🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 185
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 105
Като твърдите, че някой е бил много агресивен в някакво си незнайно интервю, поне прикачвайте линк, за да може всеки да си състави мнение. Както всеки е правил досега, за да можем да видим всички, а не да стои някакво мнение във въздуха.
Мерси.

# 3 106
Стана ми гадно като прочетох как Алек ходел на психотерапевт за да преодолее последствията от шоуто. Както за него така и за близките му. Сигурно и вкъщи го тормозят. И също не смятам, че пък кой знае какво е направил. Излъгал ги бил, унижил ги бил...айде моля. Влязли са в ШОУ! За целувките те сами му се мятаха повечето и го съблазняваха. И за това видео на края го изядоха. Той не им е никакъв. Залъгвал ги е щото шоуто го изисква. Но аз много добре помня един разговор с Надежда малко преди финала в който даваше подсказва, че няма да са заедно както и че тя го знае. Беше нещо от сорта, че не трябва да се подценява и трябва да има високи изисквания към мъжете в живота си..не мога точно да го възпроизведа, но помня, че си казах "дава и да разбере, че след шоуто ще продължи да търси".   Много съм против този масов хейт заради някакво си тъпо шоу.

# 3 107
Стана ми гадно като прочетох как Алек ходел на психотерапевт за да преодолее последствията от шоуто. Както за него така и за близките му. Сигурно и вкъщи го тормозят. И също не смятам, че пък кой знае какво е направил. Излъгал ги бил, унижил ги бил...айде моля. Влязли са в ШОУ! За целувките те сами му се мятаха повечето и го съблазняваха. И за това видео на края го изядоха. Той не им е никакъв. Залъгвал ги е щото шоуто го изисква. Но аз много добре помня един разговор с Надежда малко преди финала в който даваше подсказва, че няма да са заедно както и че тя го знае. Беше нещо от сорта, че не трябва да се подценява и трябва да има високи изисквания към мъжете в живота си..не мога точно да го възпроизведа, но помня, че си казах "дава и да разбере, че след шоуто ще продължи да търси".   Много съм против този масов хейт заради някакво си тъпо шоу.

Сериозно ли черпите информация, и я приемате за 100% истина, от подобни сайтове?

Това, че ходил на психотерапевт го има само в заглавието и естествено, както повечето фалшиви новини, в същината на статията има преразказ на ергенът и на това, което е говорил по интервютата.

Спрете да компрометирате темата с фалшива информация.

https://www.flagman.bg/article/321800

# 3 108
Стана ми гадно като прочетох как Алек ходел на психотерапевт за да преодолее последствията от шоуто. Както за него така и за близките му. Сигурно и вкъщи го тормозят. И също не смятам, че пък кой знае какво е направил. Излъгал ги бил, унижил ги бил...айде моля. Влязли са в ШОУ! За целувките те сами му се мятаха повечето и го съблазняваха. И за това видео на края го изядоха. Той не им е никакъв. Залъгвал ги е щото шоуто го изисква. Но аз много добре помня един разговор с Надежда малко преди финала в който даваше подсказва, че няма да са заедно както и че тя го знае. Беше нещо от сорта, че не трябва да се подценява и трябва да има високи изисквания към мъжете в живота си..не мога точно да го възпроизведа, но помня, че си казах "дава и да разбере, че след шоуто ще продължи да търси".   Много съм против този масов хейт заради някакво си тъпо шоу.
Ако е вярно, че ходи на психотерапевт, ще му е от голяма полза. Надявам се да е кадърен и освен болното му его, да излекува и другите му проблемни черти.
Хейтът даже не е толкова заради шоуто, колкото за наглеенето му след него. Може пък да си вземе поука, че с думите си може да наранява, но могат да се превърнат и в бумеранг и да се самонарани.

# 3 109
Не разбрах защо Алек не целуна Силви поне веднъж. Нацелува почти всичките, а нея я прорусна, а тя имаше голямо желание. Каза, че е дошла да се целува, а те я карат да играе игри. Sweat Smile

# 3 110
И какво значение има дали ходи, или не ходи на психотерапевт? Кибертормозът е огромен проблем и е хубаво хората да осъзнават последиците. Защо Валерия не направи клип, в който отправя критика към мъжете, упражняващи физическо насилие върху жени? Защо Маги не говори по интервюта за мъжете прелюбодейци, които съсипват семействата си, какви травми създава това поведение? Не, най-големият им проблем е ергенът, който не си избра жена. Защото знаят, че Сашо нищо няма да им отговори. Ама ако заговорят за бившите им приятели със съмнителна репутация, те едва ли ще са толкова толерантни. И после ми обяснявайте колко били истински и никой не обидили.

Освен това прочетох няколко коментара под последния Надкаст, свързани с американското издание на предаването, в което ергенът не е избрал никоя от участничките, но им го е съобщил лично. Според коментара, този ерген също е най-мразеният в историята на продукцията. Не знам дали е имало друга причина, но ако само неизбирането отново е основание...Иначе са му дали възможност да участва отново в последващ сезон.

# 3 111
Мисля, че новият най-мразен американски ерген е хомосексуалният бивш футболист, който е знаел, че е гей, но също си е разигравал момичетата. Даже накрая на сезона му отрязал двете финалистки и върнал мацката на трето място. Тогава наистина целият сезон е бил лъжа. 😁

# 3 112
Излиза, че е по-добре да си лъжец и да избереш някоя която грам не ти харесва както Виктор направи с Капитонова, отколкото да си честен и да не избереш никоя.
Кибертормозът спрямо Алек премина всякакви граници и беше подклаждан от продукцията.

# 3 113
Ама още ли го дъвчем това? Не е проблем, че не е избрал никоя, а че нямаше смелостта да се яви и записа неумела и смешна реч.

+ студеното и арогантно поведение в интервютата, два месеца им сваляше звезди, сега нито една не го била докоснала достатъчно, аз на Надежда казах, че я обичам, ама това беше просто цитат...

Аз ви гарантирам, че ако беше сдържан вътре и накрая възпитано им беше казал, че за съжаление не се вижда в бъдеще с жена от този формат, хората шапка щяха да му свалят - защото и ние нямахме любимки.

# 3 114
Незнам какво против имате Ксения, майката на Сашко. Нейното изказване си беше право в десятката. Много добре обясни жената за фертилността и прочие. Не се хареса изказването й на младите, но това е защото незнаят, че природата така работи. Когато си млад е трудно да приемеш, че остаряваш безвъзвратно. Всякакви външни подобрения, си остават само външни. Ако трябва да избирам между Сашко и майка му, бих избрала майка му. Сашко не става за нищо. Майка му поне е умна, интелигентна и може да води някакъв разговор.
Знаеш, че "не знам" се пише разделно?

# 3 115
"Младите" (с Алек сме набори, млада ли съм? Grinning ) знаем как работи природата. Знаем и как работи доброто възпитание и умението да преценяваш кога какво да кажеш.

Надежда и Магдалена уважиха само Надкаст, в Чакал не се появиха за разлика от другите.
Най-големи мижитурки в моите очи се оказаха Надя и Памела - една се появи с приятелка при Туджаров, явно от страх да не я ухапе, ако е сама, другата се покри изцяло.

# 3 116
Незнам какво против имате Ксения, майката на Сашко. Нейното изказване си беше право в десятката. Много добре обясни жената за фертилността и прочие. Не се хареса изказването й на младите, но това е защото незнаят, че природата така работи. Когато си млад е трудно да приемеш, че остаряваш безвъзвратно. Всякакви външни подобрения, си остават само външни. Ако трябва да избирам между Сашко и майка му, бих избрала майка му. Сашко не става за нищо. Майка му поне е умна, интелигентна и може да води някакъв разговор.
Знаеш, че "не знам" се пише разделно?
Не знам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 117
И други ергенки не се появиха в ЧакалКаст - Валерия, Катя, Васка, Габриела.

# 3 118
  • Варна
Попаднах на едно видео на Капитонова. Ма тя няма никакви гърди

После защо някои жени се тъпчат със силикон до сливиците.....

# 3 119
  • SF
Ама още ли го дъвчем това? Не е проблем, че не е избрал никоя, а че нямаше смелостта да се яви и записа неумела и смешна реч.

Не е проблем, че не е избрал никоя, а това, че се държеше изключително "топло" с двете финалистки. Не спести обещания към семействата им. И двете семейства си тръгнаха радостни, че дъщеря им е щастливо и споделено влюбена.
Ако не избира никоя, трябваше мааалко по-пестеливо да се държи. Но и той дете с бушуващи хормони - натискаше му се!
Наистина сякаш малко с по-стиснати уста целуваше Маги, но точно тя пък беше убедена, че Алек избира именно нея, само че не може да й го каже. Не е усетила колебание или предпочитание към Надежда.

Иначе цялото им поколение е жертва на комуникация с чатове, телефони и екрани. Вместо да си разкажат приключение или пътуване, постват снимки без текст, без разказ - палци, сърчица, сийнване, лайкване.
Преди се питахме Имаш ли си гадже?, Имаш ли си някой/приятел? Сега се питат: Пишеш ли си с някой? Аз си пиша с един, да видим какво ще стане. Още не сме излизали...
Накрая така и приключват - със съобщение или със сийнване. Със спиране да си пишат. По това другият се ориентира, че връзката им е крашнала. В чат по-лесно се започва връзка, по-лесно добиват кураж да поканят, да ухажват, в чат по-лесно се прекратява всичко - просто сийнваш и не връщаш.
Това е съвременното общуване и резултатите от него. Това е поколението, което седи на една маса, но си пишат. Не умеят да започнат разговор, да го изслушат. Държат си телефоните и си показват картинки и кратки видеа - колко е сладко котенцето, виж къде е Мая (снимка на капучиното на Мая с мъфини с какао). Мая се чувства рилаксд ин Рим. Като ни казват възрастните, че един ден няма да общуваме, ще бъдем като робокопи с устройства в ръка и само ще мъцаме, гледайки в едни екрани, май са прави да ни се смеят.
И Алек се възползва от техниките. Видеообръщение и това е!

Общи условия

Активация на акаунт