🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 201
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 135
  • SF
Права си за емпатията, но поведението на Мама Ксения показва липса на елементарни социални умения. Да, тя пред тях беше любезна, а зад гърба им си каза какво мисли. В обкръжението ми има много лекари и всички те са споделяли какъв змиярник е работната им среда. Най-малкото елементарен житейски опит показва, че не обсъждаш трети човек пред клюкаря на групата, защото ще се окажеш цитиран, а Ксения направи коментар пред всички нас.

Е, аз не за красота добавих, че е била подготвяна да го прави. Пред редакторите (заради зрителите) трябва да си откровен. Това е риалити предаване и по формат се разчита на синхроните. Иначе зрителите няма как да знаят истината.
Малко бъркаш житейската ситуация с телевизионната. И аз работя с лекари, спокойно си обсъждат всичко зад гърба на пациента пред трети, четвърти и десети човек.
Майката се държа тактично - пред момите - нищо! Пред зрителите си каза това, за което я питаха редакторите и  разчитаха, че ще го каже.
Алек вече беше взел решение, че няма да бъде с нито една. Освободи Йоана, защото срещу нея нямаше сериозни аргументи и остави жените с възрастовата разлика и с дете от предишен брак - нещо, което майката, сестрата и той самият могат да използват като повод за отказ от по-нататъшни сериозни отношения. Секс, забавления, кратки ваканции може, но предаването не предлага такъв финал.

# 3 136
Сашко започна да получава някакви симпатии само защото евентуално бил ходил на психотерапевт, и колко бил искрен, че не избрал никоя.
Сашко не е освиркван защото не си хареса никоя. А заради поведението му - начинът, по който избра да се измъкне и начинът, по който нагля в предаванията след това. Ясно беше казано, че хората са възмутени от това, че подеждаше Надежда, че семейството му е много широкоскроено, че възрастта на Маги няма значение, а накрая майка му се показа една ограничена ревнива жена и Сашко вече е асоцииран с полата й. Супер нормално е. По-странно би било да бъде харесван такъв безотговорен, надут,  без покритие, мамин златен.
Майката се държа тактично - пред момите - нищо! Пред зрителите си каза това, за което я питаха редакторите и  разчитаха, че ще го каже.
Не съм съгласна. Гледаше и Магдалена и Нани с видимо възмущение и неприемане, правеше нарочно неловки паузи още докато бяха на дивана всички. Когато Нани си каза историята, тя не прояви никакъв интерес да й зададе въпроси. Всичко й било ясно. След това побърза да се разграничи от нея с доста смехотворното "моята и твоята ситуация не са същите, защото аз като носих багажа си при бащата на Сашко, той вече си имаше багаж". После  високомерно й каза, че "човек трябвало да се съсредоточи в една професия, за да е добър". А пред Маги нетактично и дори злобно нарочно каза "че можели да си пият кафето, не е нужно да се взимат със Сашко". 
Това не е начин да водиш уважителен разговор.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 10:28 от Linda*kiss

# 3 137
  • SF
Можеше да си избере една от тях, която и да е, за да има заснет финал. Месеци по-късно публиката щеше да научи, че нещата са тръгнали добре в предаването, но извън ваканционната островна обстановка бързо са приключили по взаимно съгласие или несходство в характерите.

# 3 138
Аз съм изненадана те колко са изненадани, че той е бил в образ през цялото време. А то си личеше от километри, че е фалшив и неискрен. Кой нормален мъж ще може да се хили озъбено по време на всички срещи и коктейли? То от средата нататък се и видя коя му е нормалната физиономия. Също като Надя, която ако не е усмихната, все едно е друг човек. В инстаграм е неузнаваема с нормалната си усмивка. Явно добре я бяха надушили ергенките, че се прави през цялото време. Сигурно след снимачен ден са имали мускулна треска на лицето от зъбене.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 10:47 от Анонимен

# 3 139
  • София
Финал е и да не избере никоя и да им го каже очи в очи. Финалният разговор на Евгени с Елена и последвалите синхрони бяха едни от най-емоционалните моменти от сезона. А и всяка ще си мисли, че другата е спечелила, което ще добави ощесцени с това, как разбират, че всъщност са в едно и също положение. Съмнява ме продукцията да се откаже от такива кадри за сметка на две опулени жени, гледащи телевизионен екран.

А иначе, освен че беше нагъл и арогантен, Сашко тотално се оплете в малкото неща, които все пак измъдри да защити действията си - той знаел от сума време, че никоя няма да избере, ама все пак чакал до последния момент да му дойдат чувствата.

Показа, че всъщност няма капацитета не просто да не се забърква в каши, а и да излиза после от тях с някакво подобие на достойнство поне. Всичко, което каза, крещеше, че той е влязъл и е разигравал едни жени, и после се е изсулил като лалугер. Никой не харесва хора, които действат по този начин. Хейта си го заслужи, много повече от други нахейтени след участието си в този формат. И въпреки това ще бъде забравен доста по-бързо - в предишните два сезона, темите след финала хвърчаха, сега е вяла работата, няколко страници на ден. Та няма страшно, скоро ще бъде оставен на мира в мишата си дупка Laughing

# 3 140
  • София
Можеше да си избере една от тях, която и да е, за да има заснет финал. Месеци по-късно публиката щеше да научи, че нещата са тръгнали добре в предаването, но извън ваканционната островна обстановка бързо са приключили по взаимно съгласие или несходство в характерите.

И аз това казвам. Не мисля, че някой е толкова заблуден и не осъзнава, че всичко е само за ТВ  и че Ергенът не е задължен да се жени за победителката. Първи сезон какво - всичко мина мирно и тихо.
Прекалено се вживяват хората.

Финал е и да не избере никоя и да им го каже очи в очи. Финалният разговор на Евгени с Елена и последвалите синхрони бяха едни от най-емоционалните моменти от сезона. А и всяка ще си мисли, че другата е спечелила, което ще добави ощесцени с това, как разбират, че всъщност са в едно и също положение. Съмнява ме продукцията да се откаже от такива кадри за сметка на две опулени жени, гледащи телевизионен екран.

Или това, да. Но го хвана шубето да се изправи и да отхвърли жена, на която до вчера е давал надежди (да, даваше, макар и да си мисли той друго) - и то два пъти. За по-лесно - с бележка. Видео бележка.

# 3 141
Ясно. Както и предполагах....нямало тактичен начин да си каже мнението. Мълчи или лъже..правилно се ориентирах значи.

# 3 142
Мда, Сашко е решил да не взема решение.

# 3 143
Айде сега и Сашко да съжалим... Като нямаш **з за панаир, не ходиш. Защото всяко нещо има цена и понякога не се плаща с пари, както е свикнал досега.
 Опитът да замаже накрая двойнственото си поведение с алабализми и арогантна надменност не минава пред всички. Първата му сериозна битка в живота завърши с дезертиране от бойното поле. Нали ги определяше като "ветерани от война" момите. Ама тяхната психика докрай издържа, а неговата се сгъна. Да нямаш сили да погледнеш бойните си другари в очите.  Топ мъжкар!
Сега плащай на психолози, като нямаш акъл да си прецениш битките. Преди -н брой страници писах още, че на тоя любител на силни усещания най-сърцеспиращите му преживявания са били ски, фитнес, лежачка и надуване на високи скорости на симулатора вкъщи.
Искал да е достоен като дядо си овчаря. Ще станеш, ама бая уроци с гегата си пропуснал.

# 3 144
Гледайте в какви времена живеем, никой не ожали ергенките, които няколко месеца минаха през месомелачка, но пък Сашко...Grinning

# 3 145
И за какво да го съжалявам Сашко, че нещо не ми е ясно? Първо, за разлика от ергенките, той е взел хонорар и то не малък, съгласно разкритията от миналата година. Второ,, живя си сам на лукса без да трябва да се блъска в една къща с още 25. Трето, него никой не го унижаваше пред строя и никой не го гонеше с леден поглед. И последно, той даваше надежди на Маги и Нани! И двете имаха смелостта да отворят дума за възрастовата разлика и детето, след което той ги увери, че такива предразсъдъци няма. Но, излъга и избяга без да си направи труда да им го каже в очите! А за хейта обвинявайте майка му, защото беше очевидно, че тя промени решението му.

# 3 146
А кой ви кара да го съжалявате, че изпуснах нещо?

# 3 147
  • София
Ясно. Както и предполагах....нямало тактичен начин да си каже мнението. Мълчи или лъже..правилно се ориентирах значи.

Има, има... Саше, вие с тези жени сте на съвсем различен етап от животите си Wink Това, което те ще поискат сега и веднага, и няма да чакат, ти за него не си готов и израснал. Съвсем скоро, някой ще бъде разочарован, защото другият няма да изпълни желанията му за следваща крачка във връзката.

Но аз жената не я обвинявам де. Искаха й мнението, каза си го, както тя си може. Дали съм съгласна с всичко казано и начинът на изразяване, друга тема. Сашко обаче си взима решенията и си носи отговорност. Ако някой може да го натисне, значи той е зависим. Толкоз.

# 3 148
Защитниците му тук прокараха и тези нюанси на отношение.
В началото ми бе симпатичен, дори се възхищавах на зрелостта му до момента, в който започна да се разкрива чрез отегчеността си, прикрита с алкохол и грубост в момента на розораздаването.
Сега съм категорична в мнението си, че е недорасляк и такъв ще си остане цял живот.

# 3 149
Че тя майката на Алеко, да не го е родила на 20. Така като я гледам, е на поне 65г., даже и отгоре. Значи е раждала някъде около възрастта на Маги.

Общи условия

Активация на акаунт