🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 316
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 225
Според мен оставиха Надя и Йоана за да тормозят Маги до последно и по този начин те се задържаха по-дълго, но Валерия беше избраната за 3-та. Малко им се объркаха сметките, защото Ани Владимирова я дръпна навреме. Иначе Маги и Нани си бяха логичен избор за финалистки – най-много внимание по срещите получаваха те двете. Каквото и да казва Йоана, не го приемам за чиста монета. Точно колкото Маги продължава да е обсебена от Алеко, толкова Йоана продължава да е обсебена от Маги.

# 3 226
Според мен на Алек изобщо не му пука, че го хейтят. Ако е искал да чисти имидж след сътвореното на финала, на интервютата след това нямаше да се държи така. Според мен той отдавна е затворил страницата "Ергенът" и е продължил напред. За разлика от Магдалена, която за да събира последователи ще се тръшка още 2 години, защото тя няма с какво друго да блесне. 😄 Евала на Надежда, не я харесвам и нея, но си личи, че мацката също е продължила напред.
Напротив, за мен даже доста му пука за хейта, не го е очаквал, според мен си е мислел, че като ги зареже така много хора ще кажат евала брат, а това не стана.
Личеше му колко е притестнен навсякъде където гостуваше.

На интервютата не го видях притеснен. Беше супер директен и грам не беше тактичен. 😄 Ако беше притеснен щеше да гледа да увърта и да замазва вече казаното в предаването, докато той в Преди обед ги "настърга на ситното ренде". 🤪

# 3 227
Kаквото и да казва Йоана, не го приемам за чиста монета. Точно колкото Маги продължава да е обсебена от Алеко, толкова Йоана продължава да е обсебена от Маги.
Това не е Йоана-участничката, а друго момиче, което има подкаст и уж вътрешна информация.
За мен не е вярно, че е искал да остави бележка. Според мен не е искал да избере никоя и да отреже и двете една по една, но на Мадам Тушьо не му се е сторило телевизионно и направи това с видеото. И е бил прав - така хем направи фурор, хем Ергенът излезе черен.

# 3 228
Аз се надявам на следващия ерген да му избират по-нормални и симпатични жени. В този сезон освен Катето и Васка, никоя не ставаше. Някои да бяха потресаващи.
И ергенът да е себе си и да е там наистина, за да се обвърже, а не само за да рекламира бъдещи проекти. Защото и Мис Вселена да му сложат, той пак няма да си хареса някоя, ако не иска да е във връзка. Слаб ерген - слаб сезон.

# 3 229
Не знам, не знам дали мама Ксения ще одобри. 😁
За мама Ксения Алек си е идеален. Това клипче от предаването показва много добре връзката майка-син и сестра му, която гледа замечтано какви ги бръщолеви Алек.
https://www.youtube.com/shorts/sYU3g6pPHmM

Един коментар към това видео доста точно определи какви ги говори Алек:
топ коментар към https://www.youtube.com/watch?v=QQvUwhrkVzI
Въпрос към Алек: Наспа ли се?
Алек: Дали съм се наспал или не съм се, това е въпросът. Какво за теб е сънят? Дали е полет към необятния свят на сънищата и фантазиите или пък един недостижим мираж.
-Не разбрах, наспа ли се?
Алек: Според теб дали съм се наспал?

# 3 230
Kаквото и да казва Йоана, не го приемам за чиста монета. Точно колкото Маги продължава да е обсебена от Алеко, толкова Йоана продължава да е обсебена от Маги.
Това не е Йоана-участничката, а друго момиче, което има подкаст и уж вътрешна информация.
За мен не е вярно, че е искал да остави бележка. Според мен не е искал да избере никоя и да отреже и двете една по една, но на Мадам Тушьо не му се е сторило телевизионно и направи това с видеото. И е бил прав - така хем направи фурор, хем Ергенът излезе черен.

Ааа, извинявам се за тъпия коментар!

# 3 231
  • София
Здравейте,
ама то Хамлетовски въпрос направо. Всъщност наспал ли съм се, или не. Моканина май го е казал по-добре: "Боже, колко мъка има по този свят, боже".

Не знам, не знам дали мама Ксения ще одобри. 😁
За мама Ксения Алек си е идеален. Това клипче от предаването показва много добре връзката майка-син и сестра му, която гледа замечтано какви ги бръщолеви Алек.
https://www.youtube.com/shorts/sYU3g6pPHmM

Един коментар към това видео доста точно определи какви ги говори Алек:
топ коментар към https://www.youtube.com/watch?v=QQvUwhrkVzI
Въпрос към Алек: Наспа ли се?
Алек: Дали съм се наспал или не съм се, това е въпросът. Какво за теб е сънят? Дали е полет към необятния свят на сънищата и фантазиите или пък един недостижим мираж.
-Не разбрах, наспа ли се?
Алек: Според теб дали съм се наспал?

# 3 232
Няма начин да разберем какво се е случило в действителност на финала, тъй като участниците са обвързани в договори, така че всичко, което излиза като информация, може да се възприема единствено като слухове и спекулация. Това е тв-шоу, човек не трябва да се вживява прекалено много или да си вади генерални изводи за когото и да е било на база действие в “Ергенът”.

Аз не, че разбирам много, но имам една приятелка в медийните среди. Учихме заедно в университета, различни специалности бяхме, но си спомням като пишеше реферати точно за риалити предавания, разказваше доста. Впоследствие работи в продуцентския екип на подобно романтично риалити предаване, не “Ергенът”, и от нея знам това, което и Ани Владимирова казва “става това, което продуцентът иска да се коментира като социални теми”.😄 Аз съм убедена, че Алек хал хабер си е нямал къде влиза, изобщо тази идея да влизат за приключението, без да знаят какво е риалити, ми е леко наивистична, отговорността е била негова да проучи, да си напише “домашното”.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 10:58 от Анонимен

# 3 233
Според мен грешката ни е, че прекалено много се фокусирахме още от началото върху Маги и Нани, тъй като знаехме, че точно те са финалистките. Аз продължавам да смятам, че Сашко много си беше паднал по Валерия, с Катето пък още в епизод едно даде заявка, че нещата могат да се развият, но сюжетната линия с нея изобщо не ни беше показана и не знаем реално какви са им били отношенията. От известно време си мисля, че може би те двете са гласени за финал, а Маги и Нани като трета и четвърта, или нещо подобно. Обаче, Сашко е тънкообидчив и импулсивен и затова изгони Катето и Валерия без много да му мисли и изведнъж се оказа на финал с двете каки, с които май никога не е имал намерение да се свързва.

# 3 234
А дали той ги е изгонил, или продукцията, защото са си изиграли вече ролята? Аз не смея да си вадя заключения за характера на когото и да е било от предаване, в което по слушалка се дават инструкции “ прегърни я”, и едитът може да повлияе значително на общественото възприемане на даден човек.

# 3 235
  • SF
Гледайки ги отстрани, мисля, че Алек и Валерия нямат нищо общо, но понякога точно ей такива, гледани отстрани, се свързват в някаква тяхна си, в повечето случаи временна връзка.
На мене продължават да ми изглеждат като нехармонична двойка.
С Катето също не мисля, че имаха индикации за готини разговори и споделяне на общи хобита и интереси. Ще се понатиснат месец-два и ще им писне и на двамата. Тя си има свят от нейните си приятелки в света на модата и манекенството, той е модерният млад хипстър с караваните и "сега му е времето да правя пари". Единственото общо, което аз мога да намеря между тях, е една яхта. И на двамата ще им допадне. Докато на тази яхта не се качи някоя загадъчна и дългокрака жена като Маги, да му заговори като нея, да му покаже, че възрастта няма никакво значение и всичко с Катета, Валерии, Васки и Киари свършва до там.

# 3 236
Не мисля, че Катето е за него, по-добро заслужава, но според мен тя е далеч по-голям хипстър от него. Той е пътешественик и авантюрист, но само на приказки. И душевно.

# 3 237
Да си кажа и аз мнението.Тук беше споменато за случка на Тушев  в приятелска компания ,как някой го е попитал за предаването и той е отговорил.Остави тоя си тръгна.Няма как сега да открия поста,но вярвам ,че точно това е станало  и Алексчо наистина ги е  шокирал  тръгвайки си.Впоследствие явно поне са го накарали да запише видеото.Ергена е що годе търпелив,но е от типа хора  експанзивни ,като им падне пердето и късат и хвърлят без да им пука.Друго ,което вече си е моя теория  е че маман много е повлияла за решението да не избере нито една .

# 3 238
  • SF
Не мисля, че Катето е за него, по-добро заслужава, но според мен тя е далеч по-голям хипстър от него. Той е пътешественик и авантюрист, но само на приказки. И душевно.

Не го познавам и не знам колко е пътувал. В предаването не беше представен като пътешественик, а като бизнесмен. А душата му пък съвсем не съм я докоснала.
Както и няма как да знаем дали случката с Тушев се е случила.
"тоя си тръгна" означава, че няма да споделя детайли, а не че сме се добрали до много потайна информация.
Всички видяхме, че тоя си тръгна.  И след него и тея си тръгнаха.

# 3 239
След проверка от Съвета за електронни медии, е констатирано съдържание, подстрекаващо към дискриминация в предаването "Ергенът". Започва разследване.
Цялата статия

Общи условия

Активация на акаунт