🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 261
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 120
Есме много добре написано, но Алек показа най-добро общуване от останалите ергени, Генчо мъцаше и нищо не казваше, а Виктор повтаряше до откат много мило.
Алек все пак завързваше разговори и се стремеше да опознае девойките.

# 3 121
Абсолютно съм съгласна с последния коментар на Есме, но това поколение го е възпитало уж друго поколение, което не е било жертва на техниката. Във фейсбук видях покъртително много жени на около възрастта майката на Алек, които одобряваха постъпката му и обиждаха жените.

# 3 122
Да, но могат да ги научат на емпатия поне, а в коментарите от това поколение видях страшно много жлъч и то към други жени. Прекалено е жени да не изпитват съчувствие към жени, не знам дали това се възпитава, но Алек го взех си психопат накрая и аз съм около неговата възраст. Искам да кажа, това че не е имало технологии да вижда света или поне приятелите им във фейсбук ужасните им мисли, не означава че онова поколение е било емоционално здраво, за да възпитава в някакви ценности. И майка му уж е лекар, образован човек, преживял много, но й липсваше елементарен такт. А може пък хората, които са страдали много да стават цинични...

# 3 123
Не знам как тактично може да кажеш на някого или за накого, че е мааалко позакъсняла с правенето на деца, освен да НЕ го изречеш и да НЕ го казваш. Тоест да мълчиш. Или да излъжеш...
Мисля мисля и не мога да го измисля...
Или че възрастовата  разлика те притеснява. Как тактично да го кажеш?

# 3 124
Постъпката на Алек не беше ок, но това, което се изсипва отгоре му изобщо не е реципрочно. Започвам да му симпатизирам.

# 3 125
  • SF
На емпатия не можеш да научиш никого.
Можеш да го възпиташ в това да се издава или да се прикрива, но и това е трудна работа. В момента, в който отпуснеш контрола, детето ще прави това, което му идва отвътре - ще живее според собствените си разбирания.
Ще разводним темата и ще ни почистят спама.

На майката изобщо не й липсваше елементарен такт. Пред девойките не показа нищо от това, което не хареса в тях, даже напротив - поговори си с тях и ги остави с усещането, че е било приятно запознанство и разговор. Това е такт.
Пред редакторите се отпусна и каза това, за което я бяха подготвили.

# 3 126
Не може вчерашен келеш, дето твърди, че даже не се е влюбвал да съди какичка с около 10-тина години по-голяма, че била закъсняла с любовта и децата. Като цяло, това не е и нещо за съдене, но подобни забележки имат право да правят майки на поне 1 дете, което е родено преди 30-те им години, примерно - не че ще звучи по-малко отвратително.
За мен също е срамота да си на 25 и вече да си натъпкан с филъри, ама ей-на масово явление е вече.

# 3 127
Не знам как тактично може да кажеш на някого или за накого, че е мааалко позакъсняла с правенето на деца, освен да НЕ го изречеш и да НЕ го казваш. Тоест да мълчиш. Или да излъжеш...
Мисля мисля и не мога да го измисля...
Или че възрастовата  разлика те притеснява. Как тактично да го кажеш?
Да си се замисляла, че може би нямаш право да му казваш това, защото първо не ти е работа, второ въобще не е закъсняла? Ясно, че която и да вземе, ако вземе Алек всъщност ще се ожени за майка му и този брак едва ли ще просъществува дълго. За багажа на Надежда също, всъщност Алек е този с багаж и то доста тежък. Възрастовата разлика те притеснява Grinning , не знаех че майката се жени за нея, че да се притеснява. Алек е дете и майка му го изложи изключително много, държа се грозно с жените, които междудругото също имат родители, колкото и да са стари (жените), как ли са се почувствали те?

# 3 128
Според мен това, което Маги прави в момента, много говори за нея какъв човек е. Защо трябва да използваш известността си и това, че много добре знаеш, че хората те подкрепят в момента, за да ги насъскваш срещу някого.

Трябват й последователи, това е! И да е център на внимание. Не искам да прозвучи осъдително, но за мен изборът й да бъде с мутра 10 години, след това, вече в зрели години, да работи за мутра, ясно показва що за човек е. Така че това, което прави в момента, еквивалента на “да риташ падналия”’за популярност,  не ме изненадва изобщо. Но сигурно си има и добрите страни, като всеки човек.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 09:45 от Анонимен

# 3 129
...
На майката изобщо не й липсваше елементарен такт. Пред девойките не показа нищо от това, което не хареса в тях, даже напротив - поговори си с тях и ги остави с усещането, че е било приятно запознанство и разговор. Това е такт.
Пред редакторите се отпусна и каза това, за което я бяха подготвили.

Права си за емпатията, но поведението на Мама Ксения показва липса на елементарни социални умения. Да, тя пред тях беше любезна, а зад гърба им си каза какво мисли. В обкръжението ми има много лекари и всички те са споделяли какъв змиярник е работната им среда. Най-малкото елементарен житейски опит показва, че не обсъждаш трети човек пред клюкаря на групата, защото ще се окажеш цитиран, а Ксения направи коментар пред всички нас.

# 3 130
Сега пък и Магдалена насъсквала публиката срещу Алек. Сериозно ли? Къде и как по точно?

Няколко потребители тук помолихме да прикачите линк към това ново ''агресивно интервю'' на Магдалена заради, което се възмущавате, обаче охотно си правите оглушки.

Да не се окаже, че много си измисляте някои потребители тук. Още чакаме въпросното интервю. Simple Smile

# 3 131
Маги пуснала още по агресивно интервю, че Алек бил излъгал 22 жени. Ама какви ги говори, той не е задължен да избира никоя, ако не намери подходящата за него.
Маги се излага с тези нападки.
Е тя си го има това с многострадалната Геновева - огОрчена, разочарована и възмутена.
Досега й симпатизираха. Но сама ще обърне палачинаката и скоро може да е в неблагоприятна за нея светлина.

# 3 132
Всъщност точно това е интересното – кой как ще си изиграе картите след формата. Маги може и да се закопае.

# 3 133
Алек можеше по много елегантен начин да се измъкне. Пак да не избере никоя, но да се обоснове, че не иска да взема толкова важно решение във шоу и че иска да се опознаят извън формата. Можеше и по една утешителна роза да им даде. Пък после насаме каквото иска да обяснява.

# 3 134
Точно там виждам влиянието на родителите му – ако го бяха оставяли да взима сам решения и после да си носи последствията, нямаше да гледаме този финал.

Общи условия

Активация на акаунт