🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 236
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 255
хахаха...трябва да им слагат гривни за проследяване.......

# 3 256
Аз пък не вярвам, че хората, които го защитават са безпристрастни. Сигурно майка му, която се има за много важна, защото има пари и е лекарка (голяма работа), е мобилизирала родата да го защитава и да се опитва да нормализира поведението му.

# 3 257
Аз пък не вярвам, че хората, които го защитават са безпристрастни. Сигурно майка му, която се има за много важна, защото има пари и е лекарка (голяма работа), е мобилизирала родата да го защитава и да се опитва да нормализира поведението му.

Или някои потенциални мами Ксении да пишат тук.

# 3 258

Форумът е шарен, потребителите в темата, също. Сигурно има такива, които искрено му симпатизират, в което лошо няма. Поведението му със сигурност, за някого, ще е напълно в реда на нещата, което също лошо няма. Аз самата в началото се опитвах да го разбера, защото цял сезон се чудих какъв е този кастинг, какви са тези хора, как може такова нещо и си мислех, че никак не му е добре. Въпросът е, че трябваше да бъде повече себе си и да не лъже толкова много. Всичко можеше да се отиграе деликатно и никой нямаше да му скочи, ако беше показал нормално отношение на финала или в интервютата му не говореше нагло и с недомлъвки. Затова му се ядосаха хората.

За мен си е най-логичния възможен финал. Магдалена и Надежда не са за него, нито той за тях. Аз не исках да виждам, че любовта може да бъде такава. Нито поведението на Магдалена беше окей, нито на Надежда. Инфантилки са и двете. Но след свършен факт - това е положението.

За мен най-голямата загадка е защо не го бяха подготвили за тези интервюта. Има си хора за тази работа. Нямаше адекватна версия за случилото се, която да поднесе на публиката. Можеше да излезе чист от цялата ситуация, но сам се постави там. Майка му също много помогна за това.

# 3 259
Съвпадение или не точно сега ми изникна и статия по въпроса за "Тоя си тръгна".Май,май това е ключа за палатката.

https://www.facebook.com/share/wt56oZgV2MgKE21n/
А така, май ни приписват от сайта.
Така де аз най-много вярвам на тази спекулация.

# 3 260
blindStar, при криза в имиджа като калеко Алеко няма как да излезе "чист от цялата ситуация". Освен това каквато и подготовка да му се направи, има хора, които на интервюта си импровизират и си говорят глупости. В този ред на мисли не знам какво щеше да промени подготовката, когато изходният материал е такъв какъвто го виждаме.

# 3 261
Съвпадение или не точно сега ми изникна и статия по въпроса за "Тоя си тръгна".Май,май това е ключа за палатката.

https://www.facebook.com/share/wt56oZgV2MgKE21n/
А така, май ни приписват от сайта.
Така де аз най-много вярвам на тази спекулация.

Леле....как са ни цитирали и то дословно...

Zlatenceto - абе можеше да не е толкова болезнено, ама уви.

# 3 262
За мен обяснението е, че най-вероятно, освен че не е избрал нито една, скандално си е тръгнал и са успели само да го изнудят да изрецитира няколко предварително написани изречения за видеото накрая. Народната омраза им е отмъщението към него.

# 3 263
И за мен е непонятно - както каза човекът от Ауткаст (не му помня името) - не печели нито пари, нито слава. Нямало лоша реклама - това са глупости.
Скрит текст:
Има хора, които са си провалили живота с лоша реклама - в някои азиатски държави знаменитости се самоубиват заради лоша реклама (с което не искам да кажа, че това е правилно - просто се случва и е факт от реалността в която живеем).

# 3 264
Онези хора имат достойнство. Този определено няма такова.

# 3 265

Форумът е шарен, потребителите в темата, също. Сигурно има такива, които искрено му симпатизират, в което лошо няма. Поведението му със сигурност, за някого, ще е напълно в реда на нещата, което също лошо няма.

За мен подобно поведение, уточнявам, в реалния живот, не е в реда на нещата, макар че се случва много често. Абсолютно бих укорила син или брат, ако постъпи така с приятелката си или жената, с което излиза. Недостойно е спрямо него, неуважително спрямо дамата. Смятам също така, че Алек е постъпил лекомислено и не е бил наясно къде влиза, когато се е съгласил да участва - Туджаров в “Преди Обед” уцели право в десятката с въпроса “Ти знаеше ли какво е риалити”?

Но, същевременно, си давам сметка, че това, което ни се показва, е тв-шоу, и нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Напълно възможно да има неизвестни фактори. Направи ми впечатление как Алек каза, че, след като вече го е изживял сега, определя участието като особен вид шах, при което и двамата - Туджаров и Елена - закимаха повече от разбиращо - знаят за какво става на въпрос. А продуцентите/телевизиите създават и преекспонират скандалите - по този начин си вадят хляба.

# 3 266
Така де, стигаме за пореден път до извода, че е важно за всеки човек да е научен да мисли. Ако Алеко беше минал през някакво хард–висше образование, щеше да знае, че разузнаването много помага. Винаги е добре да знаеш какви са любимите допълнителни въпроси на професорите. В случая с Ергенът Туджаров беше прав, че Алек е трябвало да проучи къде отива. Най-малкото да изгледа предните сезони, а при по-голяма амбиция да се срещне и с участници от предходните сезони. Както се казва каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Просто е нелепо да пробутва версията, че всичко бил премислил.

# 3 267
Леле, почуствах власт:)
LaughingLaughing
Не съм гледала Ергенът тази година и само от време на време ви четях, но според мен и Кукушев си правеше справка с коментарите в темата Simple Smile Спомням си едно много странно съвпадение Wink

# 3 268
Айде още една спекулация от моя страна-този път по темата Валерия и Евгени-медиите са гръмнали, че са се разделели, по повод публикация на Валерия в инстаграм , където е споделила, че изживява тежък период и се спрели да се следва с Евгени-договорите на участниците са с дължина до телевизионния край на следващия сезон.....само казвам ,незнам, ама май голямо съвпадение ще дойде това.

# 3 269
Има всякакви мнения и така е правилно (не е нормално, ако всички мислят еднакво), но когато най-пламенните защитници са с нови профили (и във Фб - с очевидно фалшиви  -  пример: https://www.facebook.com/profile.php?id=61560342836712&comment_i … xMDYwMDQwOQ%3D%3D), това е леко подозрително.

Нямам против. Да го защитават. Както се казва - всеки има право на защита. Всичко ще отмине и ще се забрави.

Винаги съм се чудила на тези хора, които решават да си жертват имиджа по този начин. За мен би било много тежко цяла България да ме осмива, да правят мемета с лицето ми, да намесват майка ми и семейството ми, да ми пишат заплашителни съобщения в социалните мрежи. Всичко това остава доживот в публичното пространство. Няма триене.

Каква трябва да ти е мотивацията, за да си причиниш нещо подобно? Толкова ли пък пари се изкарват след това? Да са ти платили хонорар, хубаво, ама той тоя хонорар се харчи за отрицателно време. То с времето свикваш да те плюят, сигурно.

Много съм съгласна .Алеко не знам с какъв акъл е влязъл ,и какво изобщо би спечелил от подобно предаване.Пари не му трябват от заможно семество е.Слава също ,защото там талант няма ,та да са нужни почитатели,както беше при Евгени .Виктор и него го оправдавам той пък  в доста реклами и до днес участва и както се казва обезпечи резила.Бащата  на Алеко е бил много против и доколкото разбрах там чак и до кавги се е  стигало ,защото човека си е знаел стоката,ама не  той с двата крака и на пук според мен е влязъл.Сега да си сърба попарата  и много да не се сърди за хейта.

Общи условия

Активация на акаунт