🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 257
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 195
Връхлитам пак без да съм чела, може да сте коментирали - пуснах си американски ерген, “мома” всъщност. Даже са две моми, за първи път го правели. И май двете са били в ситуацията на Маги и Нана на финал на предишен Ерген. Та ето идея на продукцията ако чете Grinning взима ги двенките и прави кастинг с мъжаги за тях двете едновременно. Може би такъв формат с двама ергена/две моми е по-готино, за да има избор все пак двустранно.

# 3 196
В предаването е друго - там го представят като някакъв принц

Е, почти като в приказките Joy Само дето там целуваш жабок - превръща се в принц, тук - обратното
А Магдалина - след спонсор с джип, и ново интервю имала? Колкото посещенията на Алеко на психар (не, не подкрепям дивия хейт, който се лее)
Все се чудя кой си губи времето да чете такива сайтове с откровени измислици-премислици, пък то даже се и приемало за вярно написаното в тях.

# 3 197
По онлайнките пише, че Капитонка е на моминско парти и ще се жени, пък беше най-недолюбвана в сезон 1. Току виж до година и малко, и Алеко се задомил.

# 3 198
Алек срещу Капитонова да тича не може да я стигне по хейт. 😄 На нея поне 5-6 пъти и блокираха профилите в Инстаграм след докладване. ОцелЕ мадамата, и Алек ще оцелее. 😜

# 3 199
Алек няма проблем - майка му ще му доведе невеста, одобрена и от бащата, и ще се оженят.

# 3 200
  • София
Тук нито Магдалена се хареса на зрителките, нито Надежда. И двете отнесоха къде критика, къде - откровен хейт. Чат-пат се намери някой да каже по една добра дума за тях, ама малко по изключение.
Защо се очаква мама Ксения да ги хареса? И на двете от самолет им личи, че не са добър избор за Сашко. Каза си жената каквото мисли. Питат я - казва си. И беше права за 96,5% от нещата, които мисли и изрече на глас. Изобщо не я съдя. Ама било пред камера, не се говорело така. Защо?
И Сашко го разбирам. Не го оправдавам, но го разбирам. Събрали му някакви странни жени и момичета и му казали: "Избирай!". Избирай ти, ако можеш, г-н продуцент, да те видим.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 10:48 от Vivi

# 3 201
На мен пък ми е интересно коя жена ще избере Сашко. Не че го мисля - то за всеки влак си има пътници.

# 3 202
На мен пък ми е интересно коя жена ще избере Сашко. Не че го мисля - то за всеки влак си има пътници.
Естествено, че за всеки влак си има пътници, и за кьоравите овце има купувачи. На Сашко булката ще я избере мама Ксения, да е образована, плодовита и патриархално сговорчива.

# 3 203
  • София
Може и да се чуе някой ден.... евентуално. И на нея ще ѝ сипем доволно, защото, нали... една жена на място няма да избере такъв като Сашко.

# 3 204
И защото тук много обичаме да сипваме точно на жени.

# 3 205
  • София
[/quote
Може би в това е проблемът, търсим каква би избрал. Пък то май не избираме, а просто се случва. Даже се чудим как и защо.

# 3 206
Не знам, не знам дали мама Ксения ще одобри. 😁

# 3 207
За нея специално дИвица.

# 3 208
  • София

Май само аз не съм коментирала МАМА. Според мен тя чудесно познава отрочето си (най-малък, вероятно обичан от всички, защото е общото дете, което сплотява фамилията) и веднага разбра, че той изобщо не е влюбен. Дори имаше реплики от рода това съм го чувала и не е смешно. Просто свърши мръсната работа, за което и беше поканена. Лошото е, че Алек щастливо отдъхна и надроби останалото.

# 3 209
Тя му прави мечешка услуга. Реално той трябва да си поеме отговорността за действията. Вижда се с дамите на финала и казва, че не ги харесва достатъчно, или избира една от двете. И да, в първия случай те ще са му доста ядосани, но пък той си преиграваше доста и е нормално такъв да е резултатът. А майка му няма какво да преценява. Тя го е възпитала, той е мъж на 28 и би следвало да може самостоятелно да вземе едно такова решение. Сега в момента с основание се чудим дали сам е решил да не избере нито една или майка му му е повлияла. В крайна сметка излезе, че е мамино детенце.

Общи условия

Активация на акаунт