🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 259
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 180
Честно казано не мисля, че е чак такъв сваляч, защото от опит щеше да знае, че не бива да прекалява с обещанията – все ще налети на някоя по-тъпичка, дето да му се върже и после да няма отлепяне.

# 3 181
То няма нужда да е изпечен женкар, за да не влага чувства в отношенията си с жените. Просто там му се паднаха много като на попско дете на Задушница.

# 3 182
Не вярвам, че реално е женкар. Освен ако не си плаща, коя ще му се върже?
Де да беше наистина така в реалния живот...

# 3 183
Не мисля, че Валерия би го погледнала, ако не беше предаването. Вярно е, че тя до сега не е правила много добри избори (говореше за насилници), но все пак, той е много далече от нейния тип.

И като го гледам, просто не мога да си представя, че е имал много приятелки. Още по-малко пък отракани и по-възрастни. Той няма нито харизма, нито кариера, нито собствени пари (очевидно всичко е семейно). Този най-добър приятел, който се представи за кулинарен влогър, прилича на смотльо, като него. Представям си средата им (и това, което си представям, е скучно).
Скрит текст:
Не че аз съм много интересна, но поне не лъжа и не се мъча да се правя на изключително успешна бизнес дама и светска личност.

Скрит текст:
П.п. не съм гледала нови интервюта на другата Валерия, споменаха я в надкаста. Изобщо не вярвам, че с Ергени са заедно - според мен, тяхната връзка увяхна още след края на предаването. Нямат нищо общо.

# 3 184
Алек и приятелят му наистина, застанали един до друг, ми изглеждат като момчета, които биха си паднали по кугърки или милфки. Нали все пак цял сезон говорим за това, как Алек още не е отбит и е нормално да скача от...майчина на какина гръд. Естествено, че е малък да се обвързва сериозно. Сблъсквала съм се с подобни момчета през живота си. Пазят се от влюбване като дявол от тамян и "мама" е всяка втора дума.

# 3 185
https://www.facebook.com/watch/?v=430332213286039
Хора, до къде стигнахме, Анелия коментира час и половина Нарцисизма и травмите уж през призмата на ергена, а всъщност прясно наранена от своя Любо(в), да същият от татуса на Маги, направен по време на връзката му с Анелия, която заяви че искрено съчувства и симпатизира на Маги и че й била любимка. На жената видимо й беше прясна травмата и й се говореше още. Каза че този тип мъже са болни, разказа как е омагьосал и по бившата си(майката на децата си). Ама тъпата водеща постоянно сменяше темата.
Та шок шок шоооок, след нашите разкрития тук, Анелия подава ръка на Магдалена.

# 3 186
Този Любов е толкова гнусен, че ......а, той дали се е извинил на Анелия, че й е бил шута? Satisfied

# 3 187
Анелия направи паралел между него и Алек, че наистина те карат да вярваш, че си специална и целта им е да те накарат да се влюбиш, хранят се от енергията на много жени едновременно, че винаги имат властни майки, които са единствените жени в които са влюбени. И че винаги създават усещане дори в бившите си, че са специални и незаменими, докато паралелно им изневеряват с теб. Както майката на децата му й казала "не съм решила, не се е върнал при мен". Съответно Маги пък си го татуира.😄
Този Любов е толкова гнусен, че ......а, той дали се е извинил на Анелия, че й е бил шута? Satisfied

# 3 188
По адрес на Александър никой нищо кой знае какво не е казал. Какво е това радикално мнение по адрес на потребителите?

Цял сезон не спряха да се обиждат момичетата на травестити, камили, лоши майки и всякакви цветущи определения, пък сега защото сме казали, че този е ''нарцис'', ''мамино синче'' и че е ''фалшив'', сме искали с камъни да го замеряме?

Жените 12 седмици отнесоха отвратителни коментари и мнения. Александър, конкретно в нашите теми, е пощаден. С перо го галим в сравнение как му сипват по останалите места.

# 3 189
Маги пуснала още по агресивно интервю, че Алек бил излъгал 22 жени. Ама какви ги говори, той не е задължен да избира никоя, ако не намери подходящата за него.
Маги се излага с тези нападки.
Магдалена не знае къде да спре. В риалитито се превземаше, нагаждаше, измисляше си, преекспонираше. Беше мноооого влюбена. След ситуацията с Алек отново не знае къде да постави граници на престореното си поведение.  Вече е мнооого разочарована, предадена, излъгана...Ако се чуди къде й е проблема и кое я прави дразнеща и неприятна - липсата на умереност. От пресилен романтизъм отиде в другата крайност - пресилен драматизъм.

# 3 190
Алек и приятелят му наистина, застанали един до друг, ми изглеждат като момчета, които биха си паднали по кугърки или милфки. Нали все пак цял сезон говорим за това, как Алек още не е отбит и е нормално да скача от...майчина на какина гръд. Естествено, че е малък да се обвързва сериозно. Сблъсквала съм се с подобни момчета през живота си. Пазят се от влюбване като дявол от тамян и "мама" е всяка втора дума.
Ами, на 28 изобщо не ми изглежда малък за обвързване, нито момче. Инфантилно е, ако се чувства така. При нормално стечение на обстоятелствата би трябвало вече не само да е завършил квалификацията си, но и да е натрупал 4-5 години по специалността. И с моми е имал време да се наиграе, да отсее същественото за него. Мъж би трябвало да е по всички критерии. Ясно е, че не всеки може да е обвързан на тези години както по обективни, така и по субективни причини, но да се чувства едва ли не момченце, дето тепърва ще изяснява себе си, е направо смешно.

# 3 191
Няма никаква нива статия с Маги. Всичките са преразказ на участието ѝ в НадкасТ или Преди обед.

# 3 192
Ако той действително е завършил само гимназия, честно казано дори вулгарната Христина е над неговото ниво. Не знам защо майка му е със самочувствие на аристократка.

# 3 193
Те май всички там имат повече трудов стаж от наш ерген. Grinning

# 3 194
Алек има стаж, по-добрият въпрос е дали е имал ден стаж извън фирмата на баща си. 😀

Общи условия

Активация на акаунт