.

# 3 013
Какви проценти? Ако бях на мястото на Тушев, щях да се правя, че нямам нищо общо с участничките. Доколкото разбирам, от мнения в подкастите, той точно това прави – употрбява ги на max и после ги пуска сами да си перат имиджа. 

# 3 014
Самият слаб каст на участничките за разлика от предния сезон, така че да изпъкне някоя избрана, която между другото има твърде много познанства в средите на известните вече е достатъчно, за да буди съмнение. Написала съм моята теория. Приемам всяко различно мнение, но някои неща ми се набиват в очите.
А ползата на продукцията е да бутне към по-голяма известност някой свой човек, нищо друго. Видима избраница на продукцията беше и Капитонова.
Дописвам се. Доколкото четох, продукцията взима % от участията на момите в 1-годишен срок след излъчване на формата. По-голяма известност и повече последователи в социалните мрежи, носят и по-големи дивиденти за продукцията. Тъй че, не мисля, че няма ползи.

По какви критерии определяте каста като слаб или силен? - повече скандали, повече приятелства, по-голямо разнообразие като професии, възраст, раса...?
Избирани са измежду всички кандидатствали. Но ние не знаем какво представляват тези, които не са избрани за участие.
Доколкото чете..., къде го чете това? Май никъде.
Процент от какви участия им взима? - те нито са балерини, нито певици... Къде ходят на участие и кой им плаща за тези участия, за да дават парса на продукцията?
С "доколкото четох" започват всички слухове. Доколкото аз пък четох, момичетата не участват в нито едно представление срещу хонорар и доколкото четох, продукцията остава без проценти. Може би е трябвало повечко да почета, не само дотолкова.
Имате право да защитавате продукцията колкото искате, но не и да нападате неоснователно. Процент от реклами, включително и в социалните мрежи. И това не е предположение.

Общи условия

Активация на акаунт