🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 271
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 150
Скандалното в изказването на Алековата майка е не точно подборът на думи и погребалното излъчване, а внушението, че момата, която се търси, има основно задачата да служи за разплод. Потресаващо.

# 3 151
Е, очаква се освен за разплод да е с образование и младичка за пред семейните приятели, щото иначе ще влезнат в устата на хората.

# 3 152
  • София
Аз съм изненадана те колко са изненадани, че той е бил в образ през цялото време. А то си личеше от километри, че е фалшив и неискрен. Кой нормален мъж ще може да се хили озъбено по време на всички срещи и коктейли? То от средата нататък се и видя коя му е нормалната физиономия. Също като Надя, която ако не е усмихната, все едно е друг човек. В инстаграм е неузнаваема с нормалната си усмивка. Явно добре я бяха надушили ергенките, че се прави през цялото време. Сигурно след снимачен ден са имали мускулна треска на лицето от зъбене.

Те всичките бяха фалшиви, но му се сърдят на него, защото накрая разбрали, че и той е бил фалшив 😂😂😂😂

# 3 153
Че тя майката на Алеко, да не го е родила на 20. Така като я гледам, е на поне 65г., даже и отгоре. Значи е раждала някъде около възрастта на Маги.
Да, родила го е някъде на 35-36, преди него има два багажа, опа, извинете, две деца от предишен брак.

Живи и здрави да са родителите на Алек, щом са се напаснали и са вече 30 години заедно, но не ми вдъхнаха увереност, че са (били) много щастливи.

# 3 154
Малко да ви позабавлявам. Както вече споменах моята свекърва много прилича на д-р Ксения. Просто е корифей в друга област на медицината. МъжО  ми за разлика от Алек е реализиран. Ако сте гледали БГ серила, в който имаше една свекърва Бонка, абсолютно животно, та аз си виках наум поне мойта свекърва не е като тази. Да де, ама тя в един от редките си разговори с мъжа ми го попита как иска да бъде погребан – с кремация или в родния град... Хора, простотията ходи и по образованите.

# 3 155
Скандалното в изказването на Алековата майка е не точно подборът на думи и погребалното излъчване, а внушението, че момата, която се търси, има основно задачата да служи за разплод. Потресаващо.
Не само, не само. И да държи в правия път мамин златен и да го бута да става успешен бизнесмен.

# 3 156
  • София
Защо ми се струва, че Алеко не може да отговори на изискванията на такава жена? Thinking

# 3 157
Много хубава Маги:

Много от момичетата след предаването си намериха хора, Хриси дори бебе чака. Мисля си, че може и на Маги да й се случи до година-две, пък да видим. Simple Smile

# 3 158
Така е, никоя самоуважваща се жена няма да се обвърже с мъж на 28 г., който още се търси. Да не говорим, че след френската, която дава индикация за умение да учи, той не е завършил нищо. В интерес на истината не се знае дали е започвал някакво висше.

# 3 159
  • София
Пожелавам ѝ го, както и на всички останали да намерят каквото търсят.

Сашко доста подло постъпи и като обрисува семейството си като широкоскроено, без предразсъдъци и над нещата; а поне мама Ксения никак не е такава и възрази точно срещу проблемите, които момите повдигнаха пред него, а той щедро ги успокои. Дали има грешна представа за семейството си, или просто си дрънкаше там да върви разговора, не знам, но тъпо се получи.

# 3 160
Пожелавам и го на Маги, но това, което показа от  себе си  в шоуто не е много  в нейна полза. Но пък те повечето сериозни мъже не гледат такива придавания.

# 3 161
То с фотошп всеки е хубав!
Продукцията инструктира ергена да дава надежди на всички - това е част от играта. Но и Генчо до последно даваше надежди на  Елена, макарч че отдавна си беше избрал Валерия. Това е част от сценария - да има сълзи и разбити сърца.

# 3 162
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Хубава е на показаната снимка Маги. За търсещия се 28 годишен "пътешественик" и смешния му пи ар само ще кажа "късно е либе за китка". 
Валерия и Генчо са прекрасна двойка, радвам им се.
И Виктор, и Генчо ми се издигнаха в очите, интересни са ми и с удоволствие чета за тях.

# 3 163
Много хубава Маги:

Много от момичетата след предаването си намериха хора, Хриси дори бебе чака. Мисля си, че може и на Маги да й се случи до година-две, пък да видим. Simple Smile

Коя Хриси чака бебе, че съм изпуснала...?

# 3 164

Била съм последвалата художествения ръководител на предаването и е пуснала малко снимки от работата си: цък, за който му е интересно.

Lotus32, детската психоложка от Кюстендил, която заапваше Теа. 😀

Общи условия

Активация на акаунт