🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 335
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 240
Оф още ли продължават оправданията за това леке и майка му.
Ако господинът не ги харесваше, да не ги беше целувал на поразия и да им сваля звезди от небето. Виктор още в първи сезон показа как се прави това- никоя не измами, единствената която харесваше сама си тръгна.

Алек е символ на младия мъж, който е емоционално развален, спи с много, не може да се влюби и няма представа дали иска връзка. Не е единствен, много така в днешно време.

Майка му, и някои жени вписващи в темата, смятат, че е ОК да се обиждат други жени не заради поведение, а заради външен вид, години, деца и прочие. Не само че това не е ОК, а говори много за комплесите на жените стрелящи под кръста на други.

Алек бил прав така да направи, защото кастът е лош- не, той изхвърли всички момичета, които биха били на хартия добри за него без да му мигне окото.  Дори и всички жени да бях крайно неподходящи той можеше да се държи на разстояние от тях, а не да им създава илюзии.

# 3 241
Не мисля, че Катето е за него, по-добро заслужава, но според мен тя е далеч по-голям хипстър от него. Той е пътешественик и авантюрист, но само на приказки. И душевно.

Не го познавам и не знам колко е пътувал. В предаването не беше представен като пътешественик, а като бизнесмен. А душата му пък съвсем не съм я докоснала.
Както и няма как да знаем дали случката с Тушев се е случила.
"тоя си тръгна" означава, че няма да споделя детайли, а не че сме се добрали до много потайна информация.
Всички видяхме, че тоя си тръгна.  И след него и тея си тръгнаха.
Е, не, това за пътешествията си беше нелепо. Не едно момиче каза, че е обяснявано колко е пътувал, в края се оказа, че никъде не е пътувал. Туджаров му зададе директен въпрос къде е ходил, душата му била на пътешественик...цялата работа на Сашко е като тази на Нани, измислица. Нито разбрахме какъв бизнесмен е, в англоезичните страни даже има един виц жените да не се връзват на мъже, които казват, че са предприемачи, защото е друга дума за безработен. Grinning

# 3 242
  • SF
Не ми е направило впечатление, че говорят много за пътувания в предаването. И да е споменато нещо, е било вяло и между другото.
Като цяло беше толкова скучно и повтаряемо. С нито едно момиче не си направиха разговор, интересен за трети човек.
С доста от момичетата само си мълчаха и се усмихваха - Памела, Киара, Катето. Било много хубаво да можеш с някого да си помълчиш и да се разбирате само с поглед - телевизионното оправдание, когато не могат да сътворят звук и картина, а само картина. Те мълчат, защото са притеснени, а и не особено спонтанни и многословни. Той не ги предразполага по никакъв начин и не помага с въпроси... Мечтата на всеки режисьор! Simple Smile

# 3 243
Да си кажа и аз мнението.Тук беше споменато за случка на Тушев  в приятелска компания ,как някой го е попитал за предаването и той е отговорил.Остави тоя си тръгна.Няма как сега да открия поста,но вярвам ,че точно това е станало  и Алексчо наистина ги е  шокирал  тръгвайки си.Впоследствие явно поне са го накарали да запише видеото.Ергена е що годе търпелив,но е от типа хора  експанзивни ,като им падне пердето и късат и хвърлят без да им пука.Друго ,което вече си е моя теория  е че маман много е повлияла за решението да не избере нито една .
Именно, нещата много се навръзват.
Аз също съм склонна да вярвам на тази теория, защото ако примем, че е така, това до много голяма степен обяснява поведението му в интервютата.
Според мен не е имал истински емоции към момичетата, но от предването много са го натискали да се държи с тях така, все едно е много влюбен -той се ядосва от една страна на продукцията-каза си го че повече нямало да слуша никой и да се усмихва на сила, от друга страна не му е пукало за участничките и е искал верно да тръгне да бега бате и казва на Тушев ядосан-аз си тръгвам и ще им нашиша послание и да се приключва, но Тушев успява да го убеди поне да има видео.
Ядосан на целя свят заради хейта, който понася и във връзка с това, че не му дреме особено за ергенките дават така коментираните интервюта-държи се нагло, обвинително към продукцията, без грам замисъл за емоциите на финалистките, искайки сякаш да се знае, че не е имал такива емоции към тях.

# 3 244
С Виктор в първи сезон продуцентите, като ново начинание, все още са нямали никакъв опит. Жените също бяха мега пасивни. Учат се в движение.

А, като Алек стои настрана от жените, просто няма да има интрига и предаване. Много добре си вършат работата продуцентите, щом зрителите се вживяват толкова.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 11:30 от Анонимен

# 3 245
  • SF
....Според мен не е имал истински емоции към момичетата, но от предването много са го натискали да се държи с тях така, все едно е много влюбен....

Ами да! Любов може и да няма, но предаване 2 пъти седмично трябва да има.

# 3 246
Честно казано, единици бяха хората за които нещичко разбрахме този сезон. В същината си беше доста кухо - повтаряха се едни и същи неща, и гледахме едно и също поведение, всеки епизод. Понякога се чудя на себе си защо изобщо го гледах.

За Алек, аз лично, нищо не разбрах. Нито какво точно работи, нито какво образование има, нито какви са били предните му връзки. Единственото, което видях от него, е една много добра имитация на добродетели, които не видяхме, че притежава; интереси и мечти, които са на ниво 10 клас; лъжи за широкоскроеното му семейство, което се оказа напълно невярно; поведение, което е като йо-йо - ту в едната крайност, ту в другата; захаросани и велики слова, които нямат нищо общо с реалността. Поведение като на човек с биполярно разстройство, в буквалния смисъл. В последствие примесено и с много дози нарцистичност. Не разбрах аз кой е Александър.
За мен е един фейк образ, който според мен няма да пробие в българското публично пространство занапред. Няма да ми липсва по никакъв начин.
Като тегля чертата, Евгени ще се окаже най-нормалния от всички. Поне има нещо зад гърба си, някаква професия, не се държа като олигофрен, не се снима по гащички в социалните мрежи, може да е леко бавен в изказа си и т.н, но като цяло си е супер. Най-истинския образ ми е той.

# 3 247
Миии....дали няма да избере никоя, или ще избере една проформа...разлика има ли?
Виктор като проформа избра едната, какво стана после...аз забравих. Как обясни че не са един за друг, и всеки по пътя си...то същото.
Че и Саше така....ако беше избрал една за пред камерите, и след финала да й каже чаЛ...пак недоволни щеше да има....

И те така...керванът си върви....

# 3 248
Евгени поне може да свири на пиано. Виктор печели от реклами. Алек още получава джобни от баща си (уж заплата).

# 3 249
Проблемът не е, че не избра никоя, а това как го направи. Най-вероятно щеше да ги гоустне, ако продукцията не го беше задължила да направи видеото.
Като не го кефят да отиде и да им го каже в очите.. Така както Александра върна розата в първи сезон.

# 3 250
Както и да го беше направил, дори на челна стойка..недоволни пак щеше да има.
На хората като цяло не може да им се угоди...така че...все тая...за мен поне....

# 3 251
Не знам, не знам дали мама Ксения ще одобри. 😁
За мама Ксения Алек си е идеален. Това клипче от предаването показва много добре връзката майка-син и сестра му, която гледа замечтано какви ги бръщолеви Алек.
https://www.youtube.com/shorts/sYU3g6pPHmM

Един коментар към това видео доста точно определи какви ги говори Алек:
топ коментар към https://www.youtube.com/watch?v=QQvUwhrkVzI
Въпрос към Алек: Наспа ли се?
Алек: Дали съм се наспал или не съм се, това е въпросът. Какво за теб е сънят? Дали е полет към необятния свят на сънищата и фантазиите или пък един недостижим мираж.
-Не разбрах, наспа ли се?
Алек: Според теб дали съм се наспал?

Момчето от Outcast BG много точно го разкости. Благодаря за линка.

diziler, не възлагам големи надежди на СЕМ. Те са там за големите заплати и престиж. Ако трябва да се влиза в л***ната не ги търси. Само да припомним решението от преди 15-20 год. рекламите да не са по-силно озвучени. Няма кой да следи дори за изпълнението на предишни решения на тази комисия. Излиза, че всеки СЕМ е сам за себе си.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 12:17 от LadyCharming

# 3 252
Съвпадение или не точно сега ми изникна и статия по въпроса за "Тоя си тръгна".Май,май това е ключа за палатката.

https://www.facebook.com/share/wt56oZgV2MgKE21n/

# 3 253
И как го е направил? “Скандалът” около начина се преекспонира неимоверно. Ако беше реагирал по същия начин в реалния живот - да се раздели с някого с видеосъобщение - постъпката му би била най-много некоректна. Вашите синове, братя да не би винаги като джентълмени да се отнасят с жените?

А тук става въпрос за режисирано тв-предаване, в което продуцентите са на снимачния сет и дават инструкции в слушалката, тв-шоу! Нито знаем каква е била ситуацията, само можем да спекулираме чие е било решението за видеосъобщението, нито е имал романтична връзка с някого. Този сезон зрителите почти на никого не симпатизираха, както миналия сезон с Елена, Микаела, например. Самите ергенки в подкастите споделяха, че никой, реално, не е харесвал Алек, освен може би Виктория. Но някак Алек излезе най-мразеният мъж в Републиката!

# 3 254
Тъй като заговорихте за Виктор ми изникна един смътен спомен, че той май беше избягал от вилата си по време на снимките и са го търсели, или нещо такова - ако е вярно, вероятно не е издържал .

Общи условия

Активация на акаунт