🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 267
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 210
  • SF
Сам е решил, а на майката й беше дадена ролята да каже, че не ги харесва.
Той доста се почуди коя от двете еднакви да избере. И двете му даваха това, което иска - готовност да са с него завинаги.
Ако финалът с избор на едната, доста се чудех какво ще каже на другата.

# 3 211
Алек без жена няма да остане - не го мислете. Аз мисля, че Алек беше готов да избере една от двете - поне за пред камерите, но мнението на майка му го накара да се замисли, че и двете не са подходящи за него, което реално е така.
Аз напълно подкрепям мнението на мама Ксения, че никоя от двете каки не беше подходяща за него - мъдра жена.
Мисля, че той към момента е щастлив от факта, че не избра никоя. И е напълно ок с избора си, Избирането на която и да е от тях щеше да  й даде напразни надежди за любов и брак, на което той не е готов.
За мен Алек клонеше към Нани преди намесата на майка му.

# 3 212
Гледах каста на Йоана и сестра й-ада и рая, там правят коментар на финала на сезона и поведението на Алек-Йоана каза нещо много интерестно и като цяло доста любопитно коментираше поведението му-та най-интерестното, което каза беше, че едно пиленце, което е било на Родос й е казало следното-Алек е искал да им напише писмо, дори не е искал да им запише видео и се е наложило Радо Тушев да го моли за това.Държал се бил много арогантно с екипа.
Нейното обяснение беше, че той накрая се е отвратил от двете финалистки и просто е искал това нещо да свърши.
Като цяло каста им е готин, който иска препоръчвам да го изгледа.
Ако пленцето от Родос е казало истината за мен това обяснява до много голяма степен поведението на Алеко след края на сезона.
Аз съм склонна да вярвам, тук в темите имаше потребител, който твърдеше, че познава Тушев и го е питал за финала , на което той е отговорил, не питай брт, тоя си тръгна.
Започват да ми се навръзват нещата някак.
Като цяло каста им беше малко по-различен коментар на нещата от повечето касти на темата.
Оправдаха мама Ксения, Йоана изяви мнениние, че още в последните епизоди е забелязала неговата вее отегчена физиномия...

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 05:54 от Evaeva7

# 3 213
  • София
А, накрая се бил отвратил... Интересно от какво, те си бяха все същите към него и той ги гушка и мляска до последно.

# 3 214
Слаб кастинг, слаби играчи. Такъв са си го избрали и/или малко му плащат. Аз много пъти съм се чудела момичетата, защо стоят на тази мизерия и гадни условия, че и търпят всякакви подигравки и унижения. Ако имаше нормални, щяха да са избягали.

# 3 215
А, накрая се бил отвратил... Интересно от какво, те си бяха все същите към него и той ги гушка и мляска до последно.
Е гушкането и мляскането е било актьорска игра все едно, то той самия си го каза в интервютата напрактика.
Мнението беше точно, че поради тези обяснения в любов от страна й на двете жени го е накарало още повече да не ги харесва.
Начина, по който Йоана го обясняваше звучеше логично за мен, че е факт, че след края на сезона се държеше адски гадно спрямо тях е факт.
Ако наистина е имал симпатии до края щеше да ги пощади малко повече в интерютата.
Освен това да не забравяме ,че Маги каза, че не е правил никакви опити да се свърже с тях-ако приемем теорията, че от продукцията са го накарали да не се появи, за мен щеше да се опади поне да им го каже, за да не го хейтят поне те двете в интервютата след това.

# 3 216
Според мен на Алек изобщо не му пука, че го хейтят. Ако е искал да чисти имидж след сътвореното на финала, на интервютата след това нямаше да се държи така. Според мен той отдавна е затворил страницата "Ергенът" и е продължил напред. За разлика от Магдалена, която за да събира последователи ще се тръшка още 2 години, защото тя няма с какво друго да блесне. 😄 Евала на Надежда, не я харесвам и нея, но си личи, че мацката също е продължила напред.

# 3 217
Може ли линк към каста на Йоана.

# 3 218
Според мен на Алек изобщо не му пука, че го хейтят. Ако е искал да чисти имидж след сътвореното на финала, на интервютата след това нямаше да се държи така. Според мен той отдавна е затворил страницата "Ергенът" и е продължил напред. За разлика от Магдалена, която за да събира последователи ще се тръшка още 2 години, защото тя няма с какво друго да блесне. 😄 Евала на Надежда, не я харесвам и нея, но си личи, че мацката също е продължила напред.
Напротив, за мен даже доста му пука за хейта, не го е очаквал, според мен си е мислел, че като ги зареже така много хора ще кажат евала брат, а това не стана.
Личеше му колко е притестнен навсякъде където гостуваше.

# 3 219
Сашо (кой му измисли това глупаво - Алек), се пос.а много и ще си носи последствията още години, но съм сигурна, че за да чисти имидж, ще си намери скоро едно младо момиче за параван, дано само не и разбие сърцето.

# 3 220
Според мен Алек на този етап все още не знае какво иска. Той отговаря на въпросите с въпроси, не е постоянен в  мнението си и не изглежда като човек, който е готов за семейство. И аз започвам да вярвам в слуха, че е искал да остави бойните си другари само с писмо.
Надявам се следващия ерген да е повече себе си в предаването, все пак едно реалити трябва да бъде поне малко реално.

# 3 221
Аз се надявам на следващия ерген да му избират по-нормални и симпатични жени. В този сезон освен Катето и Васка, никоя не ставаше. Някои да бяха потресаващи.

# 3 222
  • SF
E, колко да е реално да целуваш всеки ден по 5 и останалите 20 да знаят какво правиш и какво им говориш. Кой от нас в реала се държи така?
Кога ще се целуваш с някого и след това ще точиш шия зад храстчето да наблюдаваш как се натиска с друга. Или пък ходиш да прекъсваш любовни срещи, щото ти е ред на тебе.
Няма нищо реално, за да е реален следващият ерген. И на него ще му подават букет от реплики, за да не звучи едно и също пред камерите, както стана с "много мило".
"Ще приемеш ли тази роза от мен?" - "Да, с удоволствие", придружено с реверансче и закачлива усмивка. Голяма досада са тези дълги кадри в началото на сезона при по-голяма бройка участнички, а на всичкото отгоре тогава все още са горе-долу еднакви и безразлични на ергена и се произнасят без никаква емоция или с много преправена емоция.
А реално трябва да покаже  емоция, защото иначе за зрителите няма да има съспенс, няма да се завърже сюжетна линия.
Кастът е лош само тогава, когато не са подбрали различни "профили". Има ли от тих до шумен, от тъп до умен, от потребител до еко-, био-, органик- радетел да пазим природата, от пълен въздържател до любител на чашката и т.н., значи кастът е чудесен и има материал за гледане.
Не му е първото предаване на Тушев и формулата, по която се правят тези риалитита им се спуска готова, изпробвана и работеща. На никого не му се налага да измисля топлата вода.
Родени са под щастлива звезда - 3 сезона, 3 различни финала. А какво ще стане в следващия сезон? - Ще разберете само, ако гледате! Simple Smile

# 3 223
Целуването било актьорска игра. Не го видях да целува сериозната Милена или ромката Криси.
Естествено, че е имало игра от негова страна - сред тези жени имаше такива, с които АУек дори не би разговарял в нормалния живот, а там трябваше да им се усмихва и да им прави комплименти. Виждали сте мемето с маймунката, предполагам.
Но според мен, наистина харесваше двете финалистки (за Йоана не мога да кажа защо я остави, загадка е).
В крайна сметка, поведението му в момента е противно, като на някакъв разглезен тинейджър. Ама той е на 28, не е на 18. Не знам защо това се приема за нормално. Като не е влюбен добре - това си е негова работа, но можеше да понесе ситуацията по различен начин.

# 3 224
  • SF
Предполагам, че ако му се случи същата ситуация втори път, ще я понесе по различен начин.
Често реагираме на ситуация по някакъв начин, а след това съжаляваме, че не сме избрали друг подход.

Общи условия

Активация на акаунт