🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 231
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 270
Айде още една спекулация от моя страна-този път по темата Валерия и Евгени-медиите са гръмнали, че са се разделели, по повод публикация на Валерия в инстаграм , където е споделила, че изживява тежък период и се спрели да се следва с Евгени-договорите на участниците са с дължина до телевизионния край на следващия сезон.....само казвам ,незнам, ама май голямо съвпадение ще дойде това.
Опитах се и аз да споделя подобна мисъл, но веднага бях жестоко захапана от профил, създаден специално заради двойката Генчо-Валерия. Моето ЛИЧНО мнение, което НЕ държа да бъде споделяно е, че те никога не са се разделяли, просто защото никога не са се събирали.
В тези предавания интересното за мен е не това, което ни се показва, а това, което е скрито за зрителите. В момента умирам от любопитство какво ТОЧНО се е случило, за да се стигне до бягството на Алек, защото съм убедена, че той не е имал намерение да си тръгне сам.

# 3 271
E, колко да е реално да целуваш всеки ден по 5 и останалите 20 да знаят какво правиш и какво им говориш. Кой от нас в реала се държи така?
Кога ще се целуваш с някого и след това ще точиш шия зад храстчето да наблюдаваш как се натиска с друга. Или пък ходиш да прекъсваш любовни срещи, щото ти е ред на тебе.
Няма нищо реално, за да е реален следващият ерген. И на него ще му подават букет от реплики, за да не звучи едно и също пред камерите, както стана с "много мило".
"Ще приемеш ли тази роза от мен?" - "Да, с удоволствие", придружено с реверансче и закачлива усмивка. Голяма досада са тези дълги кадри в началото на сезона при по-голяма бройка участнички, а на всичкото отгоре тогава все още са горе-долу еднакви и безразлични на ергена и се произнасят без никаква емоция или с много преправена емоция.
А реално трябва да покаже  емоция, защото иначе за зрителите няма да има съспенс, няма да се завърже сюжетна линия.
Кастът е лош само тогава, когато не са подбрали различни "профили". Има ли от тих до шумен, от тъп до умен, от потребител до еко-, био-, органик- радетел да пазим природата, от пълен въздържател до любител на чашката и т.н., значи кастът е чудесен и има материал за гледане.
Не му е първото предаване на Тушев и формулата, по която се правят тези риалитита им се спуска готова, изпробвана и работеща. На никого не му се налага да измисля топлата вода.
Родени са под щастлива звезда - 3 сезона, 3 различни финала. А какво ще стане в следващия сезон? - Ще разберете само, ако гледате! Simple Smile

Не, благодаря! В този сезон имаше само психично обременени. Аз разнообразие не видях.

# 3 272
Айде още една спекулация от моя страна-този път по темата Валерия и Евгени-медиите са гръмнали, че са се разделели, по повод публикация на Валерия в инстаграм , където е споделила, че изживява тежък период и се спрели да се следва с Евгени-договорите на участниците са с дължина до телевизионния край на следващия сезон.....само казвам ,незнам, ама май голямо съвпадение ще дойде това.
Опитах се и аз да споделя подобна мисъл, но веднага бях жестоко захапана от профил, създаден специално заради двойката Генчо-Валерия. Моето ЛИЧНО мнение, което НЕ държа да бъде споделяно е, че те никога не са се разделяли, просто защото никога не са се събирали.
В тези предавания интересното за мен е не това, което ни се показва, а това, което е скрито за зрителите. В момента умирам от любопитство какво ТОЧНО се е случило, за да се стигне до бягството на Алек, защото съм убедена, че той не е имал намерение да си тръгне сам.

Миси, Евгени и Валерия са заедно и наистина са много щастливи. Аз ти го гарантирам. Не искам да навлизам в подробности какво, защо и как знам, но ти го казвам от първо лице.

# 3 273
Журналистите пак търсят под вола теле и си изсмукват неща от пръстите. Валерия се е видяла по женски с Айлин и веднага заформиха драма.

# 3 274
  • София

Миси, Евгени и Валерия са заедно и наистина са много щастливи. Аз ти го гарантирам. Не искам да навлизам в подробности какво, защо и как знам, но ти го казвам от първо лице.

Няма да изневеря на принципа си. Приемам всичката неприязън към двойката, това е съвсем човешко. Лъжата -  не. Двамата бяха в Гърция. Изненада я едно страхотно семейство, което познавам и аз. Тежкият период е свързан със здравословните проблеми на няколко животни, включително нейната Моли, която може всеки момент да загуби. Евгени се опитва да я направи щастлива като винаги. В събота заповядайте на концерта. Тя ще е там. Аз също, както вече писах.
PS В някакъв момент ще изляза от моята анонимност. Вече съм го направила за няколко дами от форума. Винаги съм заставала зад думите си. Ако разбера, че са се разделили, ще го напиша и тук. Доколкото ги познавам вече, те ще са първите, които ще го направят.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 14:52 от Editor.

# 3 275

Да ти кажа честно, личният живот на непознати хора не ме интересува, аз просто си спекулирам за двама телевизионни герои и гаранцията, дори и толкова пламенна, дошла от анонимно лице в група за забавления, няма абсолютна никаква стойност за мен и няма как да ме накара да променя коментарите си! Съжалявам!

Съвсем добронамерено ти пиша, не знам защо така пламенно ми ''съжаляваш''. Твоя работа си е.

# 3 276
Аз пък не разбирам защо някои хора се хвърляте като Матросов на амбразурата, ако някой каже, че не са заедно, ако наистина сте убедени, че са. Оставете ни да се забавляваме! Разберете, че на никого реално не му пука за тях, тук сме, за да си обсъждаме и обменяме клюки за участниците в Ергенът, а Генчо и Валерия са благодатна почва в това отношение. Дори страховитият профил лично да ми се яви, пак ще си пиша, че не са двойка, пък Вие си вярвайте в каквото си искате.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 13:32 от Анонимен

# 3 277
Възможно е това да е истина, аз отново казвам, това което съм написала е само една спекулация от моя страна.
Misi_36 и аз си признавам, че ми е любопитно, гледам го като филм.
Ако прочетеш малко по-назад темата, може би ще стигнеш до някакъв вътрешен извод какво се е случило на финала тази година.
Аз пък вече съм почти сигурна, че наистина той си е тръгнал, даже е исклал и видео да не снима.

# 3 278
Възможно е това да е истина, аз отново казвам, това което съм написала е само една спекулация от моя страна.
Misi_36 и аз си признавам, че ми е любопитно, гледам го като филм.
Ако прочетеш малко по-назад темата, може би ще стигнеш до някакъв вътрешен извод какво се е случило на финала тази година.
Аз пък вече съм почти сигурна, че наистина той си е тръгнал, даже е исклал и видео да не снима.

Живея в чужбина и Ергенът е единственото българско предаване, което гледам, дори започнах да плащам месечен абонамент за българска телевизия, за да мога да го следя. Няма как да изчета всички мнения, но горе-долу имам предположения някакви какво се е случило. Обаче, абсолютно съм убедена, че нещата не са точно такива, каквито ни ги представят. И в трите сезона!

# 3 279
Това предаване е доста противоестествено. От една група жени, мъже,всеки знае почти мигновено или в рамките на няколко часа, дни, с кого би могъл да има връзка или привличане. Предаването изисква месеци да се поддържа зрителски интерес и да се забаламосват голям брой хора. По-добре би било с равен брой мъже и жени...

# 3 280
Така де, стигаме за пореден път до извода, че е важно за всеки човек да е научен да мисли. Ако Алеко беше минал през някакво хард–висше образование, щеше да знае, че разузнаването много помага. Винаги е добре да знаеш какви са любимите допълнителни въпроси на професорите. В случая с Ергенът Туджаров беше прав, че Алек е трябвало да проучи къде отива.

Трябвало е, но според мен той не гледа телевизия. Повечето участници в риалити предавания споделят това по подкастите. Според мен нито е знаел в какво се забърква и каква пионка ще бъде, как продуцентите имат пълната свобода да го изкарат такъв, какъвто им е най-изгоден за наратива, които създават, нито е можел да предположи в какъв психодиспансер с махленски препирни всеки ден и настъпателни, влюбчиви кандидат-инфлуенсърки ще попадне. Все пак той се е надявал да срещне втора Валерия най-вероятно, но, уви!

За протокола, не съм роднина на Алек, само споделям мнение. Мислете логично, хора. Ако бях, щях да се придържам към семейната линия на мълчание, възможно най-малко информация и обяснения. Не мисля, че Алек се вълнува от общественото мнение, иначе след шоуто щеше да се държи различно.

# 3 281
За любителите на поезията - татко Танко издава стихосбирка с творчеството си.

# 3 282
Няколкото плахи гласа с нещо добро за Алек са набедени за роднини. Ето ме и мен - не съм му роднина, не съм майка на син, че да се виждам като Ксения някой ден, не съм наскоро създаден профил. Изобщо не съм съгласна с мненията от последните страници, които го изкараха биполярен психопат-нарцисист--необразован - безработен на издръжка от татко. Не знам точно какъв е, но последното му неадекватно решение в шоуто не успя да изтрие у мен впечатлението от 25 епизода, че е възпитан, говори добре, държи се човешки, даже топло, когато му представяха многократно лични драми, отигра няколко конфликта добре, без да набива канчета. За мен е авантюрист, влязъл да пофлиртува, ако се влюби-чудесно, ако не - чао. Накрая не е харесал нито една достатъчно, за да продължи с нея в реала. Не мисля, че е подвел някоя - влезе им в тона, поцелуваха се, отидоха на няколко режисирани срещи, казаха си по няколко романтични думи. Миналата година, в деня преди да я отхвърли,  Евгени обясняваше на Елена бъдещия им живот заедно. Явно това се иска от ергена, не е приятно, но на такова предаване сме зрители. Да съобщи решението си с видео е гадно, но и до днес се чудя дали не е предложение на продукцията. Много ефектно завършиха слаб сезон, като по учебник представиха феномена на гоустването и възпалиха чувствата на публиката в последния момент. Интервютата му навън са слаби, не е подготвен пиарски, явно зарязан от продукцията, наежен и в кръгова отбрана от хейта, който залива него и майка му. Това виждам аз, а не завършен психопат, който е крил жестокостта си до последния епизод.

# 3 283

Да ти кажа честно, личният живот на непознати хора не ме интересува, аз просто си спекулирам за двама телевизионни герои и гаранцията, дори и толкова пламенна, дошла от анонимно лице в група за забавления, няма абсолютна никаква стойност за мен и няма как да ме накара да променя коментарите си! Съжалявам!
Работата е там, че те вече не са телевизионни герои, техния сезон отмина отдавна, и Вие коментирате точно личния живот на непознати хора. Освен това, като напишем обратното на Вашето мнение, че "да, заедно са още", Вие не приемате нито мнения, нито доказателства, нито снимки. Смешно е отстрани, защото толкова инатливо отричате всичко, че дори и сватба и бебе няма да Ви убедят май:smiley:
Първо, правилата на общуване във форума изискват обръщение на “ти”, а не на “Вие” като във фейса 😂 и второ, сватба и бебе биха ме накарали да коментирам… сватба и бебе, но засега дори и бегъл намек за това липсва. Валерия би трябвало да се е усетила (или пък не?), че споделянето на такава история ще навее мисли за раздяла с Генчо. А дали не го е направила нарочно?!
И тук допълвам - тяхното щастие не ме интересува (ако така ще ти стане по-ясно), обичам сеир и клюки и затова коментирам смешната двойка от сезон 2.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 15:56 от Анонимен

# 3 284
Блика нета от всякакви статии, повечето с неясен източник. Да се споделя кой какво е прочел, спекулация ли е? Не знам… при мен явно гугъл е “хванал”, че Ергена ми е тема и ми изкарва какво ли не за участниците. Капитонова пък се си направила моминско на яхта в Гърция, Витя напуснал Бг, щял да е няколко месеца в някаква май азиатска държава беше. И какво от това…

Общи условия

Активация на акаунт